⚽Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Türk futbolunun en büyük ve çekişmeli rekabetlerinden biri....⚽

⚽GALAYASARAY FENERBAHÇE Maçını Kim Kazanır ⚽

• galatasaray

Oy: 36 57.1%
  • fenerbahçe

Oy: 27 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    63

ugur2941

Paylaşımcı
Konular
9
Maxresdefault

Bu dev maçlar sadece 3 puan için değil, aynı zamanda prestij ve gurur için oynanır. İki takım da Türkiye Süper Ligi'nin en köklü kulüpleri ve tarih boyunca sayısız muhteşem maça imza attı

Galatasaray: İç
Fenerbahçe: D

Bugünkü derbi;

• Galatasaray, Okan Buruk yönetiminin savunma disiplinine önem veriyor.
  • F.Bahçe hücum gücü ve geçiş oyunuyla skora hızlı bir şekilde ilerliyor
Peki hangi takım kazanır? Tahmin ⚽

Not: Bu arada Forumda Olan Kendi yapmış Olduğum Uygulamadan Maçı Donmadan İnternet Hızınıza Göre İzleyin.....
Link:

Son düzenleme:
Maçın hakemleri 6 puan farkı kapatmaya hamle yapacaktır,demedi demeyin, akşamı bekleyin.Yabancı hakemler kurulu ve hazır gelmiştir,bu benim şahsi fikrim,kimseyi zan altında bırakmak için söylemiyorum.Allah yardımcı olsun,her şey yeşil alanda belli olsun.🙂

Maçın hakemleri 6 puan farkı kapatmaya hamle yapacaktır,demedi demeyin, akşamı bekleyin.Yabancı hakemler kurulu ve hazır gelmiştir,bu benim şahsi fikrim,kimseyi zan altında bırakmak için söylemiyorum.Allah yardımcı olsun,her şey yeşil alanda belli olsun.🙂
İyi Olan Kazansın

Derbide büyük heyecan! Herkes Fenerbahçe'yi favori görürken, Galatasaray'ın küllerinden doğup işleri tersine çevirmesini unutmuş. Bu rehavet, Galatasaray'a büyük avantaj sağlayacak; kimse farkında değil.

Derbide büyük heyecan! Herkes Fenerbahçe'yi favori görürken, Galatasaray'ın küllerinden doğup işleri tersine çevirmesini unutmuş. Bu rehavet, Galatasaray'a büyük avantaj sağlayacak; kimse farkında değil.
Siz böyle yazınca epey kişi farkına varmıştır artık bu rahavet olmaz bence :)

bir bjkli olarak.her 2 takımında son 2-3 maçlarını izledim galatasarayın oyununun sürekli düşüşte olduğunu.ossimen kendi çabalarıyla şapka çıkaramazsa bu maçı kazanamıyacaklarını düşünüyorum
Umarım O şapkayı Çıkarır Ama Bencede Çok Zor....

Ekli dosyayı görüntüle 4858

Bu dev maçlar sadece 3 puan için değil, aynı zamanda prestij ve gurur için oynanır. İki takım da Türkiye Süper Ligi'nin en köklü kulüpleri ve tarih boyunca sayısız muhteşem maça imza attı

Galatasaray: İç
Fenerbahçe: D

Bugünkü derbi;

• Galatasaray, Okan Buruk yönetiminin savunma disiplinine önem veriyor.
  • F.Bahçe hücum gücü ve geçiş oyunuyla skora hızlı bir şekilde ilerliyor
Peki hangi takım kazanır? Tahmin ⚽

Not: Bu arada Forumda Olan Kendi yapmış Olduğum Uygulamadan Maçı Donmadan İnternet Hızınıza Göre İzleyin.....
Link:
xpoloo dıye bısey koymussun yuklemeden kullanılmıyo oda yuklenmıyo desteklemıyo dıe sacma sapan

piyasada satılan androidli tv lerin arayüzü farklı bende denk geldim ona istersen telefona kurup tv ye yansıtabilirsin

bir bjkli olarak.her 2 takımında son 2-3 maçlarını izledim galatasarayın oyununun sürekli düşüşte olduğunu.ossimen kendi çabalarıyla şapka çıkaramazsa bu maçı kazanamıyacaklarını düşünüyorum
Maalesef çok doğru tespit,kalbimizde takımın(GS❤️)düşüşe geçtiğini ,biz de görmekteyiz.Ama derbide gördük ki, Fenerbahçe düşüşte Galatasarayı yenemedi, onların oyunu da bizimkisinden farklı değil.Aaaaa şimdi Acun Ilıcalı çıkmış...arı kovanına çomak soktum diyor, ama olası FB şampiyonluğu, başka "yapıya" geçti demiyor.Kim bu yapı? Federasyon!!! Onları "şampiyon" yapacak yapı , Federasyon!🙂🙂🙂

Konuyu görüntüleyenler

Geri