decsan kullanıcısının son içeriği

1. D

Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Gassal 2.sezon
  2. D

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Elinize sağlık.. İdman, CBCSPORT mümkünse..
  3. D

Linuxla nasıl tanıştınız

Linux demeyelim de aslında hepsinin altında UNIX var.. Komutlar neredeyse aynı.. MACOS UNIX bazlı BSD üzerine geliştirilmiş.
  4. D

Linuxla nasıl tanıştınız

Linus TORWALDS adını yeni yeni duymaya başlamıştık. Yıl 1995 var yada yok. Zamanın bilgisayar dergilerinden BYTE mı desem PC Net mi desem CD verirdi yanında. Slackware linux cdsi çıktı içinden. Merak ettim kurdum. Command prompta çalışıyor, versiyon kaç aklımda değil. Mecburen command promptçu...
  5. D

Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Cassandra ve making a murderer.. Tavsiye ederim
  6. D

Forum üyeleri hangi TV Box'u Kullanıyor?

Xiaomi Mi Box S 4k Apple TV 4K
  7. D

🚗 Ocak 2025 Türkiye’de en çok satılan sıfır elektrikli otomobiller belli oldu

Benzinli aracın filtre bakımı 10 000 üstü Ağır bakımları 100 000 üstü Tesla ve Togg bakım yok.. Batarya 8 yıl garantili. Ayrıca bu cep telefonu pili değil çok özel üretilmiş araç Bataryaları ömrü düşündüğünüzden bile fazla
  8. D

🚗 Ocak 2025 Türkiye’de en çok satılan sıfır elektrikli otomobiller belli oldu

Tesla ocakta teslimat yapmadı. Bu ay başladı. Ancak şimdi de siparişi kapattı. Junipere hazırlık sanırım.
  9. D

Ülke olarak elektrikli otomobilde ne kadar iyiyiz?

Karşıyakada oturuyorum. Sokakları bilirsiniz daracık. Hiç sıkıntı yaşamadık. Muhteşem bir park asistanı var. Aynaları kameraları unuttuk ona bakarak park ediyoruz. Bahsolunan araçların hepsi D SUV corsa kıvraklığı beklemek biraz aşırı beklenti olmaz mı?
  10. D

O nedir ben bilmiyorum?
  11. D

Taslanın otomobil konusunda bir iddiası yok zaten. Verimlilik, güvenlik, inovasyon, otonomi, kuralları yeniden yazmak konusunda öne çıkıyor. Kamp modu tek başına efsane. Sürekli yazılım güncellemesi. Bakım zorunluluğu olmaması. İlk anda aklıma gelenler. Togg t10x güzel bir araç. İyi ki var ve...
  12. D

🔥Tesla Model Y Juniper'dan ilk kamuflajsız görüntüler!

Bagaj olayını kaçırmışım. Nasıl olacak ki o? Her yaklaşınca açılırsa olmaz ? Bilemedim..
  13. D

🔥Tesla Model Y Juniper'dan ilk kamuflajsız görüntüler!

Resmi açıklama geldi... Çok bir değişiklik yok. Ben mevcut olana binmeye devam ederim. Ambiyans, arka koltuk elektrikli, arka ekran, koltuk havalandırma, menzil Çok az artmış..

Geri