özelse sende var bende sandım burda var bizim tv+ olsa alırdık içinden ama yokO özel ya onu bi kardeşime yapmıştım izliyo suan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
özelse sende var bende sandım burda var bizim tv+ olsa alırdık içinden ama yokO özel ya onu bi kardeşime yapmıştım izliyo suan
Ha tv+ dan çektiğim link zaten ekli drag10 listesineözelse sende var bende sandım burda var bizim tv+ olsa alırdık içinden ama yok![]()
valla ben şuan hani keyfi s 1 2 24h ve splus istiyorum iki apk da var inat stabil en iyi bide şu domates koymuş da 1 var 1 yok gibiHa tv+ dan çektiğim link zaten ekli drag10 listesine![]()
Abi trgoals ve inattv için de böyle otomatik yayınları çeken link yapar mısın lutfenMerhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app7/rectv.m3u
ssiptv deneme sonrası sadece Halk Tv acık gerı kalanı çalışmıyor iptvsmart pro trt1 show tv8 geri kalanı açılmıyor iptv nator mor kanallar var diğerlei yok sorun nerede anlayamadımMerhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar
Ss ıptv refferre desteklemiyor ondan dolayı açmaz büyük bir kısmınıssiptv deneme sonrası sadece Halk Tv acık gerı kalanı çalışmıyor iptvsmart pro trt1 show tv8 geri kalanı açılmıyor iptv nator mor kanallar var diğerlei yok sorun nerede anlayamadım
Merhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar
SS IP TV de çalışmıyor. Çalışacak şekilde URL m3u var mıMerhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar
Kardeşim inat uygulaması için her hangi bir inceleme yapmadım açıkçası fakat inat tv ismiyle maç yayını veren bir siteye ilişkin php hazırlamıştım ve onunda genelde sadece malum 1 aktif gözüküyor diğerleri zaman zaman aktif oluyorAbi trgoals ve inattv için de böyle otomatik yayınları çeken link yapar mısın lutfen
Tesekkurler elıne sağlıkKardeşim inat uygulaması için her hangi bir inceleme yapmadım açıkçası fakat inat tv ismiyle maç yayını veren bir siteye ilişkin php hazırlamıştım ve onunda genelde sadece malum 1 aktif gözüküyor diğerleri zaman zaman aktif oluyor
Kanal bağlantısı malum için bu
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app/innatyeni.m3u8/?id=b1
https protokolündeki boşluğu kaldırın öyle test edin bahsettiğim site şu site
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.trgoals içinde hem kanal bağlantıları için php hazırlamıştım hemde m3u olarak fakat çok fazla çalışmalar yapmıştım üzerinde hangisi stabil çalışan dı hatırlayamadım zaten çok fazla php var sunucu da çeşitli sitelere ilişkin bulduğumda onuda paylaşırım fakat referer koruması aşılamıyor genelde player tarafında referer istiyor ama içerikler çekiliyor burada verdiğim inat isimli sitenin diğer malum kanal id lerini verdiğim site üzerinden öğrenip verdiğim php bağlantısı ile test edebilirsiniz örneğin b2 b3 gibi
Eline Emegine Saglik kardesimMerhaba arkadaşlar sizler ile rec tv canlı kanal içeriklerini ve filmler kategorilerini çekmeye yönelik yaptığım m3u listesini paylaşmak istiyorum m3u bağlantı protokolünde bir boşluk bırakıyorum boşluğu kaldırmayı unutmayın arkadaşlar
Yayın Domainleri Değişti ben kendi listemizde de değiştiğimden dolayı biliyorum ondan dolayı kanallar çalışmazBende çoğu kanal açmıyor neden acaba