Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vlc m3u linkleri açabiliyor. Ayrıca AppStore de arama kısmına IPTV diye yazılarak arama sonucunda çıkan uygulamalardan uygun olanı tercih edebilirsiniz.
Kendi kullandığım F serisi Samsung tv de nasıl yaptığımı adım adım resimledim.
1. Menüye baş
2. Smart özelliklere gel baş
3. Samsung hesabina bas
4. Oturum aç yazan yere baş
5. Ekranda kullanıcı adı yada e-posta yazan yere 'develop' veya 'gelistirici' yaz okeyle oturum aç.
6. Smart ekrana gir...
Merhaba arkadaşlar Samsung televizyon modelinizi bilmeyerek televizyon üzerinden ip girerek uygulama yüklenmesi yapılabilir.
Öncelikle televizyon ayarlar menüsüne girip smart özellikler menü altında bulunan samsung hesabı yerinden oturum aç yapıp kullanıcı/e-posta yazan yere "develop" yazarak...
Telefonda televizio ile izlemede sıkıntı yok. Televizyonum Samsung ve android değil. İp üzerinden ssiptv yükledim kanallarıda ayarladım ama görüntü gelmiyor tv de
Öncelikle teşekkür ederim. Lakin hem yerel hemde yurtdışı ip si ile kanalları denedim açılmıyor. Sadece buna has değil genel anlamda böyle bir sıkıntım var. Bunu nasıl çözebilirim. (Uygulama televizio)
Farklı linklerden aldığım ip tv var. Sıkıntısız açılıyor lakin buradan eklediğim link üzerindeki kanallar hiç bir şekilde açılmıyor. Vpn ile yada vpn siz.