Karakurt19 kullanıcısının son içeriği

1. K

Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

Üstad eline emeğine sağlık, sayenizde çok güzel yayınlar izliyoruz. Tekrar tekrar teşekkürler.
  2. K

İstanbul'da deprem hisseden forum üyeleri

Büyük geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun.
  3. K

Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Üstad telegram adresini göremedik.Yazabilir misin?
  4. K

driveri sürekli kullanıyorum.Bugün hiç bir dosyayı indiremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

Aynı adrese giriyorum, dosyalar görünüyor. Ancak indirme yapılamıyor.
  5. K

driveri sürekli kullanıyorum.Bugün hiç bir dosyayı indiremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

Aynı sorun bende de var. Oturum açtığım halde yine aynı uyarı geliyor.
  6. K

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Teşekkürler kardeşim, dediğin gibi yaptım ve oldu.
  7. K

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar konu dışı biliyorum. Ancak benim bir sıkıntım var. Dizipal'dan bi r dizi açtım, biraz izledikten sonra bıraktım. TV nin ana sayfasında görülüyor. İzlemeye devam et diyor. Devam etmek istiyorum dizi de açılmıyor. TV ana ekranından da gitmiyor. Eklentilerden dizipal ı sildim yine...
  8. K

pc de url linkleri açacak iptv uygulaması

Bana göre de en iyisi bu uygulama. Epey süredir ben kullanıyorum. Çok memnunum.
  9. K

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Hattım Türk Telekom . Çoğu içerikleri açamıyorum. VPN le açmayı denedim. Film Vizyon menüsünde hiçbir içerik açılmadı. VPN'den ülke değiştirdim, yine olmadı. Bu güzel uygulamayı VPN siz izlemek mümkün olmayacak mı?
  10. K

Futv Uygulamamız Güncellendi Donarak İzlemeye Son.....

Ben cevaplıyayım. Evet ben de uygulamayı kurdum. Ancak xpola player cihazla uyumlu değil diyor(Vestel Android TV 'ye kurmaya çalışıyorum).
  11. K

Bende de aynen öyle yazıyor, çalışmıyor. Ben de sildim.
  12. K

Çok güzel ve bol içerikli bir uygulama oldu. Elinize kolunuza emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.
  13. K

Duyuru Youtube Kanalımızı Geri Aldık!

Geçmiş olsun üstad, çok sevindim.
  14. K

Sonu AT ile biten kelimeler

Sedat Sıfat Hat Serhat Tokat Saat Seyahat Kontrat Sırat Serenat Suat Pusat Surat Hattat aklıma gelenler......
  15. K

FGoMAX IPTV TV BOX - MOBİL [kesintisiz yayın, filmler , diziler ve daha fazlası ]

Üstad PC ye nasıl yüklenecek, emülatör ile mi? Elinize emeğinize sağlık.

Geri