CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

merhaba.

@nikyokki'nin listesinde asagidakiler ya filmleri bulmasina ragmen acmiyor ya da ilgili sayfa acilmasina ragmen hicbir sonuc gostermiyor.

> vpn kullanmiyorum.
> yandex dns'i kullaniyorum.
> sorun dns olabilir diye alternate dns'i denedim.
> ayrica cs'in icindeki https uzerinden dns degisiklerini de denedim ama olmadi.

sorun benimle mi ilgili? tesekkurler:

> 4kfilmizlesene
> 720pizleai
> dizimag
> filmizlesene
> filmkovasi
> filmmakinesi
> fullhdfilm
vs vs. tamamina bakamadim. calisanlari yazsam daha kisa surermis.

@Latte
@patr0n
@nikyokki

abiler sorun ne olabilir?
İkisine baktım, sorun yok bende hemşerim

Kekikdevam nikstream falan m3u varmı ekliyebilceğimiz acaba?
Reis nikstreamdeki vavoo'yu yapan arkadasin vavoo m3u'su asagida belki baska vardir kullanmadigim icin bilgim yok.

Reis nikstreamdeki vavoo'yu yapan arkadasin vavoo m3u'su asagida belki baska vardir kullanmadigim icin bilgim yok.
Orada sadece vavoo m3u dosyaları mevcut ek olarak güncel vavoo m3u linki mevcut

Merhaba İyi Bayramlar.Setflimizle açılıyor fakat dizi,film ismi aratınca gözükmüyor.Birde Dizimomda bazı diziler çalışıyor bazıları çalışmıyor(Yerli dizi kısmı)Boş vakit bulunca baka bilirmisiniz size zahmet

Merhaba İyi Bayramlar.Setflimizle açılıyor fakat dizi,film ismi aratınca gözükmüyor.Birde Dizimomda bazı diziler çalışıyor bazıları çalışmıyor(Yerli dizi kısmı)Boş vakit bulunca baka bilirmisiniz size zahmet
Herkese iyi bayramlar ayrıca Sinewix de uzun süredir çalışmıyor. Onu da düzeltebilirseniz çok güzel olur.

Cloudtream betayımı kullanıyorsunuz? Bazı eklemtiler beyada gözükmüyor ana sayfa seçeneğinde.

Herkese mutlu ve hayırlı bayramlar dilerim Sinewix ve Webteizle bu ikisi çok uzun zamandır çalışmıyor Sinewix 2 hafta önceye kadar çalışıyordu sonra ne olduysa çalışmamaya başladı lütfen kontrol edip düzeltirseniz sevinirim.

Herkese mutlu ve hayırlı bayramlar dilerim Sinewix ve Webteizle bu ikisi çok uzun zamandır çalışmıyor Sinewix 2 hafta önceye kadar çalışıyordu sonra ne olduysa çalışmamaya başladı lütfen kontrol edip düzeltirseniz sevinirim.
kekikdevam için webteizle'nin domain adresini değiştirdim şu anda çalışıyor.
En azından android cihazlarda çalışıyor. Bilgisayar üzerinden açılmıyorsa eğer vpn gerekiyor olabilir.

Sinewix için benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.

Selamlar

kekikdevam için repo yapmaya çalışıyorum ama tıkandım biyerde. Yardımcı olabilecek var mı ?

kekikdevam için webteizle'nin domain adresini değiştirdim şu anda çalışıyor.
En azından android cihazlarda çalışıyor. Bilgisayar üzerinden açılmıyorsa eğer vpn gerekiyor olabilir.

Sinewix için benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Webteizle de güncel ve yeni başlıkları çalışırken diğer başlıklar çalışmıyor

Merhaba, sürekli cloudstream kullandığım için yazılanların hepsini kaçırmadan okumaya çalışıyorum.
Bir şey sormak istiyorum.
Bazı arkadaşlar repoları güncelediğini yazıyorlar.
Bu güncelleme haberinden sonra, biz kullanıcı olarak yapmamız gereken bir şey varmı ?
Bilgi verirseniz memnun olurum. Yeşekkürler.

Arkadaşlar daha önce böyle sorunlar yoktu şimdi inatbox hata veriyor canlıtv ve diğer birkaç tanesi repoda indirdiğim halede listede görünmüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-01-11-02-57-750_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-01-11-02-57-750_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    249.8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2025-04-01-11-03-02-681_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-01-11-03-02-681_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    276.1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2025-04-01-11-03-15-143_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-01-11-03-15-143_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    450.7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2025-04-01-11-03-28-796_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-01-11-03-28-796_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    204.3 KB · Görüntüleme: 31

Konuyu görüntüleyenler

Geri