Mi Stick 4k Güncelleme

Latte

Geliştirici
Konular
68
Arkadaşlar merhaba.

Belki bir iki gün içinde gelen vardır ama benim cihazımda bugün göründü. 733 MB boyutunda performans, geliştirme ve güvenlik güncellemeleri içeriyor.

Yükleyip kurdum şimdilik bir problem yok. Umarım bir önceki gibi kullanımı biraz daha hızlandırıp kolaylaştırır.

Bu konular önemli güncellemeden bazı sebeplerden çekinen bizlere referans oluyor. Teşekkürler @Latte . Ben mi box 2 nesilde Google tv olduğundan hala güncellemedim mesela neleri kesiyor makaslıyor kafamda soru işareti.

Bu konular önemli güncellemeden bazı sebeplerden çekinen bizlere referans oluyor. Teşekkürler @Latte . Ben mi box 2 nesilde Google tv olduğundan hala güncellemedim mesela neleri kesiyor makaslıyor kafamda soru işareti.

Teşekkürler, haklısınız.

Güncelleme geldiğinde aynı cihazları kullananların birbirlerine haber verip bilgilendirmesi ve yükleyip kuran olursa yeni bir şeyler var mı ya da sorun var mı diye anlatması güzel bir olay.

Henüz Google TV kullanmadım daha doğrusu onunla çalışan bir cihaz. Fakat kesmesinden öte ilaveleri olabilir diye düşünüyorum.
Bir de şöyle bir durum var enteresan ama teknoloji olduğu için konumuz bir o kadar da doğal olan; VPN ile farklı bir ülkedeymiş gibi uzun bir süre çalışırsa cihaz arayüzü değişebiliyor.

Benim başıma bir kere gelen oydu mesela. Ekran Google TV'ye dönmüştü oysa Mi Stick 4k'nın öyle olmaması gerekiyordu. En başta güncellendi diye düşünmüştüm oysa yanılmışım, boşluğuma gelen bir dikkatsizlikmiş ;) VPN kapatıp cihazı resetleyince eski haline geri döndü ama o süre içerisinde yani Google TV arayüzündeyken hata olmadan gayet rahat kullanılabiliyordu.

Kesinlikle katılıyorum. Mi stick4k bile şüphelerim oluştu güvendiğim bir arkadışıma danıştım. Çünkü güncellemeyle bazen gelen yazılım ramı fazla tüketebiliyor veya bir ayarsızlık özellikle boş alan konusu vb.Az konuya hakim ve bilgili kişilerden yardım almak gerekli Xiaomi olunca konu🙂

Google tv artı ben pek aman aman birşey göremedim. Mutlaka dediğiniz gibi artı yönleri de olacaktır güncel sonuçta ama örneğin en basit örnek F dosya yöneticisinden Google drive ulaşamıyorum oraya attığım dosyaları tek saf Android ile tıkla alabilirken Google tv izin vermiyor. Mi stick4k burada avantajlı gibi.O bendede olmuştu VPN yabancı ülke gibi görüp sayfalar o ülkeye göre geldi VPN kapnınca belli bir üre veya dediğiniz gibi resetleyince gitmişti.

Kesinlikle katılıyorum. Mi stick4k bile şüphelerim oluştu güvendiğim bir arkadışıma danıştım. Çünkü güncellemeyle bazen gelen yazılım ramı fazla tüketebiliyor veya bir ayarsızlık özellikle boş alan konusu vb.Az konuya hakim ve bilgili kişilerden yardım almak gerekli Xiaomi olunca konu🙂

Google tv artı ben pek aman aman birşey göremedim. Mutlaka dediğiniz gibi artı yönleri de olacaktır güncel sonuçta ama örneğin en basit örnek F dosya yöneticisinden Google drive ulaşamıyorum oraya attığım dosyaları tek saf Android ile tıkla alabilirken Google tv izin vermiyor. Mi stick4k burada avantajlı gibi.O bendede olmuştu VPN yabancı ülke gibi görüp sayfalar o ülkeye göre geldi VPN kapnınca belli bir üre veya dediğiniz gibi resetleyince gitmişti.
Evet çok doğru.

Zaten internetteki bir çok döküman ve kullanıcı deneyimi yazılarında da Google TV için bu dezavantajlardan bahsediyor. İlerki zamanlarda Android'e göre daha avantajlı duruma geçebilir o bilinmez ama yine de kısıtlamaları sevmeyen bizler için android box cihazlar şu ana kadar daha avantajlı. Adı android de olsa android tv'ler bu konuda geride kalabiliyor.

Mesela televizyon alma konusunda akıllı olsun, android özellikleri olsun gibi beklentilerimizi olsa da zaten bağlandıklarında ortada görünmedikleri için box cihaz+tv düşünmek bence daha mantıklı. O akıllı özelliklere para vermek yerine daha büyük ve kaliteli bir izleme keyfi satın almak daha doğru geliyor bana. Bağlanacak bir android box cihaz o eksikliği kapatır.

Elbette tercih meselesi bunlar ama sınırlara takılmak istemeyenler için doğru yol bu gibi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri