Öneri 🆗 Android Tv - Box da olması gekeken film dizi uygulaması.

Bunu nereden indiriyorsun?
“seyirTURK Repo yu İndir bölümünden indirin.”

Uygulama ismi Seyirtürk aynı Cloudstream mantığı ile çalışıyor, bilinen sitelerden veri alıyor arayüz güzel kumanda desteği tam, arada güncelleme de geliyor, aynı zamanda Kodi uyumlu zip dosyası var yükleyin deneyin bende hem apk hemde kodi zipi çalışıyor çok güncel film izledim keyifli.

sitesi ve detaylı bilgi için

Next Star 4K android tv aldım, ona kurdum ancak görüntü yoktu deneyen oldu mu acaba?

Bunu nereden indiriyorsun?
“seyirTURK Repo yu İndir bölümünden indirin.”
Siteye girince kodi paketi var indir bölümünde onu indirip kodi eklenti bölümüne kuruyorsunuz.

Kötü durmuyor ama arama için VIP özellik istemesi bir tık saçma olmuş
Ücretsiz kullanamıyor muyuz
Güzel ama arama yapamiyorum filtre yapamiyorum nasil yapabilirim
ben altı aylık alıyorum 180 tl ayı 30 tl ye geliyor bi çok platform içeriği var bence bedava diyebilirim .. ilk aldığından tereddüt ettim yalan yok ama sonra yerinde bi karar olduğunu anladım ülkeye ne here stüdyo ya göre türe göre yıla göre arama yapabilir sin kişi ne yönetmen e göre de arama yapabilir sin yani seçeneğin çok..

Merhaba. Üye olmanız bu tarz platformların devamı için tabi ki gereklidir. Zira, para kazanamazlarsa bu işi yapmazlar.
Ama illa ki elzem değildir.
Seyirtürkü 4-5 yıldır belki de daha fazladır kullanıyorum. Aradığımı bulmakta çok kolay.
Örneğin matrix filmini izlemek istiyorsunuz. Öncelikle Google’da matrix kaç yılında gösterime girmiş, hangi tarzdaymış ona bakıyorum. Matrix 1999da aksiyon bilim kurgu olarak gösterime girmiş. Seyirtürkte filmin ne zaman eklendiğinin önemi yok. Önemli olan gösterime girdiği tarih. Gösterime girdiği tarihe göre film ya da diziler sıralanıyor.
Sonra filmler>türler>aksiyon a girip 1999 yılına kadar sayfaları geri alıyorum.
Bu da çok zaman almıyor. Kodi uygulamasından asagı filmlerin olduğu yere doğru değil de üste doğru giderseniz en alt satıra götürür sizi. 3-5 belki biraz da sayfa gidip aradığımı kolayca bulabiliyorum. Bu da uygulama kullanma tiyosu olarak burada dursun.
İyi seyirler.

Merhaba. Üye olmanız bu tarz platformların devamı için tabi ki gereklidir. Zira, para kazanamazlarsa bu işi yapmazlar.
Ama illa ki elzem değildir.
Seyirtürkü 4-5 yıldır belki de daha fazladır kullanıyorum. Aradığımı bulmakta çok kolay.
Örneğin matrix filmini izlemek istiyorsunuz. Öncelikle Google’da matrix kaç yılında gösterime girmiş, hangi tarzdaymış ona bakıyorum. Matrix 1999da aksiyon bilim kurgu olarak gösterime girmiş. Seyirtürkte filmin ne zaman eklendiğinin önemi yok. Önemli olan gösterime girdiği tarih. Gösterime girdiği tarihe göre film ya da diziler sıralanıyor.
Sonra filmler>türler>aksiyon a girip 1999 yılına kadar sayfaları geri alıyorum.
Bu da çok zaman almıyor. Kodi uygulamasından asagı filmlerin olduğu yere doğru değil de üste doğru giderseniz en alt satıra götürür sizi. 3-5 belki biraz da sayfa gidip aradığımı kolayca bulabiliyorum. Bu da uygulama kullanma tiyosu olarak burada dursun.
İyi seyirler.
Ben de uzun zamandır kullanııyorum taktik çok iyi hemen deneyeceğim, birde yeni güncelleme ile IPTV özelliği geldi fena değil inceleyin derim.

Tavsiye üzerine indirip denedim gerek içerik çektiği sitelerin çeşitliliği olsun gerek fazla içerik barındırması olsun gayet ilgimi çekti başta fakat Media playerı yetersiz buldum. 3440x1440 çözünürlük içeren bir monitörde izlemek istediğimde ekranı doldur/uzat/genişlet gibi seçenekleri bulamadım dolayısı ile sinemaskop çok basık oldu. Tür olarak filtreleme yeterli fakat dediğim gibi tek eksiği Media Player. Bu konuda hala Cloudstreamı tek geçiyorum

Uygulama ismi Seyirtürk aynı Cloudstream mantığı ile çalışıyor, bilinen sitelerden veri alıyor arayüz güzel kumanda desteği tam, arada güncelleme de geliyor, aynı zamanda Kodi uyumlu zip dosyası var yükleyin deneyin bende hem apk hemde kodi zipi çalışıyor çok güncel film izledim keyifli.

sitesi ve detaylı bilgi için

KODİ Eskiden kulanıyorduk uygulamalar apk. olarak çıkınca kodi ye gerek kalmadı apk olunca kodi ye gerek yok karşına gelecek ekran aynı ekran
Buda farklı bir bakış açısı saygı duyarız tabi :)

KODİ Eskiden kulanıyorduk uygulamalar apk. olarak çıkınca kodi ye gerek kalmadı apk olunca kodi ye gerek yok karşına gelecek ekran aynı ekran
Film/dizi/tv izlemek için bir kaç uygulama kullanıyorsanız apk kullanmak daha basit elbette. Ancak Kodi tam bir "medya merkezi" , tek bir uygulama üzerinden tüm medya arşivinize ( film/müzik), oyunlarınıza, ilave donanım ile tv aboneliğinize, varsa video on demand aboneliklerinize, iptvnize ve geliştiriciler tarafından sağlanan kaynaklarla (eklentiler) sunulan tüm medya içeriklerine ulaşıp bunları özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden yönetebilirsiniz. Tercih meselesi tabii ki.

Film/dizi/tv izlemek için bir kaç uygulama kullanıyorsanız apk kullanmak daha basit elbette. Ancak Kodi tam bir "medya merkezi" , tek bir uygulama üzerinden tüm medya arşivinize ( film/müzik), oyunlarınıza, ilave donanım ile tv aboneliğinize, varsa video on demand aboneliklerinize, iptvnize ve geliştiriciler tarafından sağlanan kaynaklarla (eklentiler) sunulan tüm medya içeriklerine ulaşıp bunları özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden yönetebilirsiniz. Tercih meselesi tabii ki.
Android TV bir medya center PlayStation da öyle ama kodi bilgisayarınızı medicenter yapan nadir uygulamalardan belki jellyfin önüne geçebilir bilmiyorum

ben kodi kullandim bi dönem hatta elturko usta supermario diye portal vermisti bana kafam cok basmiyo diyorsaniz kullanimi kolay olsun derseniz clodestram inat tv golge tv bu tarz uygulamalari tavsiye ederim extradan para verip seyirtürk almak çok mantikli gelmiyor bana her yerin internet çöplügü oldu bir alanda aramayi bilirsen her şey senin para vermeden

Güzel ama arama yapamiyorum filtre yapamiyorum nasil yapabilirim
Ücretli galiba o özellikleri,İlla kodi eklentisine gerek yok APK olarakta buradan kurup android cihazlarınıza tlf ,box vb kurabilirsiniz.Ama daha çok paraylı üyelik isteyen bir uygulama aradığınıız bulamazsınız ama iptv bölümü ulusal vb açık.

Ücretli galiba o özellikleri,İlla kodi eklentisine gerek yok APK olarakta buradan kurup android cihazlarınıza tlf ,box vb kurabilirsiniz.Ama daha çok paraylı üyelik isteyen bir uygulama aradığınıız bulamazsınız ama iptv bölümü ulusal vb açık.
Ben açıldığından beri kullanıyorum ve tabiki ücretsiz, sadece solda 3 çizgi var oraya girince tür kısmından yerli yada macera gibi bir çok seçenek var onları tercih ediyorum, paralı kısmını hiç aramıyorum yeterli yani :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri