Arama sonuçlarınız

1. F

Tv boxlar televizyona zarar verirmi ?

Laptopdan aldığım HDMI çıktıyı bir switchle monitöre ve TV ye bağladım. Switchi nereye alırsam oradan görüntü izliyordum. Ancak Monitörü iki kere bozdu bu durum. Aradan switch i çıkarıp HDMI nereden görüntü izleyeceksem oraya direkt takdığımda bir problem yaşamadım. Switchi Monitörden TV ye yada...
  2. F

Hiremco x6 pro yavaş apk kurulumu

İlk aldığından beri mi öyle. Değilse bir fabrika ayarlarına döndürsen nasıl olur acaba?
  3. F

Hiremco x6 pro yavaş apk kurulumu

Bende de x6 var prosuz öyle bir problemim olmadı.
  4. F

Yapay Zeka'nın Limitlerinden Örnekler

Benimde ChatGPT ile yaşadığım bir yazışma.
  5. F

Site Tavsiyesi --- > uygulama alternatifi bulma !

ChatGPT de veriyor bilginize.
  6. F

Forumda geçmiş konuları görme

Teşekkürler.
  7. F

Eyvallah, 0-20, 20- 40 şeklinde konu açılınca görünseydi iyi oludu diye düşünmüştüm.
  8. F

Foruma girince son 20 konuyu görebiliyoruz. Eğer mümkünse geriye yönelik diğer konularıda görebilme imkanı olursa iyi olur diye düşünüyorum. @Sinetech @Akyol
  9. F

Windows 10 icin uygulama önerisi

Microsoft Store da her ikiside var ben ikisinden de menunum.
  10. F

Yapay Zekayı En Çok Ne İçin Kullanıyorsunuz?

Kan tahlil sonuçlarını, MR sonucunu yorumlattığım oldu. Yada bilgisayarda takıldığım yerde yardım aldım. Şu uygulamanın muadili ne dediğinde harika önerileri oluyor. Kısacası öyle saniyorum zaman içinde günlük hayatımızın vazgecilmezi olacak gibi gözüküyor.
  11. F

Yeni Bilgisayarı Formatlama

Süper Fırsatlar Burayı değerlendirmek isteyebilirsiniz.
  12. F

Forum Üyeleri Yaş Ortalaması Anketi.

Eveet anketi görene kadar buranın en yaşlısıyımdır diye düşünmüştüm. Maşallahı var forumun. Ben de 62 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :p :p
  13. F

İlk bilgisayarınızla olan anınız.

Evet böyle birşeydi.
  14. F

Ekran böyle ilkel bir şeydi.
  15. F

Bir motor oyunu vardı. Gır gır gır çok oynadım.
  16. F

Tam emin değilim milliyet gazetesi 1988 yılında bir bilgisyar kampanyası başlatmıştı. Sinclair spectrum 128K. O zamanlar Comoder 64 var piyasada bu 128 siz düşünün artık. Bilgisayarı almak için gazete dağıtım merkezine gittim. Almadan çalışıyormu bir test edelim dedim. Adam apartmanda bilgisayar...
  17. F

Yeni Bilgisayarı Formatlama

Win 10 Home Edition Single Language
  18. F

Neden Uçaklarda Telefon Kullanmak Yasak?

Teknik bir problem olmasada toplum içinde nasıl davranılacağını bilmeyen insan çok maalesef. Dediğiniz gibi etrafında kimse yokmuş gibi bağırarak konuşmalar çok sinir bozucu oluyor. Yoksa sesizce telefonuyla meşgul olana kimse bir şey söylemez.
  19. F

Neden Uçaklarda Telefon Kullanmak Yasak?

Bir arkadaş anlatmıştı; minibüste giderken telefon kullanan birini şoför kullanmaması için uyarıyor. Telefonu kullanan yolcuda o yasak ABS sitemi olan araçlar için gecerli senin minibüsde ABS yokki ne mahsuru var deyince şöför motor ısınıyor kardeşim diye cevap vermişi.:D

Geri