Teşekkürlertüm kanalar var kendim yaptım indirme linki
(Reklam yasak)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
(Reklam yasak)
Link Calismiyor bendediscord sonucumuz
Valla bende de aynisi olacakti Virus koruyucu engelledi allahtan am liste yi link olarak aldim iyi liste guzel begendimİndireyim dedim virüs girdi telefona
evet 40000 nin uzerinde Kanal varPC başındayım diye VLC den denedim hepsi çalışıyor ve çok uzun bir liste olduğu için VLC nin açması 5 dk sürdü.
10 numara bol alternatifli teşekkürlerMaçlar yaklaşirken indirmeyen kalmasın.
Pc vlc de açılmadı ama tv de SS ıptv de sorun yok, özür2025 yılına kadar buyrun
Televizio. Programı kullan tavsiye ederimPc vlc de açılmadı ama tv de SS ıptv de sorun yok, özür
---
Admin Notu: Linkiniz m3u dosyası olarak konuya eklenmiştir.
➡️Uygulamalar ve M3u Kategorisi Kuralları
-Yapılan paylaşımlardan ‘paylaşım yapan üye’ sorumludur. -Aşağıdaki maddeleri okuyunuz… Paylaşacağınız uygulamaya ait resmi internet sitesi varsa konuya ekleyiniz. Dosya paylaşacaksanız konuya ek olarak yükleyiniz. m3u listelerinizi .m3u dosya uzantısıyla yükleyiniz. Eğer dosya boyutu...forum.sinetech.tr
Abi dosyayı göremedimTeşekkürler
BEN BAYILDIM ELLERERİNİZE SAĞLIK HEPSİ BİYERDE MİSALİtüm kanalar var kendim yaptım indirme linki
---
Admin Notu: Linkiniz m3u dosyası olarak konuya eklenmiştir.
➡️Uygulamalar ve M3u Kategorisi Kuralları
-Yapılan paylaşımlardan ‘paylaşım yapan üye’ sorumludur. -Aşağıdaki maddeleri okuyunuz… Paylaşacağınız uygulamaya ait resmi internet sitesi varsa konuya ekleyiniz. Dosya paylaşacaksanız konuya ek olarak yükleyiniz. m3u listelerinizi .m3u dosya uzantısıyla yükleyiniz. Eğer dosya boyutu...forum.sinetech.tr