Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
çalışan öneri sunar @patr0n değerlendirir patron nerde öneri sunmuşEmeğinize sağlık, bir önerim var listeyi her defasında düzenleyip yeniden paylaşmaktansa forum içi konulardan yararlanarak listeyi bir yere upload etmeniz ve oradan düzenlemeniz sabit bir url ile otomatik güncelleme vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
Forumda google drive ve dropbox ile birlikte kullanma konuları mevcut. Ek olarak github veya paste.fo gibi sitelerede upload edip oradan güncelleyebilirsiniz.
Düzenleme: Google drive ile kullanma konu linkini bırakıyorum diğer konuyu bulamadım, bulan varsa bırakabilir.
![]()
Öneri - M3u Dosyasını Google Drive/OneDrive ile Kullanabilme
Arkadaşlar merhaba. Forumdaki bir soru üzerine başkaları da bunu ücretsiz ve kolay yoldan yapmak istiyorsa diye sizlere dosya olarak elinizde bulunan ama dosya olarak değil kendi Google Drive adresinize yükleyerek URL adresi şeklinde kullanabileceğiniz yöntemi anlatacağım. Öncelikle...forum.sinetech.tr
bu hangi player pc de hocam ? bide geçen sordum bunları hangi siteden alıyosan paylaşabilirmisin bende yapıyorum 2 ses fılanlı site bulamıyorum veya diziler için eger varsa kullanırım?Ekli dosyayı görüntüle 3108
Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film isteklerinizi konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.
Pot player kardeşimbu hangi player pc de hocam ? bide geçen sordum bunları hangi siteden alıyosan paylaşabilirmisin bende yapıyorum 2 ses fılanlı site bulamıyorum veya diziler için eger varsa kullanırım?
tamam sorun değil web de biraz fazla mesayi yaparımPot player kardeşim
Kaynak belirtmem olanaksız
emeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 3108
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.
Link'i Player'a ekleyebilirsiniz
Kod:https://paste.fo/raw/3002da4b96e2
Sanırım bazı filmler çift dilde oluyor Kendi Player ile Dili değiştirmeyi deneyiniz istersenizemeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürler
hocam güzel yapmışsın güncellendikçe şu sayıdan şuna çıktı ayzarsan iyi olur ne sıklıkta guncelliyosun bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 3108
Filmleri alfabetik ekliyor liste sahibi şu an için, yani tek film olsa da ekranda listelenir bu durumda.hocam güzel yapmışsın güncellendikçe şu sayıdan şuna çıktı ayzarsan iyi olur ne sıklıkta guncelliyosun bilmiyorumbide şu serileri dagıtmasan da olabilir klasör çogalınca baya ekran doluyor
şuan bile baya dolu şunun guncel devam eden imdb yuksek puanlı dizilerini hatta yapabilirsen onları da dil ve alt yazılı muazzam olur kolay gelsin
Eklendi.iyi seyirlerEllerine sağlık güzel liste olmuş. Resident evil serisini ekleyebilir misin
Henüz denemedim ama elinize sağlık şu anda kaç adet film oldu?Ekli dosyayı görüntüle 3108
Son Güncelleme : 25.01.2024 TSİ : 18:30
300+Henüz denemedim ama elinize sağlık şu anda kaç adet film oldu?
ekleyeyimekli dosyalardaki dizileride grup olarak ekleyebilirmisin listeye
Filmlerin tamamı dual ses secenekli.izleyeceğiniz film ingilizce ise ses değiştirerek Türkce yapabilirsiniz.emeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürler