- Konular
- 185
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ilk tıkladığınızda devam et e basın açılan reklamı kaparsanız ikinci tıklamada açılıyor.biri bana açıklayabilir mi bu link beni nereye. götürüyoruz ona tıkla şuna tıkla öbürüne dokun ve hele hele Telegram da alparslan beyin asistanı bot na geldim niye gittim oraya ben bu link neyin nesi![]()
245 adet m3u linki var içerisinde, iptv programlarınıza yükleyip kullanabilirsiniz.Link paylaşılmış ama ne işe yarar apk mı? Windows mu?
dosya indirme bölümüne gelince; setup.zip dosyası var.
Bu indirilip tıklanırsa ne olur? Neyi kuracak pc ye?
Teşekkürler üstad. setup, exe gibi dosyalar bazen riskli olabiliyor o nedenle detay istemiştim.245 adet m3u linki var içerisinde, iptv programlarınıza yükleyip kullanabilirsiniz.
Çıkan reklamları kapatın, yukarıdaki videolara bakabilirsinizTeşekkürler üstad. setup, exe gibi dosyalar bazen riskli olabiliyor o nedenle detay istemiştim.
Maalesef linke yönlendirmedi.ilk tıkladığınızda devam et e basın açılan reklamı kaparsanız ikinci tıklamada açılıyor.
burada anlatıyor. Ben girebiliyorum. Riskli gören girmeyebilir. Sorumluluk herkesin kendisine aittir.
Çok Teşekkürler ^^Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çıkan linkleri url yerine mi yapıştırıcaz. Teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
EvetÇıkan linkleri url yerine mi yapıştırıcaz. Teşekkürler.
Hocam setup.exe diye dosya indirmemeniz gerekiyor umarım indirmemişsinizdir..Teşekkürler üstad. setup, exe gibi dosyalar bazen riskli olabiliyor o nedenle detay istemiştim.
reis yannis anlamada boyle yonlendirmeli ay linke ait linkleri paylasmayin bilmeyen icin buyuk sikinti adam farkinda olmadan cihazina virusu yapisiyo sonra vay banka hesabim bosaltildi vay sosyal medya hesabim calindi nedeninide bulamiyor aldiyan linkleri txt olarak kendin normal bir yerden veya burdan ver sonra cok kisinin vebaline giriliyo yazik
Çoğu kişi biliyordur diye düşünüp hızlıca paylaştım. Bir daha farklı şekilde atarım merak etmeyinreis yannis anlamada boyle yonlendirmeli ay linke ait linkleri paylasmayin bilmeyen icin buyuk sikinti adam farkinda olmadan cihazina virusu yapisiyo sonra vay banka hesabim bosaltildi vay sosyal medya hesabim calindi nedeninide bulamiyor aldiyan linkleri txt olarak kendin normal bir yerden veya burdan ver sonra cok kisinin vebaline giriliyo yazik