panterizm kullanıcısının son içeriği

1. panterizm

Yardım İphone İçin M3u veya Link Çalıştıracak Bir Uygulama Arıyorum.

Vlc m3u linkleri açabiliyor. Ayrıca AppStore de arama kısmına IPTV diye yazılarak arama sonucunda çıkan uygulamalardan uygun olanı tercih edebilirsiniz.
  2. panterizm

Yardım Samsung Tizen

Kendi kullandığım F serisi Samsung tv de nasıl yaptığımı adım adım resimledim. 1. Menüye baş 2. Smart özelliklere gel baş 3. Samsung hesabina bas 4. Oturum aç yazan yere baş 5. Ekranda kullanıcı adı yada e-posta yazan yere 'develop' veya 'gelistirici' yaz okeyle oturum aç. 6. Smart ekrana gir...
  3. panterizm

Yardım Samsung Tizen

Merhaba arkadaşlar Samsung televizyon modelinizi bilmeyerek televizyon üzerinden ip girerek uygulama yüklenmesi yapılabilir. Öncelikle televizyon ayarlar menüsüne girip smart özellikler menü altında bulunan samsung hesabı yerinden oturum aç yapıp kullanıcı/e-posta yazan yere "develop" yazarak...
  4. panterizm

Öneri IPTVSevenler M3u

Maalesef televizyon android değil. Tv box a uygulama yükleyip deneyeceğim.
  5. panterizm

Öneri IPTVSevenler M3u

Telefonda televizio ile izlemede sıkıntı yok. Televizyonum Samsung ve android değil. İp üzerinden ssiptv yükledim kanallarıda ayarladım ama görüntü gelmiyor tv de
  6. panterizm

Öneri IPTVSevenler M3u

https://shorturl.at/Do95A url yerine bu adresi yazmanız yeterli.
  7. panterizm

245 ADET İPTV M3U LİNKİ

Öncelikle teşekkür ederim. Lakin hem yerel hemde yurtdışı ip si ile kanalları denedim açılmıyor. Sadece buna has değil genel anlamda böyle bir sıkıntım var. Bunu nasıl çözebilirim. (Uygulama televizio)
  8. panterizm

Hangi Marka ve Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Samsung Note 20
  9. panterizm

Relax iptv cok uzun süreli 2033-2029-2028-2027-2026

Farklı linklerden aldığım ip tv var. Sıkıntısız açılıyor lakin buradan eklediğim link üzerindeki kanallar hiç bir şekilde açılmıyor. Vpn ile yada vpn siz.
  10. panterizm

WARP+ KEYS

Teşekkürler forum sayesin de bir çok yeni şey öğreniyorum. Sizlerin sayesinde. Tekrar teşekkürler

Geri