Hiremco x6 pro yavaş apk kurulumu

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
Yaklaşık 1 aydır kullandığım bir cihaz perfomansı güzel ama tek sıkıntısı apk kurarken çok bekliyorum 5-10 dkyı buluyor bazen üst komşumda eski model x6 var 20 saniyede felan kurulum yapıyor apkyı bir çözümü varmı acaba

Yaklaşık 1 aydır kullandığım bir cihaz perfomansı güzel ama tek sıkıntısı apk kurarken çok bekliyorum 5-10 dkyı buluyor bazen üst komşumda eski model x6 var 20 saniyede felan kurulum yapıyor apkyı bir çözümü varmı acaba
Bende de x6 var prosuz öyle bir problemim olmadı.

bendede aynısı vardı sizinki gibi oluyordu kurulum iade ettim.2 3 ay oldu.

İlk aldığından beri mi öyle. Değilse bir fabrika ayarlarına döndürsen nasıl olur acaba?
İlk aldığımda beri aynı reis çok araştırdımda bu ürün daha iyi geldi gözüme depolama ve ram yüksekliginden dolayı

İlk aldığımda beri aynı reis çok araştırdımda bu ürün daha iyi geldi gözüme depolama ve ram yüksekliginden dolayı
Eskiden at, avrat, silah yiğidin şansına derlerdi. Şimdi buna Elektronik cihazlarıda eklememiz lazım sanırım. :)

Bu arkadaştan destek isteyin isterseniz epey video çekmiş cihaz için

Geri