mehmethakan kullanıcısının son içeriği

1. mehmethakan

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Öncelikle bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben sadece cloudstream kullanıyorum. Fakat bu konu hakkında bilgim sadece repoyu ekranda girmekten öteye gitmiyor. Yani işin ustası sizlere yetişme imkanım yok. Bu konuyu da yakın olarak takip ediyorum ama mesajlar arttıkça kafam iyice...
  2. mehmethakan

Güne Bir Film Müziği Bırak

Gerçekten çok iyi hazırlanmış, çok uğraşılmış ve çok iyi mix edilmiş bir klip.
  3. mehmethakan

Eski TV Box nasıl değerlendiririm ?

Teşekkür ederim. Emülatör kurmayı denedim zaten yapmak istediğimde o aslında fakat işlemcisi ile ilgili bilgi istedi ona ulaşamadım. Sizin kullandığınız program varsa öğrenebilirmiyim ?
  4. mehmethakan

Kesinlikle haklısınız. Atsan atamıyorsun, satmaya kalksan yüzüne bakan yok. Bende değerlendirmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince.
  5. mehmethakan

Yanlış anlaşıldı galiba, ben cihazı satmaya çalışmıyorum. Benim derdim cihaz ile ilgili güncelleme gibi programlara ulaşmak. Firmware güncellemesi gibi. Bildiğiniz siteler varsa onları öğrenmek.
  6. mehmethakan

Yaklaşık 7-8 sene önce Aliexpresten aldığım Tv Box ile ilgili yardım istiyorum. Nasıl değerlendirmem konusunda çok araştırma yapyım fakat bir yere ulaşamadım. Hiç olmazsa emulatör yükleyip retro cihaz yapmayı denedim fakat onuda yapamadım. Cihaz bilgilerini aşağıya yazdım. Yardımlarınız için...
  7. mehmethakan

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

Emeğine sağlık. Teşekkürler.
  8. mehmethakan

Merhaba, sürekli cloudstream kullandığım için yazılanların hepsini kaçırmadan okumaya çalışıyorum. Bir şey sormak istiyorum. Bazı arkadaşlar repoları güncelediğini yazıyorlar. Bu güncelleme haberinden sonra, biz kullanıcı olarak yapmamız gereken bir şey varmı ? Bilgi verirseniz memnun olurum...
  9. mehmethakan

İkinci El Samsug i5 480M 2.67 MHz. Notebook

Evet. Duruyor.
  10. mehmethakan

🙏İyi Bayramlar🙏

Herkesin bayramı kutlu olsun. Hayırlı bayramlar.🙏
  11. mehmethakan

Commodore OS Vision 2.0

Commodore OS Vision Değişik bir emülatör. Linux tabanında çalışıyor. Benim ilgimi çekti. Görselleri ve içeriği çok fazla ve değişik.
  12. mehmethakan

Problem kalmadı. KekikDevam çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Emeğinize sağlık.
  13. mehmethakan

Bu sorun sadece MiBox ta sanırım. Bende Next4K da var onda hiç bir sorun yok.

Geri