Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

Elinize sağlık iyi olmuş

Emeğinize sağlık, bir önerim var listeyi her defasında düzenleyip yeniden paylaşmaktansa forum içi konulardan yararlanarak listeyi bir yere upload etmeniz ve oradan düzenlemeniz sabit bir url ile otomatik güncelleme vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

Forumda google drive ve dropbox ile birlikte kullanma konuları mevcut. Ek olarak github veya paste.fo gibi sitelerede upload edip oradan güncelleyebilirsiniz.

Düzenleme: Google drive ile kullanma konu linkini bırakıyorum diğer konuyu bulamadım, bulan varsa bırakabilir.

çalışan öneri sunar @patr0n değerlendirir patron nerde öneri sunmuş :D :D :D :D :D :D

Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film isteklerinizi konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.​
bu hangi player pc de hocam ? bide geçen sordum bunları hangi siteden alıyosan paylaşabilirmisin bende yapıyorum 2 ses fılanlı site bulamıyorum veya diziler için eger varsa kullanırım?

bu hangi player pc de hocam ? bide geçen sordum bunları hangi siteden alıyosan paylaşabilirmisin bende yapıyorum 2 ses fılanlı site bulamıyorum veya diziler için eger varsa kullanırım?
Pot player kardeşim
Kaynak belirtmem olanaksız

Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

Link'i Player'a ekleyebilirsiniz

Kod:
https://paste.fo/raw/3002da4b96e2
emeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürler

Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

Kod:
hocam güzel yapmışsın güncellendikçe şu sayıdan şuna çıktı ayzarsan iyi olur ne sıklıkta guncelliyosun bilmiyorum :) bide şu serileri dagıtmasan da olabilir klasör çogalınca baya ekran doluyor :) şuan bile baya dolu şunun guncel devam eden imdb yuksek puanlı dizilerini hatta yapabilirsen onları da dil ve alt yazılı muazzam olur kolay gelsin

hocam güzel yapmışsın güncellendikçe şu sayıdan şuna çıktı ayzarsan iyi olur ne sıklıkta guncelliyosun bilmiyorum :) bide şu serileri dagıtmasan da olabilir klasör çogalınca baya ekran doluyor :) şuan bile baya dolu şunun guncel devam eden imdb yuksek puanlı dizilerini hatta yapabilirsen onları da dil ve alt yazılı muazzam olur kolay gelsin
Filmleri alfabetik ekliyor liste sahibi şu an için, yani tek film olsa da ekranda listelenir bu durumda.
Önerdiğiniz gibi "seri filmler" ve "filmler" vb. şeklinde kategoriler yapmak yerinde olacaktır.

Ellerine sağlık güzel liste olmuş. Resident evil serisini ekleyebilir misin

ekli dosyalardaki dizileride grup olarak ekleyebilirmisin listeye

Son Güncelleme : 25.01.2024 TSİ : 18:30

Kod:
Henüz denemedim ama elinize sağlık şu anda kaç adet film oldu?

emeginize saglık harika olmuş dil türkçe olsaymış daha da güzel olurmuş yinede teşekkürler
Filmlerin tamamı dual ses secenekli.izleyeceğiniz film ingilizce ise ses değiştirerek Türkce yapabilirsiniz.

harika bir liste arayıp da bulamadığımız tüm kanallar mevcut bence listeyi bir dosya haline getirip tekrar güncelleme vererek aktif durumu periyodik olarak uzatabılırsınız çok geniş bir arşiv

paste fo kapandigi icin linkler github ile guncellenmistir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri