İstanbul'da deprem hisseden forum üyeleri

Çok geçmiş olsun hepimize.. Kocaeli Başiskele'deyim. Ayakta durmakta zorlandım. Allah beterinden saklasın. Hazırlıklı olmamız lazım

Cümleten herkese geçmiş olsun.

Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun, iyisinizdir umarım…. Dilerim bi daha tekrarlanmaz 🙏🙏🙏

İstanbul ve çevresinde yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun iyisinizdir umarım Rabbim bir daha tekrarlanmaması dileğiyle

Arkadaşımla telefonda konuşurken deprem oluyor dedi. Kendisi İzmir'de yaşıyor ve fena salladığını belirtti. Dilerim bir daha tekrarlanmaz, tüm milletimize geçmiş olsun.

Herkese geçmiş olsun, çok şiddetli hissetik. Her zaman olduğu gibi; olan çocuklara oluyor. Benim açımdan endişe verici olan buydu.

Umarım bir daha tekrarlanmaz. Hava serin ve rüzgarlı, mecburen herkes evine girmek zorunda kalacak yine.

Herkese çok geçmiş olsun.

Maltepedeyim fena sallandık camlar sallandı çocuklar korkunca sitenin bahçesinde oturduk bu saate kadar. Az önce girdik içeri çok fena rüzgar çıktı. Bakalım hayırlısı. Tekrarlarsa diye arabayı hazırladım yatarız artık arabada bişe olursa 😔

Çorludayım dibine kadar hissettik çok şiddetliydi önce iki kez alttan vurdu sonra yavaştan sallayıp hızlandı bütün gün dışardaydım siteye şimdi girdim hatta arabayı bile garaja sokmadım dışarda zorla bulduğum bir yere bıraktım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri