Eguneri kullanıcısının son içeriği

1. E

⚽Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Türk futbolunun en büyük ve çekişmeli rekabetlerinden biri....⚽

bir bjkli olarak.her 2 takımında son 2-3 maçlarını izledim galatasarayın oyununun sürekli düşüşte olduğunu.ossimen kendi çabalarıyla şapka çıkaramazsa bu maçı kazanamıyacaklarını düşünüyorum
  2. E

m3u hakkında yardım

arkadaşlar siteden vavoo m3u indirdim.dosya olarak iniyor.. ben indirdiğim dosyanın urlsini nasıl bulabilirim.tvden ssiptv den izlemek için. url istiyor
  3. E

Vavoo.to M3U URL Bol Alternatifli

hocam selamlar,paylaşımınızı ss iptv hocam selamlar.paylaşımınızı pcde sorunsuz izliyorum fakat ssiptv için nasıl kullanıcam. http ile başlayan urlye nasıl cevirebilirim
  4. E

IPTV Özel Kategori

hocam teşekkürler,bende farklı olan hiçbiri açmadı.açılanda adı farklı olsada vavoonun listesi çıktı.
  5. E

Stbemu Mac ve Portal Kodları Sınırsız 2024 Günlük güncelleme

hocam bnm bilgisayardamı var bişey anlamadım.kanal listesi geliyor tıklıyorum ama yayın açılmıyor.
  6. E

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

hocam verdiğiniz m3ularda vpn kullanmak gereklimidir?
  7. E

Derbiyi kim kazanır? (GS VS BJK)

bir beşiktaşlı olarak net olarak söylüyorum,galatasarayın forvetleri daha iyi.immobileden penaltı dışında pek bişey göremedik,gsın sag ve sol kanatları bizim muçi ve semihten daha iyi,defansta gs yine üstün,kısacası bjknin galibiyeti gedson ve rafanın performansına bağlı,
  8. E

STB-EMU

bende yukledım.kanal ısımlerı vs hersey cıkıyor fakat acmak istediğimde network hatası veriyor
  9. E

sağlam liste

malasef çalışmıyor,liste geliyor fakat yayınların hiçbiri açılmıyor
  10. E

güzel m3u liste

10 numara bol alternatifli teşekkürler
  11. E

KODI

Kodilerde mor paket var mı

Geri