🔥Tesla Model Y Juniper'dan ilk kamuflajsız görüntüler!

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Tesla'nın merakla beklenen Juniper kod adlı yeni Model Y aracı kış testlerinde kamuflajsız görüntülendi.

Ön ve arkada Cybercab tarzı bar şeklinde farlara sahip olacak araç, yeni burun tasarımıyla aeodinamik verimlilik noktasında mevcut Model Y'den daha başarılı olacak gibi görünüyor.

Resmi tanıtımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

173643739544917364374351401736437442408

Mevcut model daha güzel geliyor. Belki de gözümüz aşina... Teknik detaylar gelince daha iyi değerlendirme yapılabilir

Bence şu anki Model Y'den daha güzel olmuş. Ama genel tasarımı yine de güzel değil :)

Bana da çok güzel gelmiyor, araba balon gibi duruyor :) Model Q gelsin bakalım , ben biraz daha küçük arabaları seviyorum ...

Resmi açıklama geldi...
Çok bir değişiklik yok. Ben mevcut olana binmeye devam ederim.
Ambiyans, arka koltuk elektrikli, arka ekran, koltuk havalandırma, menzil Çok az artmış..

Resmi açıklama geldi...
Ambiyans, arka koltuk elektrikli, arka ekran, koltuk havalandırma, menzil Çok az artmış..
Daha verimli diye duydum, sürtünme katsayısı düşürülmüş ve en çok şikayet gelen amortisörler daha yumuşak olmuş. Şimdilik bunlar var ama yani bu gelse bu daha yakışıklı (model y klonu gibi ) Onvo L60

173649706770017364970921001736497172838

Resmi açıklama geldi...
Evet özellikle yandan aynı gibi duruyor ama yine de makyaj bayağı iyi olmuş. İçeride de güzel şeyler var. Değiştirmeye değecek kadar değil tabii ki, ama yeni araba alacak birini cezbedecektir :)

Bagaj olayını kaçırmışım. Nasıl olacak ki o?
Her yaklaşınca açılırsa olmaz ?
Bilemedim..
Biraz daha araştıralım bakalım , bende bilmiyorum işleyişi :)

Tesla Model Y Juniper Çin’de önceki araçla aynı fiyattan satışa çıkmış.
Fark olarak göze batanlar
-Soğutmalı koltuk
-Arka ekran
-Ambiyans aydınlatma
-SR için 466 Km menzil Lr için 555
-Ön tamponda kamera
-İyileştirilmiş Süspansiyon
-Tek tuşla yatan arka koltuklar

Son düzenleme:

Geri