Arama sonuçlarınız

1. twentysix_

HD Streamz

teşekürler.
  2. twentysix_

Mi Stick 4k Güncelleme

Kesinlikle katılıyorum. Mi stick4k bile şüphelerim oluştu güvendiğim bir arkadışıma danıştım. Çünkü güncellemeyle bazen gelen yazılım ramı fazla tüketebiliyor veya bir ayarsızlık özellikle boş alan konusu vb.Az konuya hakim ve bilgili kişilerden yardım almak gerekli Xiaomi olunca konu🙂 Google...
  3. twentysix_

Mi Stick 4k Güncelleme

Bu konular önemli güncellemeden bazı sebeplerden çekinen bizlere referans oluyor. Teşekkürler @Latte . Ben mi box 2 nesilde Google tv olduğundan hala güncellemedim mesela neleri kesiyor makaslıyor kafamda soru işareti.
  4. twentysix_

Xiaomi TV Box S (2.Nesil) kumanda sorunu.

Vestel tv cec ayarlarını açtınız mı? Kapatmaya kapatıyor box kumandası bendede bu vestel den var. Ama tv box kumandasıyla açmıyor. Tv kumandası ile iki cihazıda kontrol edebilirsiniz. Açıp kapatabilirsiniz tv kumandasını kullanabilirsiniz mi box kumandaya gerek yok.
  5. twentysix_

Mi box vs stick 4k

İkisinin de albenisi farklı galiba mistick4k saf Android engel yok, mibox2 işlemcisi daha güçlü gibi ama bir Google tv varki hür değil kuralları ben koyarım diyor. İkiside var bende mi stick4k diyeceğim.
  6. twentysix_

Mi Box S 2nd Gen İçin Chrome Güncel Link Bulamadım

Aptoite tv olan mağazayı indirirseniz box tv için uygulamaların hepsi,orada görmüştüm.
  7. twentysix_

💻 Tarayıcı üzerinde yabancı film izleme sitesi " lookmovie2 " 📽

Güzel gibi duruyor teşekkürler.
  8. twentysix_

Alışveriş yaparken telefon numarası vermek

Zaten malum online satış yapan n11 vb gibi hepsinde telefon mecburi bildiğim, iletişim ve kargo sorun olursa lazım oluyor hatta bazıları TC kimlikte alıyor. Zaten bu sanal ortamda ben güvenli hissetmiyorum veriler illaki birilerine bir şekilde geçebilir. Yapacak fazla birşey yok gibi.Zaten...
  9. twentysix_

stb mac player

Box için ottnavigator kullanabilirsiniz. Pc için en güzeli ulubey1975 söylediği sfvip player.
  10. twentysix_

Öneri 🔴 M3U IPTV Linkleri

Arkadaşın söylediği gibi ,olmaz ama mümkünse ceptelefonlarına bankacılık işlemleri sıkça yapıyorsanız bence apkları üfleyerek kurun. Box ise sorun olmaz.
  11. twentysix_

Smarttube lütfen oturum açın hatası

Aynı sorun var.Güncelemede düzeltilebilir belki,sizden kaynaklı değil.
  12. twentysix_

Yardım Gamepad (konsol) pcye bağlama

Pc Gamepad mı görmüyor? yoksa ,görüpte tuş ayarlarınımı yapamıyorsunuz? Pc gamepadı görmüyorsa sürücüsünü internetten gamepadın indirin kurun,Tuş ayarlarını ayarlayamıyorsanız JoyTo Key öneririm.Videoları youtube bulabilirsiniz .
  13. twentysix_

Xıaomı Mı Tv Stıck

Xiaomi stick ve box 2 nesil kullanıyorum.istediğiniz uygulamaları yükler siniz. Box versiyon bazı en derde olsa uygulamalar sorun yaratabilir örnek rec tv diyelim mobil versiyon çalışmaz, box versiyon çalışır vb.. Sinetech kanalında aradığın hertürlü video var. Üye olup bildirimleri açarsanız...
  14. twentysix_

konu çok karışık o yüzden şubat ayının vpni sizce hangisi??

Octohide, proton, 1.1.1.1 VPN ücretsiz baya kullanıcısı var.
  15. twentysix_

NETGOL TV

Elinize sağlık, başarılar.
  16. twentysix_

V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Güncelleme için teşekkürler, Patron.
  17. twentysix_

✅ Nereli olduğunuzu söylemeden 3 kelime ile anlatın 🙂

Çiborek,tatar,lületaşı ve tabi EsEs. Selam olsun, Dağlarında çiçekler açan(Buradaki çiçekler İzmir dağlarında ve yaktıkları İzmir'de şehit düşen Atalarımıza itaf edilmiştir Şehitlerimizdir🙏🙏🙏anlamı dağdaki çiçekler değildir marşın ,siyasetlede veya ideoloji ilede alakası yoktur. Kurtuluş...
  18. twentysix_

🚛 Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası yeni...

Eline sağlık hocam.
  19. twentysix_

Uygun fiyatlı Dijitsu ve Senna markalı televizyonlar alınırmı

Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride...
  20. twentysix_

SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)

mac adresleri simule edip m3u olarak kullanmanızı sağlıyor. Daha basit olarak m3u URL yerine bu oynatıcıda mac adres ve dns girip izliyorsunuz.

Geri