Xıaomı Mı Tv Stıck

hakanfh

Üye
Konular
3
İyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?

İyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?
Şimdiden hayırlı olsun.

Forumda bir sürü yöntem anlatılmış durumda. Bir tanesi mutlaka işinizi görür.

Mağaza uygulamaları dışındakileri kurmak için en basit yöntemlerden birisi aşağıdaki anlattığım konuda yer alıyor. Telefonunuz üzerinden cihaza hiç dokunmadan onu kontrol edip uygulama yükleme/kaldırma konusunda çokça işinizi görecektir.

stıck almadıysan nextstarın urunu var aynı fıyatlarda onu alın daha performanslı ve ethernet usb gıbı cıkısları var

Xiaomi stick ve box 2 nesil kullanıyorum.istediğiniz uygulamaları yükler siniz. Box versiyon bazı en derde olsa uygulamalar sorun yaratabilir örnek rec tv diyelim mobil versiyon çalışmaz, box versiyon çalışır vb.. Sinetech kanalında aradığın hertürlü video var. Üye olup bildirimleri açarsanız daha da çok şeyden bilginiz olur. Bulamazsanız veya takılırsanız buradan yazın veya özelden hertürlü yardumcı arkadaşlarımız çıkacaktır. iyi seyirler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri