akdas
Moderatör
- Konular
- 74
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
adı üstündeSırf başlıktan dolayı merak ettim, tam olarak nedir ne işe yarar bu hocam? Teşekkürler
Bulduğunuz netflix hesaplarını proxyler ile deneyip çalışanları kaydeder o işe yarıyor hocam hesap denemeye yarıyor yaniSırf başlıktan dolayı merak ettim, tam olarak nedir ne işe yarar bu hocam? Teşekkürler
peki hesapları nereden bulucaz yapmak istiyorum bunuBulduğunuz netflix hesaplarını proxyler ile deneyip çalışanları kaydeder o işe yarıyor hocam hesap denemeye yarıyor yani
Bu uğrasa değeceğini sanmıyorum çünkü Netflix hesapları patladığı vakit sahibi hemen şifre değişikliğine gidiyor buda hesaba giriş yapmaya engel oluyo.peki hesapları nereden bulucaz yapmak istiyorum bunu
Güvenli değil hocam ve önüne geçildi bu tip şeylerin ve güvenli değil hocam telegramdan Netflix yeni hesap üretici indirdim tek tıkla hesap açan free kullanmak için her ay dedim telegramdan indir dosyayı ozaman Windows kullanıyordum önemi yok kaybettiklerimin ama baya iyi virüs girdi bilgisayara fidye virüsü yemiştimpeki hesapları nereden bulucaz yapmak istiyorum bunu
Kardeş, kusura bakma ama yazdıklarını okuyup anlamaya çalışırken inan çok yoruluyorum. Klavyende nokta, virgüle benzer hiç mi bir şey yok?Güvenli değil hocam ve önüne geçildi bu tip şeylerin ve güvenli değil hocam telegramdan Netflix yeni hesap üretici indirdim tek tıkla hesap açan free kullanmak için her ay dedim telegramdan indir dosyayı ozaman Windows kullanıyordum önemi yok kaybettiklerimin ama baya iyi virüs girdi bilgisayara fidye virüsü yemiştim
Okumassanız sevinirimKardeş, kusura bakma ama yazdıklarını okuyup anlamaya çalışırken inan çok yoruluyorum. Klavyende nokta, virgüle benzer hiç mi bir şey yok?