Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptopdan aldığım HDMI çıktıyı bir switchle monitöre ve TV ye bağladım. Switchi nereye alırsam oradan görüntü izliyordum. Ancak Monitörü iki kere bozdu bu durum. Aradan switch i çıkarıp HDMI nereden görüntü izleyeceksem oraya direkt takdığımda bir problem yaşamadım. Switchi Monitörden TV ye yada...
Foruma girince son 20 konuyu görebiliyoruz. Eğer mümkünse geriye yönelik diğer konularıda görebilme imkanı olursa iyi olur diye düşünüyorum. @Sinetech @Akyol
Kan tahlil sonuçlarını, MR sonucunu yorumlattığım oldu. Yada bilgisayarda takıldığım yerde yardım aldım. Şu uygulamanın muadili ne dediğinde harika önerileri oluyor. Kısacası öyle saniyorum zaman içinde günlük hayatımızın vazgecilmezi olacak gibi gözüküyor.
Eveet anketi görene kadar buranın en yaşlısıyımdır diye düşünmüştüm. Maşallahı var forumun. Ben de 62 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :p :p
Tam emin değilim milliyet gazetesi 1988 yılında bir bilgisyar kampanyası başlatmıştı. Sinclair spectrum 128K. O zamanlar Comoder 64 var piyasada bu 128 siz düşünün artık. Bilgisayarı almak için gazete dağıtım merkezine gittim. Almadan çalışıyormu bir test edelim dedim. Adam apartmanda bilgisayar...
Teknik bir problem olmasada toplum içinde nasıl davranılacağını bilmeyen insan çok maalesef. Dediğiniz gibi etrafında kimse yokmuş gibi bağırarak konuşmalar çok sinir bozucu oluyor. Yoksa sesizce telefonuyla meşgul olana kimse bir şey söylemez.
Bir arkadaş anlatmıştı; minibüste giderken telefon kullanan birini şoför kullanmaması için uyarıyor. Telefonu kullanan yolcuda o yasak ABS sitemi olan araçlar için gecerli senin minibüsde ABS yokki ne mahsuru var deyince şöför motor ısınıyor kardeşim diye cevap vermişi.:D