F..K NETFLİX CHECKER V.01

Sırf başlıktan dolayı merak ettim, tam olarak nedir ne işe yarar bu hocam? Teşekkürler
Bulduğunuz netflix hesaplarını proxyler ile deneyip çalışanları kaydeder o işe yarıyor hocam hesap denemeye yarıyor yani

peki hesapları nereden bulucaz yapmak istiyorum bunu
Bu uğrasa değeceğini sanmıyorum çünkü Netflix hesapları patladığı vakit sahibi hemen şifre değişikliğine gidiyor buda hesaba giriş yapmaya engel oluyo.
Sordunuz madem söyleyim internette bir çok Netflix combosu mevcut bu combo içinde bulunan hesapları checkerdan geçireceksiniz ama dediğim boş uğraş olacaktır. Çünkü eskisi kadar çalışan hesap düşmüyor, düşse de maksimum 1 2 gün falan çalışıyor daha doğrusu sahibi durumun farkına varana kadar.

peki hesapları nereden bulucaz yapmak istiyorum bunu
Güvenli değil hocam ve önüne geçildi bu tip şeylerin ve güvenli değil hocam telegramdan Netflix yeni hesap üretici indirdim tek tıkla hesap açan free kullanmak için her ay dedim telegramdan indir dosyayı ozaman Windows kullanıyordum önemi yok kaybettiklerimin ama baya iyi virüs girdi bilgisayara fidye virüsü yemiştim

Güvenli değil hocam ve önüne geçildi bu tip şeylerin ve güvenli değil hocam telegramdan Netflix yeni hesap üretici indirdim tek tıkla hesap açan free kullanmak için her ay dedim telegramdan indir dosyayı ozaman Windows kullanıyordum önemi yok kaybettiklerimin ama baya iyi virüs girdi bilgisayara fidye virüsü yemiştim
Kardeş, kusura bakma ama yazdıklarını okuyup anlamaya çalışırken inan çok yoruluyorum. Klavyende nokta, virgüle benzer hiç mi bir şey yok?

Kardeş, kusura bakma ama yazdıklarını okuyup anlamaya çalışırken inan çok yoruluyorum. Klavyende nokta, virgüle benzer hiç mi bir şey yok?
Okumassanız sevinirim 🤣 herşey on numara olsa bile anlamak istemeyen anlamaz zaten yapacak birşey yok

Geri