Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sorunu hem forum yazılımı hem de hosting sağlayıcısı ile görüşüyoruz. Şu an problem var mı?Asus Rog Phone 8 (12-256)
Foruma yeni ulaşabildim ipv6 sorunu nedeniyle.
Forum'daki bir arkadaşımız Android marketten bir aplikasyon yardımıyla ipv4 dns seçmemi mümkün kılan bir uygulama paylaştı ve onun sayesinde giriş yapabiliyorum. Yaklaşık bir aydır uzaktan izliyordum sizi ama bende dahil olabildim sonundaSorunu hem forum yazılımı hem de hosting sağlayıcısı ile görüşüyoruz. Şu an problem var mı?
Aynen öyle kusura bakma nick hatırlayamadımBenden bahsediyorlar @Sinetech![]()
Bu konu üzerinde daha fazla mesaj yazıp amacı dışında bu başlığı karıştırmak istemem ama uygun görürlerse ve sorunun nedeninin o olduğuna ve geçici de olsa size anlattığım gibi çözümleri kabul ediyorlarsa elbette. Size yazdığım mesajın linkini veririm veya o mesajı sorun/çözüm gibi başlıkla açabilirim forum idarecileri de yeni bir başlık açılması gerektiğini düşünüyorlarsa mutlaka sabit bir konu haline getireceklerdir diye düşünüyorum.Aynen öyle kusura bakma nick hatırlayamadımama naçizane bir fikrim var. Kabul ederseniz bu bana anlattığınız uygulamayı en tepelere bir yerlere pin'leyip sabitleyelim benden hariç arkadaşlara da çözüm olsun. Aynı sorunu yaşayan ve sorunun ne olduğunu bile anlayamayan kişiler olduğuna eminim
Ahaa..Yeni admin çıkmış.Adminden moderatörden geçilmez oldu forum.Redmi 10 2022