CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar daha önce böyle sorunlar yoktu şimdi inatbox hata veriyor canlıtv ve diğer birkaç tanesi repoda indirdiğim halede listede görünmüyor
Dün bilgisdayara format atmıştık ve sonrasında cloudstream yüklediğimde güncelleme istedi bende güncelledim sonrasında aynı hatayı aldım.Programı kaldırdım internetten bulabildiğim farklı sürümlerini tek tek yükledim olmadı.Daha önce Warp ile sorunsuz kullanıyordum fakat Warp ile de açılmadı gittim 2-3 tane farklı vpn programı yükledim sorun yine çözülmedi.Sonrasında farkettim ki format sonrası bilgisayarda dns değiştirmemiştim ..sizin hata nedeniniz ile aynı olmayabilir tabi ama fikir olması için özetliyim.Dns değiştirmediyseniz bir deneyin derim (y)

Merhaba, sürekli cloudstream kullandığım için yazılanların hepsini kaçırmadan okumaya çalışıyorum.
Bir şey sormak istiyorum.
Bazı arkadaşlar repoları güncelediğini yazıyorlar.
Bu güncelleme haberinden sonra, biz kullanıcı olarak yapmamız gereken bir şey varmı ?
Bilgi verirseniz memnun olurum. Yeşekkürler.
Otomatik eklenti güncellemelerin açık olmalı. Açık olmasına rağmen gelmiyorsa update plugins yapabilirsin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250401_112713_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250401_112713_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    314.6 KB · Görüntüleme: 31
Dün bilgisdayara format atmıştık ve sonrasında cloudstream yüklediğimde güncelleme istedi bende güncelledim sonrasında aynı hatayı aldım.Programı kaldırdım internetten bulabildiğim farklı sürümlerini tek tek yükledim olmadı.Daha önce Warp ile sorunsuz kullanıyordum fakat Warp ile de açılmadı gittim 2-3 tane farklı vpn programı yükledim sorun yine çözülmedi.Sonrasında farkettim ki format sonrası bilgisayarda dns değiştirmemiştim ..sizin hata nedeniniz ile aynı olmayabilir tabi ama fikir olması için özetliyim.Dns değiştirmediyseniz bir deneyin derim (y)
Hangi DNS yaptınoz bende 94.140.14.14 olanı var

Arkadaşlar daha önce böyle sorunlar yoktu şimdi inatbox hata veriyor canlıtv ve diğer birkaç tanesi repoda indirdiğim halede listede görünmüyor
iki farklı grup eklentiye destek veriyor
kekikdevamda eklenti güncellenmemiş
nikstreamda inatbox eklentisi çalışıyor
an itibarıyla

Nikstream de de inat çalışmıyor ben de
o bağlantı bulunamadı 2 eklentide de açılmıyor yayınlar dizibox da 2 eklentide şuan gitmiş

bağlantı bulunamadı inat veya başka bir eklentide bizim ile alakalı bir sorun mu kanallara girince inat da bunu yaşıyorum cloud da çözümü var mı gerçi önemi de yok ama varsa fikriniz ötekilerinde bazılarında oluyor

Son düzenleme:
o bağlantı bulunamadı 2 eklentide de açılmıyor yayınlar dizibox da 2 eklentide şuan gitmiş

bağlantı bulunamadı inat veya başka bir eklentide bizim ile alakalı bir sorun mu kanallara girince inat da bunu yaşıyorum cloud da çözümü var mı gerçi önemi de yok ama varsa fikriniz ötekilerinde bazılarında oluyor
Grupta ki üstatlar dizibox ı çözerler. Sorun sizinle ilgili değil. Site ve sayfaların bağlantısı değişmiş gibi. İnat a çözüm yok

Dizibox bende gitti inatbox nikstream eklentisinde çalışıyor inat eklentisini silip birdaha yüklemeyi dene

Dizibox bende gitti inatbox nikstream eklentisinde çalışıyor inat eklentisini silip birdaha yüklemeyi dene
ulusal dahil açmıyor enteresan sende çalışıp bizde çalışmaması baglantı bulunamadı diyor kanallarda ben de gerçi sanırım en baştan beri böyle

Telefonda sorunsuz çalışıyor ama Tv de sadece 3 4 tane eklenti çıkıyor mesela dizimom dan telefonda aradığım çıkıyor ama Tv de çıkmıyor
Aynı wifi ye bağlı ikiside neden olabilir

Hangi DNS yaptınoz bende 94.140.14.14 olanı var
Şu an google dns ekli 8.8.8.8 -8.8.4.4 ekl olarak birde emülatörde warp (cloudflare) açarak test ettim sorunsuz çalıştı .Fakat gariptir şuan test ettiğim bazı eklentiler açılmıyor mesela canlıtv-dizibox-dizimag-filmizlesene-yabancıdizi-sineWix gibi denk geldiğim bazı eklentiler çaılışmıyor.Bazılarında açmaya çalıştığımda kategoriler sıralanıyor ve kategorileri çalıştıramıyorum .Nasılsa inat çalıştı diyerek diğerlerini önemsemedim ama fırsat bulursam tekrar programı kaldırıp yükleyeceğim

Selamlar. VaVoo kontrol ettim. kod güncellemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kod içerisinde proxy vardı.
Kod:
val proxyUrl = "https://wproxy.net"
ve

Kod:
        val document = app.get("https://sv1.wproxy.info/proxy.php/$mainUrl/channels", headers = headers,

bu şekilde bir proxy kullanımıyla sorunsuz açılıyordu.
Görüldüğü gibi bu kaynakta bazı değişiklikler olmuş.

Bir de şuna bakın. Bazı kodlar kaldırılmış.

Dolayısıyla çalışmayı burası bozmuş anladığım.
Çünkü WARP açtığımda sorun yok.

Diğer eklentilerde de sorun var. Muhtemelen onlarda da o tarz problem olabilir.

Selamlar. VaVoo kontrol ettim. kod güncellemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kod içerisinde proxy vardı.
Kod:
val proxyUrl = "https://wproxy.net"
ve

Kod:
        val document = app.get("https://sv1.wproxy.info/proxy.php/$mainUrl/channels", headers = headers,

bu şekilde bir proxy kullanımıyla sorunsuz açılıyordu.
Görüldüğü gibi bu kaynakta bazı değişiklikler olmuş.

Bir de şuna bakın. Bazı kodlar kaldırılmış.

Dolayısıyla çalışmayı burası bozmuş anladığım.
Çünkü WARP açtığımda sorun yok.

Diğer eklentilerde de sorun var. Muhtemelen onlarda da o tarz problem olabilir.
proxy'de sorun var ve o yüzden açılmıyor diye forumda yazıp @patr0n kaldırmıştı diye hatırlıyorum zaten commit'leri onun yaptığı da görünüyor.

Foruma girdiğinde konuyu okuyunca gerekiyorsa yeniden ekler onları. Ben ellemeyeyim şimdi. Zaten adını geçirdiğim için ilgilenecektir.

proxy'de sorun var ve o yüzden açılmıyor diye forumda yazıp @patr0n kaldırmıştı diye hatırlıyorum zaten commit'leri onun yaptığı da görünüyor.

Foruma girdiğinde konuyu okuyunca gerekiyorsa yeniden ekler onları. Ben ellemeyeyim şimdi. Zaten adını geçirdiğim için ilgilenecektir.
O proxy sorunlu olsa bile alternatifi vardır belki. Alternatifiyle değiştirilebilir. Teorikte :)

O proxy sorunlu olsa bile alternatifi vardır belki. Alternatifiyle değiştirilebilir. Teorikte :)
Elbette fakat yanlış hatırlamıyorsam proxy kullanımı listenin açılmasını engelliyor ve VPN ile de açılabilecekken açılmamasına yol açıyordu.
Söylediğim gibi o gelince mutlaka ilgilenir. O kodları geri almak ya da başka bir proxy ile değiştirmek zor değil. Gerekiyorsa ekler yine ;)

Geri