Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle katılıyorum. Mi stick4k bile şüphelerim oluştu güvendiğim bir arkadışıma danıştım. Çünkü güncellemeyle bazen gelen yazılım ramı fazla tüketebiliyor veya bir ayarsızlık özellikle boş alan konusu vb.Az konuya hakim ve bilgili kişilerden yardım almak gerekli Xiaomi olunca konu🙂
Google...
Bu konular önemli güncellemeden bazı sebeplerden çekinen bizlere referans oluyor. Teşekkürler @Latte . Ben mi box 2 nesilde Google tv olduğundan hala güncellemedim mesela neleri kesiyor makaslıyor kafamda soru işareti.
Vestel tv cec ayarlarını açtınız mı? Kapatmaya kapatıyor box kumandası bendede bu vestel den var. Ama tv box kumandasıyla açmıyor. Tv kumandası ile iki cihazıda kontrol edebilirsiniz. Açıp kapatabilirsiniz tv kumandasını kullanabilirsiniz mi box kumandaya gerek yok.
İkisinin de albenisi farklı galiba mistick4k saf Android engel yok, mibox2 işlemcisi daha güçlü gibi ama bir Google tv varki hür değil kuralları ben koyarım diyor. İkiside var bende mi stick4k diyeceğim.
Zaten malum online satış yapan n11 vb gibi hepsinde telefon mecburi bildiğim, iletişim ve kargo sorun olursa lazım oluyor hatta bazıları TC kimlikte alıyor. Zaten bu sanal ortamda ben güvenli hissetmiyorum veriler illaki birilerine bir şekilde geçebilir. Yapacak fazla birşey yok gibi.Zaten...
Arkadaşın söylediği gibi ,olmaz ama mümkünse ceptelefonlarına bankacılık işlemleri sıkça yapıyorsanız bence apkları üfleyerek kurun. Box ise sorun olmaz.
Xiaomi stick ve box 2 nesil kullanıyorum.istediğiniz uygulamaları yükler siniz. Box versiyon bazı en derde olsa uygulamalar sorun yaratabilir örnek rec tv diyelim mobil versiyon çalışmaz, box versiyon çalışır vb.. Sinetech kanalında aradığın hertürlü video var. Üye olup bildirimleri açarsanız...
Çiborek,tatar,lületaşı ve tabi EsEs.
Selam olsun, Dağlarında çiçekler açan(Buradaki çiçekler İzmir dağlarında ve yaktıkları İzmir'de şehit düşen Atalarımıza itaf edilmiştir Şehitlerimizdir🙏🙏🙏anlamı dağdaki çiçekler değildir marşın ,siyasetlede veya ideoloji ilede alakası yoktur. Kurtuluş...
Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride...