Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
YouTube da "sinetech"videolarını takip et orada ayrıntılı açıklama varİyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?
Şimdiden hayırlı olsun.İyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?
Link varmı acabaYouTube da "sinetech"videolarını takip et orada ayrıntılı açıklama var
Link varmı acaba
stıck almadıysan nextstarın urunu var aynı fıyatlarda onu alın daha performanslı ve ethernet usb gıbı cıkısları varİyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?
stıck almadıysan nextstarın urunu var aynı fıyatlarda onu alın daha performanslı ve etherner usb gıbı cıkısları var
Xiaomi stick ve box 2 nesil kullanıyorum.istediğiniz uygulamaları yükler siniz. Box versiyon bazı en derde olsa uygulamalar sorun yaratabilir örnek rec tv diyelim mobil versiyon çalışmaz, box versiyon çalışır vb.. Sinetech kanalında aradığın hertürlü video var. Üye olup bildirimleri açarsanız daha da çok şeyden bilginiz olur. Bulamazsanız veya takılırsanız buradan yazın veya özelden hertürlü yardumcı arkadaşlarımız çıkacaktır. iyi seyirler.İyi günler arkadaşlar evimdeki tv için xıaomı mı tv stıck almayı düşünüyorum bunun içine ınattv nasıl yüklerim veya apk nasıl yüklenir acaba?