TheCeRRaNo kullanıcısının son içeriği

1. TheCeRRaNo

X GRUP -TVX+ YAYINDA

Tekrar hoşgeldiniz. Emeğiniz için teşekkürler. Herdaim inşallah başarılı olun.
  2. TheCeRRaNo

TVX

Kardeşim eline sağlık, telefon için olmamasına rağmen yükleyip bi bakayım dedim mükemmel olmuş. Rabbim başarılarının devamını getirsin inşallah.
  3. TheCeRRaNo

Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

Sizin gibi "insanlara" demiyorum, "mahlukatlara" iyilik yaramaz! @DRAG10 yerinde bende olsaydım çoktan çıldırmıştım. Şu yazdığını hiç kendin yüksek sesle okudunmu?! Kendini üst seviye yönetici falan zannettin herhalde, ki uzun uzun zamandır yöneticilik yaptım bana bile o yazdığınız emir kipiyle...
  4. TheCeRRaNo

Biz senide ortağınıda seviyoruz merak etme kardeşim. Ben daha önce bu panele "15 sayfa yazı yazılmış @Syndraxic hepsine cevap vermiş teşekkür ederim" diye yazmıştım. İnanıyorum ki çalışmalarınız daha fazla ses getirecek. Yeter ki siz inancınızı yitirmeyin. Bi dua: Allahım size kolaylıklar...
  5. TheCeRRaNo

Ssyın yöneticim haklısınız ama @Syndraxic isimli arkadaşımız aşağıda ekte olan yazışmada görüldüğü gibi yayının geç gelebileceği konusunda başka bir arkadaşımıza düşüncesini aktarıyor, diğer yandan ise konuyu açan arkadaşımız bu yazıyı destekleyip belki eklemek istediği düzelteceği başka bir şey...
  6. TheCeRRaNo

Biz @Syndraxic kardeşimide iyi biliyoruz @DRAG10 kardeşim senide iyi biliyoruz. Canınızı sıkmayın. Üç beş kişi verilen emeğin değerini bilmiyor ama biz sizden faydalan arkadaşlar iyi biliyorlar. Forumda olay çıkarıp admini başka yerlere şikayet eden adamlar ban yemiyor, eleştiriye cevap veren bu...
  7. TheCeRRaNo

Günaydınlar, minimum farklı farklı 7 ,8 kanal denedim hiçbiri açılmıyor. Bi sıkıntı var herhalde...
  8. TheCeRRaNo

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

X6 pro bendede var, cihazın kutusunu açar açmaz format atmak gerek. Yoksa cihaz sıfır dahi olsa belli bir zaman sonra uygulama yüklenmiyor. Format attıktan sonra tekrar deneyin.
  9. TheCeRRaNo

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

İ5 - 8 gb ram - 256 gb ssd var makinede, yüklemez komaz olaydım bilgisayarıma. Anladın sen @dehakan7 kardeşim. Çok sıkıntılı çok. Ben virtualbox gibi emulatöre kulurmu çünkü çok denedim yapamadım.
  10. TheCeRRaNo

Android tv veya google tv yi windowsda emülatör üstüne kurabilen varmıdır acaba?
  11. TheCeRRaNo

TiviMate Premium v5.9.1

Bi sıkıntı var sanki...
  12. TheCeRRaNo

TiviMate Premium v5.9.1

13. TheCeRRaNo

15 sayfa yazışma olmuş, bu yazışmalarda hiç bir soru cevapsız kalmamış. Demek ki "Adamlar çalışıyorlar" dedikleri şey bu olsa gerek. Aynı kalitede devam etmeniz ve işlerinizde kolaylıklar olması temennisiyle Allah razı olsun. Teşekkür ederiz.
  14. TheCeRRaNo

Rectv m3u

Eline sağlık @koprulu kardeşim. Tvmatenin premium sürümü lazım, varmıdır?
  15. TheCeRRaNo

Arkadaşlar merhaba, bu iso dosyasını Oracle VirtualBox gibi sanal işletim sistemi gibi kuran oldumu aranızda? Belki konu içerisinde geçmiştir ama göremedim. Ben kurmaya çalıştım ama i686 işlemci hatası alıyorum, bu işletim sistemini bu şekilde kurabilen varmıdır aramızda?

Geri