Arama sonuçlarınız

1. Ahmetli

Gamesir Gamehub oyun başlatmıyor yardım edermisiniz

Ekran kaydını izlermisiniz neden Wine telefonda bunu açmıyor winlator çalıştırıyor ama nerde hata yapıyorum
  2. Ahmetli

Youtube sorunu

Bende bu sorun yok ama Reklamlar televizyon sektörü gibi uzun reklam kuşağı olmasada programın üstünde göstericem diye programı kastrıyor bozuyor sistem çöktürüyor bu reklam belasından kurtulmak için milyar para harcayıp elektronik sistemler kuran insanlar var modemden başlayıp öpen wrt modem al...
  3. Ahmetli

sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?

Soyot türkleri Gagavuz türkleri azarbaycan türkleri ve diğer tüm devletleri için forum sayfası açan sinetech ustamıza teşekkürler dünyanın en kötü türkçe konuşan birisi olarak böyle şefaf konular açmamıza izin verdiği için teşekkürler forumuzu beyeeeendim usta herşeyden ve sevdiğim herşeyden...
  4. Ahmetli

sizce en vasat ve kötü uygulama nedeni ile ?

İşin gerçeği hiç birini sevmiyorum linux mantığı olsa belki ama kendi sevdinklerimdende memnun değilim kodi ve cloudstream ücretsiz ne kalitesi bekliyorsun diyebilirsin jellyfin stremio falan baya kaliteli diyebilirsiniz hiç birini sevmiyorum git para öde diyorsanız paralı olanlarıda sevmiyorum...
  5. Ahmetli

Yardım Gamepad (konsol) pcye bağlama

Linuxda basit terminale Bluetoothctl yazıp konsolunu sıfırlayıp kolu eşlesme moduna al hemen oluyor Windows terk et zor olur onda
  6. Ahmetli

kodi yada cloudstream reposu yapınız ?

Seyirtürkle mutluyum ama birisi çatallasa forklasa dahada geliştirse kapanırsa daha memnun olurum
  7. Ahmetli

F..K NETFLİX CHECKER V.01

Okumassanız sevinirim 🤣 herşey on numara olsa bile anlamak istemeyen anlamaz zaten yapacak birşey yok
  8. Ahmetli

F..K NETFLİX CHECKER V.01

Güvenli değil hocam ve önüne geçildi bu tip şeylerin ve güvenli değil hocam telegramdan Netflix yeni hesap üretici indirdim tek tıkla hesap açan free kullanmak için her ay dedim telegramdan indir dosyayı ozaman Windows kullanıyordum önemi yok kaybettiklerimin ama baya iyi virüs girdi bilgisayara...
  9. Ahmetli

Ödeme noktasında mı takılı kaldın Bunun için çok fazla seçenek var kaldıki torrentin önüne geçemezssin sizin mantığıniza göre ben gideyim başkasının pastasını çalayım torrent dosyasını parayla satın kaçak yayın verim gelişmek istemiyorum kendi başıma iyiyim diyorsunuz ayrıca biz linuxcular...
  10. Ahmetli

m3u dosya donmadan izleme......

TS yazan kısımları m3u8 yapmak mantiklidir fakat çozüm gerçekten bu değil ara bellek 80 saniye gecikmeyle yap desen bile bende olmamıştı
  11. Ahmetli

Hocam bu cloudstream kekik akademi ve kodi seyirtürk eklentisi internetteki torrent web sitelerimiz arayüzü ve ilgili katagorilerdeki URL adreslerini programa dump edip programa yansıtıyor ip TV ne alaka kaldıki yasaklanıyor ip TV vod dosyası kendi kendine güncellenebiliyorsa yada bunu...
  12. Ahmetli

Mi box s 4k 1.ci nesil root nasıl atılır yardım ?

Shizku ram disk root izni veriyor telefonumda kullanıyorum onu ADB o ben custom firmware kullanmak istiyorum onun dışında hiç bir kaynak bulamadığım için yazdım zaten mi box recovery modu var root çok riskli olduğunu düşünmüyorum Kernel sürümünü kurcalamadığın sürece
  13. Ahmetli

Mi box s 4k 1.ci nesil root nasıl atılır yardım ?

Bu cihazlar baya eskidi hiçmi kaliteli Gsi rom çıkmaz custom Rom piyasaya çıkar diye rasperry pi almadım yani ADB üzerinden bişiler kaldırmak kalıcı yöntem değil ben bağımsız belki Googledan arındırdığım kendi android tvmi kullanmak istiyorum neden hiç kimse yapmayın aman aman diyip duruyor yeni...
  14. Ahmetli

Öneri LİNUX CİHAZLARA APK NASİL YUKLENİR RESİMLİ ANLATİM

Merhab enigma 2 nedir kodi kullanıyorum enigma PVR istemcisi var xstream falan var ücretsiz mi nasıl ayarlanıyor ben simple ip TV player kullanıyorum odamda deepin linuxda kodi kurarak TV izliyorum mi box ve Vestel TV den kanal ve flim izliyor ailem ben bilgisayarda kodiden başkasının yalan...
  15. Ahmetli

Öneri LİNUX CİHAZLARA APK NASİL YUKLENİR RESİMLİ ANLATİM

APK kurmak yada fyde OS kurmak mantıkli deil ya
  16. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Türkvod kapanmadımı yada paralı olmuş ben seyirtürkde ücretsiz arama yapabiliyorum tema sayesinde ama sağlıklı arama yapabiliyormu derseniz evet ama seyirtürkde her içerik yok olsada bulunamadı diyor
  17. Ahmetli

Mi box destekli uygulama yapmak istiyorum

Cloudstram e eklenti yapsanız daha iyi olur
  18. Ahmetli

Mi box destekli uygulama yapmak istiyorum

Kumanda desteği ve kontent component ekleniyordur muhtemelen dediğiniz site zaten Tarayıcı uygulaması değilmi websiteleri APK yapıyor
  19. Ahmetli

Sinetech YouTube kanalı hacklenmiş

Abi google console api token falan alsanız 3 cü part programlarla hesap kurtarılır aslında
  20. Ahmetli

Öneri 🆗 Android Tv - Box da olması gekeken film dizi uygulaması.

Android TV bir medya center PlayStation da öyle ama kodi bilgisayarınızı medicenter yapan nadir uygulamalardan belki jellyfin önüne geçebilir bilmiyorum

Geri