kodi yada cloudstream reposu yapınız ?

kodi hakkında pek bilgim yok. Düzenlenecek eklentiyi paylaşırsan ve ne yapılacağını söylersen bir bakarım.
Hocam arkadaşın söylediği şeyi daha iyi açıklamaya çalışayım. Kodi bir medya yönetim uygulaması ve eklenti desteği var. Python ile çalışıyor. Yabancı forumlarda kalan veya eski kalan bazı script pluginler mevcut.

Bahsettiği şey ise bunları editleyip çalışır hale getirmek. Ancak buradaki sıkıntı film dizi içerikleri paylaşan sitelerin mümkün oranda kendilerini gizlemek linklerini açık etmemek ve başka kaynaklar üzerinden izlenmemesi için linklerini değiştirmeleri. Ve bu eklentilerde de sürekli güncellenen bir db'den ancak veri çekerek bu problemin önüne geçilebilir bunu da ne kadar yapmak istersiniz veya yapabilir misiniz bilmiyorum.

Hocam dünden beri konuyu aralıklarla takip ediyorum her ne kadar python bilsem de böyle bir şeye kalkışmanın saçma olduğunu düşünüyorum o kadar film sitesi falan filan var her biri için api çekmek gerek kimi siteler dışarıdan harici bağlantıya izin vermiyor bunun için proxy vs çözmek gerek diyelim bunları hallettin bunları sürekli güncel tutmak zorundasın api patlayınca yeni api çekmek gerek uğraştırıcı iş.. Benim fikrim bu yönde :)

Hocam dünden beri konuyu aralıklarla takip ediyorum her ne kadar python bilsem de böyle bir şeye kalkışmanın saçma olduğunu düşünüyorum o kadar film sitesi falan filan var her biri için api çekmek gerek kimi siteler dışarıdan harici bağlantıya izin vermiyor bunun için proxy vs çözmek gerek diyelim bunları hallettin bunları sürekli güncel tutmak zorundasın api patlayınca yeni api çekmek gerek uğraştırıcı iş.. Benim fikrim bu yönde :)
Ben de 2007 model java biliyorum patronla ayni fikirdeyim. Hatta tv, tv box, windows ve android markalarinin sahiplerinin mevcutteki siteleri ve uygulamalari desteklediklerini boylece kar ettiklerini dusunuyorum. Sadece apple'in bu konuda destek vermedigini dusunuyorum cunku musteri segmenti farkli

kodi medya tarayıcı normal tarayıcı kadar kısıtlanabilirmi peki ilerleyen dönemde

Son düzenleme:
Öncelikle konuyu daha basitce açıkladığınız için teşekkürler data base yani veritaban sorununu günümüz teknolojisi ile çözmek mümkünmüdür bilmiyorum ozaman web app uygulama istemcileri yapmak saçmaysa neden Google Play'de insgragram gibi Google browser tabanlı uygulamalar zirveyi oynuyor ayrıca web site yapsanda website uygulaması yapsanda sen yine aslında Google krom sürümlerine ayak uydurmak zorunda kalıyorsun tarayıcısını güncellememiş birey senin sitenin özellikleri eski tarayıcıda kullanamayacak desteklenmeyecek olucaktir programın yada sitenin değişkenliklerine uyum sağlamak her kodlama dilinde mecbursa kodide repo dosyaları var bunlar kendilerini uzakdan güncelleyebiliyor web site adları yada uzantıları.com değişiklik gösterdiğinde o şahıs yeni adresi bulmakda yine zorluk yaşayacak belki bunu yapay zeka yada başka bişeyle yani flim izleme programında flim izlemesi daha makul olucaktır diye düşünüyorum kodi merkezi sistem olucaktır kaldıki p2p sistem kodi programına belki şifreli dosya uzantılarıyla siteleri gizleyen birşey yapar ve kapalı kaynak kodlan birşeyler yapar Chrome yarın birgün bı özelligini kapatsa muhtemelen sertifikasız siteler çöp olucaktır bundan dolayı her site kodiye plan oluştursun bence

Evet, yapın. Siz yapın, biz yine bu sayede hazıra konalım. Bu kadar basit bir isteğin nesini anlamadınız hayret.

ben 5 yildir eklentisini kullanmaktayim turkvod vavoo ve huhu.to uzantilarini tek bir cati altinda topladim mi box kurdum android tv ye kurdum ve bilgisayarada kurdum hic bir kanalda engelleme olmadigi icin vpn de bana hic gerekmiyor. bunun kurulumu burda yazmakla anlatmasi cok zordur youtube ye arattirma yapin kodi nasil kurulur eklentileri yüklenir aktif edilir konuyla ilgili hepsi mevcuttur.

ben 5 yildir eklentisini kullanmaktayim turkvod vavoo ve huhu.to uzantilarini tek bir cati altinda topladim mi box kurdum android tv ye kurdum ve bilgisayarada kurdum hic bir kanalda engelleme olmadigi icin vpn de bana hic gerekmiyor. bunun kurulumu burda yazmakla anlatmasi cok zordur youtube ye arattirma yapin kodi nasil kurulur eklentileri yüklenir aktif edilir konuyla ilgili hepsi mevcuttur.
Hocam bahsettiğiniz TurkVOD'u uzun süre Enigma2 cihazda kullandım KODI'yi de uzun süre kullanıyorum. Ancak eğer aratmada doğru olacak kelimeleri yada videoları gösterebilirseniz sevinirim. Çünkü piyasada o kadar çok boş ve işe yaramayan video var ki. Boşu boşuna yönlendiriyor yada kurulumu bozabiliyor.

kodi lg webos'ta yok
stremio her yerde var. stremio addon u geliştirilmesini çok isterim ama benim de bilgim python la sınırlı. bu alanda daha çok javascript, docker bilmek gerekiyor hiç bilmiyorum.
python ile olsa yapay zeka ile bilmediğim yerleri halleder uğraşırım ama konu daha karışık.
stremio da dizipal addon vardı kör topal çalışıyodu. github repo duruyor, muhtemelen sadece hosting ile ilgili bir sorundan çalışmıyor şu an. ama bunu deneyecek bilgim bile yok.

fikir genel olarak güzel stremio kodi cloud bunlar temel. bunlarda işi otomatikleştirsek çok güzel olur. ama bu olabilir mi zorluğu ne vs uzman görüşü lazım.

kodide vavoo ve huhu nasıl kullanılıyor detaylı anlatırmısın ?

Neden halen 500 tane apk ile uğraaşıyorsunuz hali hazır herşeye port edilmiş uygulama varken enby plex jellyfin uğraştırır stremio kodi cloudstream var eklenti yapınız lütfen güncelleyin donate linkinizi eklentiye bilgi olarak yazınız
Bizexyardim et lütfen

kodi lg webos'ta yok
stremio her yerde var. stremio addon u geliştirilmesini çok isterim ama benim de bilgim python la sınırlı. bu alanda daha çok javascript, docker bilmek gerekiyor hiç bilmiyorum.
python ile olsa yapay zeka ile bilmediğim yerleri halleder uğraşırım ama konu daha karışık.
stremio da dizipal addon vardı kör topal çalışıyodu. github repo duruyor, muhtemelen sadece hosting ile ilgili bir sorundan çalışmıyor şu an. ama bunu deneyecek bilgim bile yok.

fikir genel olarak güzel stremio kodi cloud bunlar temel. bunlarda işi otomatikleştirsek çok güzel olur. ama bu olabilir mi zorluğu ne vs uzman görüşü lazım.
@dehakan7 hocam daha önce bu konuda lg için kodi kurulumu hakkında bilgi paylaşımı yapmıştı. Belki faydalı olabilir sizin için. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hocam sizin sayenizde bende yıllardır kayıt şeklini aradığım turkvod'u buldum ve 2 paket cuğara parasına keyfime bakıyorum. Yayınlar çiçek gibi artık link falan aramıyorum hiç. Ne yayın için ne seri için ne de filmler için. Tekrar teşekkürler size.

Bu arada vavoo ve huhu kurulumunu nasıl yaptınız acaba belki meraktan bir deneyebilirim bende paylaşabilirseniz. Teşekkürler

@dehakan7 hocam daha önce bu konuda lg için kodi kurulumu hakkında bilgi paylaşımı yapmıştı. Belki faydalı olabilir sizin için. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Başlığı açan da denememiş ki, denk geldiği içeriği paylaşmiş. Benim bildiğim 2 yolu var, root ya da developer modu. Ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Stremio ile torrent vs içerikler tamam. Bir de iptv vb m3u açan bir şey bulursam lg webos için tv ile işim biter benim, yeter bu kadarı. Teşekkur ederim yine sağol.

Neden halen 500 tane apk ile uğraaşıyorsunuz hali hazır herşeye port edilmiş uygulama varken enby plex jellyfin uğraştırır stremio kodi cloudstream var eklenti yapınız lütfen güncelleyin donate linkinizi eklentiye bilgi olarak yazınız
forum kullanıcılarının genelinin 300-500 tane APK ile uğraştığını düşünmüyorum... Daha ziyade, önerdiğin kodi depolarının yaptığı işi yapan ipTV programlarıyla ilgililer sanki. Önerdiğin program ve ona bağlı depoların da kaynakları olan m3u dosyalarının çalışır olanlarını aramakla oldukça megulken, ekstradan bir de aynı işi yapacak kodi deposu, cloudstream reposu yapmaya uğraşmanın mantığını açıkçası pek anlayamadım.

forum kullanıcılarının genelinin 300-500 tane APK ile uğraştığını düşünmüyorum... Daha ziyade, önerdiğin kodi depolarının yaptığı işi yapan ipTV programlarıyla ilgililer sanki. Önerdiğin program ve ona bağlı depoların da kaynakları olan m3u dosyalarının çalışır olanlarını aramakla oldukça megulken, ekstradan bir de aynı işi yapacak kodi deposu, cloudstream reposu yapmaya uğraşmanın mantığını açıkçası pek anlayamadım.
Hocam bu cloudstream kekik akademi ve kodi seyirtürk eklentisi internetteki torrent web sitelerimiz arayüzü ve ilgili katagorilerdeki URL adreslerini programa dump edip programa yansıtıyor ip TV ne alaka kaldıki yasaklanıyor ip TV vod dosyası kendi kendine güncellenebiliyorsa yada bunu güncelleyen kaliteli program önerebilecekseniz birşey diyemem ama kodiden cloudstream den ban yeme ihtimalin çok düşük olsada açik kaynak program kodlar geliştirilir kapalı kaynak APK napim ben o APK lar kapatılsa tekrardan aktif edemessin neden bilip bilmeden sallıyorsunuz kullandiginiz programlar Chrome tarayıcı alt yapısı ile native uygulamaya yapılmaya çalışan web site uygulaması kaldıki masaüstü ve mobile program ve TV ye programmı derlemeye calismak işkencedir altı üstü internetteki verileri kendi programına derlemek için 0 dan 600 tane kapalı kaynak derlemeye ne gerek var bana mantıklı sebep söyleyin fanatik fanatik anlamsız şeyler yazmayın ip TV dosyası bulmak en mantıklı çözüm olsada eklenti program yada M3u dosyalarındamı linkler kapatılıyor güncellenmesi lazım yani bu sorunu düzeltmek için daha gelişmiş kodlamalar gerekiyor tersine mühendislik

Hocam bu cloudstream kekik akademi ve kodi seyirtürk eklentisi internetteki torrent web sitelerimiz arayüzü ve ilgili katagorilerdeki URL adreslerini programa dump edip programa yansıtıyor ip TV ne alaka kaldıki yasaklanıyor ip TV vod dosyası kendi kendine güncellenebiliyorsa yada bunu güncelleyen kaliteli program önerebilecekseniz birşey diyemem ama kodiden cloudstream den ban yeme ihtimalin çok düşük olsada açik kaynak program kodlar geliştirilir kapalı kaynak APK napim ben o APK lar kapatılsa tekrardan aktif edemessin neden bilip bilmeden sallıyorsunuz kullandiginiz programlar Chrome tarayıcı alt yapısı ile native uygulamaya yapılmaya çalışan web site uygulaması kaldıki masaüstü ve mobile program ve TV ye programmı derlemeye calismak işkencedir altı üstü internetteki verileri kendi programına derlemek için 0 dan 600 tane kapalı kaynak derlemeye ne gerek var bana mantıklı sebep söyleyin fanatik fanatik anlamsız şeyler yazmayın ip TV dosyası bulmak en mantıklı çözüm olsada eklenti program yada M3u dosyalarındamı linkler kapatılıyor güncellenmesi lazım yani bu sorunu düzeltmek için daha gelişmiş kodlamalar gerekiyor tersine mühendislik
Yazılarında noktalama işaretlerini kullanabilirsen ne anlatmak istediğini belki anlayabilirim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri