- Konular
- 184
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Xtream değil de STB kodları değil mi bunlar?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TamamXtream değil de STB kodları değil mi bunlar?
Ayrıca @Adnan K. bey bu şekilde paylaştıklarınızı İNDİR değil de GÖRÜNTÜLE derseniz daha iyi sanki çünkü indirilecek birşey yok girilen adreste![]()
Bu mac leri nasıl kullanıyoruz yardım lütfenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz.Bu mac leri nasıl kullanıyoruz yardım lütfen
aynı şeyi ben soruyorum nasıl kullanıyoruz
Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Mag portalı ekle kısmını kullanmalısınız
Nereye indiremezsin? AnlayamadımEyvallah
Benim İnnova 4 linux indiremem telefonda naapiyim, ha dersenki telefonda m3u goruntule cihaža yaz olurmu sizce
Programı indirdim. Portal satırına ne yazmak gerekiyor.
Televizyon da izlemek için Next İnnova uydu hybrid cihaza yukleyemem MAG diyorum telefonda sürekli kullanmam mümkün değil dedimNereye indiremezsin? Anlayamadım
Paylaşım için teşekkür ederim ben nasılsa izleyemiyorum cep telefonu kullanmıyorum bilgisayardan da emülatör kuramıyorum benim PC çeşit emülatörü indiriyo kurmuyo size teşekkür etmek gerek verilen emek var...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba bunları windowsta izlemeniz için 2 adet program bırakıyorum size.Paylaşım için teşekkür ederim ben nasılsa izleyemiyorum cep telefonu kullanmıyorum bilgisayardan da emülatör kuramıyorum benim PC çeşit emülatörü indiriyo kurmuyo size teşekkür etmek gerek verilen emek var...
Stb kurabilsek söyle dosyaları da kullanırdık ama adım adım anlatan izah ede eden olmadı resimler vs paylaşıldı ama işe yaramadı..Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Stb kurabilsek söyle dosyaları da kullanırdık ama adım adım anlatan izah ede eden olmadı resimler vs paylaşıldı ama işe yaramadı..
30 derece yünlülerleKaç derecede yıkanacak abi bu, bir de sıkma devri kaç olmalı?
Çok teşekkür ederim.30 derece yünlülerle