Zerk m3u Film Arşivi (Güncel)

hocam şu baba serisi sacrface köpeklerin günü bir al pacino de niro filan girsen güzel olur eline sağlık yok yok sanırım imdb ilk 100 nerdeyse hepsi varjack nicholson filan böyle bir kaç yıldız isim de girsen klas olur eline sağlık
birkac gün icinde hepsini eklerim

Kendi listem renkliler tavsiye ettiklerimdir. bir incelersin

Kod:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRf8Ws15vcxmiRdEaso1PdmrYV7fJa5ggzbMWK7J_VGL9tiGKi93sIE19_H7yaXyQ/pubhtml
vedocan kendi listene baktım.çok güzel bir arşiv olmuş.bu listeyi izninle afişleri ekleyerek kullanıma sunabilirmiyim.
şimdiden teşekkürler.

Paylaştığınız uzantıyı Next64 uydu cihazı içinde gömülü olarak verilen,joker uygulaması ile denedim. Zaman zaman takılma ve kopmalar olsada sorunun, cihazın kapasitesiyle ilgili oduğunu tahmin ediyorum. Joker uygulaması içinde alt yazı seçeneğini bulamadım ama hiç önemli değil. Mümkün oluyorsa film kategorilerinin içine daha fazla klasik yerli ve yabancı filmlerin eklenmesi kullanıcı seçeneğinin artmasını sağlayacaktır. Listenizde Baba, Madmax,Evde Tekbaşına, Geleceğe Dönüş,Star Wars gibi önemli seri filmlerin bulunması çok değerli. Özellikle Charlton Heston ile başlayan (Planet of the Apes 1968) Maymunlar cehennemi film serisinin ilk versiyonlarını paylaşmanız çok mutlu etti. Belki ilerleyen günlerde Bruce Lee gibi Louis De Funes gibi (elbette daha da çoğaltıla bilir) sinema tarihinde iz bırakmış sanatçıların filmlerinide görürüz. Elinize sağlık. Saygılar.

Ekli dosyalar

• Next64 uydu cihazı Joker uygulaması.jpg
    Next64 uydu cihazı Joker uygulaması.jpg
    401.6 KB · Görüntüleme: 16
Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film ve Dizi isteklerinizi konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde en kısa sürede eklenecektir)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

Son Güncelleme : 01.02.2025 TSİ : 17:05

Filmler

Kod:
https://tinyurl.com/bdz6bhnj

Diziler
Kod:
https://tinyurl.com/3eph68rb
hocam dizilere baktım ufaktan silo da altyazı yok bilgin olsun bu arada oraya 1 gibi full sezon yakışır :)

Paylaştığınız uzantıyı Next64 uydu cihazı içinde gömülü olarak verilen,joker uygulaması ile denedim. Zaman zaman takılma ve kopmalar olsada sorunun, cihazın kapasitesiyle ilgili oduğunu tahmin ediyorum. Joker uygulaması içinde alt yazı seçeneğini bulamadım ama hiç önemli değil. Mümkün oluyorsa film kategorilerinin içine daha fazla klasik yerli ve yabancı filmlerin eklenmesi kullanıcı seçeneğinin artmasını sağlayacaktır. Listenizde Baba, Madmax,Evde Tekbaşına, Geleceğe Dönüş,Star Wars gibi önemli seri filmlerin bulunması çok değerli. Özellikle Charlton Heston ile başlayan (Planet of the Apes 1968) Maymunlar cehennemi film serisinin ilk versiyonlarını paylaşmanız çok mutlu etti. Belki ilerleyen günlerde Bruce Lee gibi Louis De Funes gibi (elbette daha da çoğaltıla bilir) sinema tarihinde iz bırakmış sanatçıların filmlerinide görürüz. Elinize sağlık. Saygılar.
Film arşivi dipsiz bir kuyu, film isteği olduğu zaman ekliyorum.
Bu arada Next den kaynaklı donmalar sanırım, hic film izlemedim sadece 12 angr man izledim hic donmadı

Film arşivi dipsiz bir kuyu, film isteği olduğu zaman ekliyorum.
Bu arada Next den kaynaklı donmalar sanırım, hic film izlemedim sadece 12 angr man izledim hic donmadı
12 Öfkeli Adam iyi filmdir. Önyargılara dayanılarak hızla alınan kararların ne kadar hatalı olabileceğıne dair tartışmaların yaşandığı müthiş bir yapımdır. Sinema tarihinde tek mekanda geçip hiç sıkmayan hatta ilk dakikasından son dakikasına kadar gerilim dozu düşmeyen nadir mahkemede filmlerindendir. Siyah beyaz olmasına rağmen, olayların akışı o kadar renkli ve gerilimlidir ki, izleyenler belkide fark etmeyeceklerdir. Henry Fonda, Martin Balsam,Lee J. Cobb,E.G. Marshall,Jack Warden ve daha kimler kimler. Film listenizde ilk sırada olması dikkatimi çekmişti. İzlemeyen dostların izlemesini öneririm. Saygılar.

Ekli dosyalar

• 12 Angry Men 1957.jpg
    12 Angry Men 1957.jpg
    150.1 KB · Görüntüleme: 5
  1. Bölüm IV: Yeni Bir Umut (A New Hope, 1977)
  2. Bölüm V: İmparator'un Dönüşü (Empire Strikes Back, 1980)
  3. Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (Return of Jedi, 1983)
  4. Bölüm I: Gizli Tehlike (The Phantom Menace, 1999)
  5. Bölüm II: Klonların Saldırısı (Attack of the Clones, 2002)
  6. Bölüm III: Sith'in İntikamı (Revenge of the Sith, 2005)
  7. Bölüm VII: Güç Uyanıyor (The Force Awakens, 2015)
  8. Rogue One (2016)
  9. Bölüm VIII: Son Jedi (The Last Jedi, 2017)
  10. Solo (2018)
  11. Bölüm IX: Skywalker'ın Yükselişi (The Rise of Skywalker, 2019) bunlar varmı STAR WARS serisi

Ekli dosyayı görüntüle 3108

Film Arşivi düzenli olarak güncellenecektir.
Film ve Dizi isteklerinizi konuya yazabilirsiniz. (değişmeyen link bulunduğu taktirde en kısa sürede eklenecektir)
Filmler Türkce isimleriyle harf sıralamasına göre listelenecektir
Filmler genellikle dual ses seceneğine sahiptir.Film ingilizce başlarsa ses değiştirebilirsiniz.

Son Güncelleme : 01.02.2025 TSİ : 17:05

Filmler

Kod:
https://tinyurl.com/bdz6bhnj

Diziler
Kod:
https://tinyurl.com/3eph68rb
ellerinize saglık hepsi yabancı dil türkçe olmadıgı için konusmaları anlamıyorum dediniz ki kullandıgınız programdan dili düzeltebilirsiniz bulamadım ki düzelteyim benim kullandıgım program PotPlayer....yardımcı olacak bir arkadasım çıkarsa ne güzel olur...

ellerinize saglık hepsi yabancı dil türkçe olmadıgı için konusmaları anlamıyorum dediniz ki kullandıgınız programdan dili düzeltebilirsiniz bulamadım ki düzelteyim benim kullandıgım program PotPlayer....yardımcı olacak bir arkadasım çıkarsa ne güzel olur...
Uygulama aşağıdaki mi?

Telefona yükleyip denemek istedim ama kurulabilir olsa da uyumsuz duruyor kullanırken, muhtemelen android versiyonundan olabilir. Başka bir uygulama ise linkini verirseniz ben de deneyebilirim bahsettiğiniz konuda çözüm bulabilmek için.

Uygulama aşağıdaki mi?

Telefona yükleyip denemek istedim ama kurulabilir olsa da uyumsuz duruyor kullanırken, muhtemelen android versiyonundan olabilir. Başka bir uygulama ise linkini verirseniz ben de deneyebilirim bahsettiğiniz konuda çözüm bulabilmek için.
Bir ben bakayım abi belki bende çalışır

Uygulama aşağıdaki mi?

Bu uygulama bende çince gözüküyor japonca da olabilir İngilizce seçmene rağmen 🥲 yani birşey anlamadığım için yapamadım maalesef

Bu uygulama bende çince gözüküyor japonca da olabilir İngilizce seçmene rağmen 🥲 yani birşey anlamadığım için yapamadım maalesef
Açılışta İngilizce seçebiliyorsun ama kullanırken uyarı mesajları yine de Çince görünüyor menüler İngilizce'ye dönmüş olsa da.
Ayrıca ayarlara girince de uygulama bilgisi alanına götürüyor o yüzden acaba başka bir uygulama mı aynı isimdeki diye sormuştum.

Sana da iyi geceler 😅

Uygulama aşağıdaki mi? Telefona yükleyip denemek istedim ama kurulabilir olsa da uyumsuz duruyor kullanırken, muhtemelen android versiyonundan olabilir. Başka bir uygulama ise linkini verirseniz ben de deneyebilirim bahsettiğiniz konuda çözüm bulabilmek için.
Açılışta İngilizce seçebiliyorsun ama kullanırken uyarı mesajları yine de Çince görünüyor menüler İngilizce'ye dönmüş olsa da. Ayrıca ayarlara girince de uygulama bilgisi alanına götürüyor o yüzden acaba başka bir uygulama mı aynı isimdeki diye sormuştum. Sana da iyi geceler 😅

Ekli dosyalar

• PotPlayer.jpg
    PotPlayer.jpg
    104.5 KB · Görüntüleme: 9
üstad uygulama pc versiyonu türkçe olarak kurmuştum film ve diziler yabancı konusuyorlar acaba türkçe konusturabilirmiyim diye sormustum...

Ekli dosyalar

• PotPlayer.jpg
    PotPlayer.jpg
    104.5 KB · Görüntüleme: 6
üstad uygulama pc versiyonu türkçe olarak kurmuştum film ve diziler yabancı konusuyorlar acaba türkçe konusturabilirmiyim diye sormustum...
Eğer içeriğinde Türkçe dil yoksa yapamazsınız. Şöyle ki; bazı dizilerin henüz dublajı çıkmış değil.

Paylaşılan fillmlerin tamamı dual ses secenekli.pc de Pot player,tv de televizo ile ses değiştirebilirsiniz.
telefon da ise vlc player kullanabilirsiniz.

Silo dizisinde altyazı desteği yokmuş, gün icerisinde kaldıracağım

Konuyu görüntüleyenler

Geri