Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ben sadece cloudstream kullanıyorum.
Fakat bu konu hakkında bilgim sadece repoyu ekranda girmekten öteye gitmiyor. Yani işin ustası sizlere yetişme imkanım yok.
Bu konuyu da yakın olarak takip ediyorum ama mesajlar arttıkça kafam iyice...
Teşekkür ederim. Emülatör kurmayı denedim zaten yapmak istediğimde o aslında fakat işlemcisi ile ilgili bilgi istedi ona ulaşamadım. Sizin kullandığınız program varsa öğrenebilirmiyim ?
Yanlış anlaşıldı galiba, ben cihazı satmaya çalışmıyorum. Benim derdim cihaz ile ilgili güncelleme gibi programlara ulaşmak. Firmware güncellemesi gibi. Bildiğiniz siteler varsa onları öğrenmek.
Yaklaşık 7-8 sene önce Aliexpresten aldığım Tv Box ile ilgili yardım istiyorum. Nasıl değerlendirmem konusunda çok araştırma yapyım fakat bir yere ulaşamadım. Hiç olmazsa emulatör yükleyip retro cihaz yapmayı denedim fakat onuda yapamadım. Cihaz bilgilerini aşağıya yazdım. Yardımlarınız için...
Merhaba, sürekli cloudstream kullandığım için yazılanların hepsini kaçırmadan okumaya çalışıyorum.
Bir şey sormak istiyorum.
Bazı arkadaşlar repoları güncelediğini yazıyorlar.
Bu güncelleme haberinden sonra, biz kullanıcı olarak yapmamız gereken bir şey varmı ?
Bilgi verirseniz memnun olurum...