bymetpa kullanıcısının son içeriği

1. B

Genel sağlık sigortası ödemesem olur mu?

ben ilk çıktığından beri hiç ödemedim ve borcum an itibari ile 40 bn tl ulaştı her hangi bir tehlike yok ama 2025 itibari ile ücretsiz hastane tedavisinden mahrum kaldık gss borcu ödenmediği sürece hastaneler ücretli oldu ilaçlarda extra ücret yani malesef ödemek zorundayız sağlık problemleri...
  2. B

bilgin gitti mi??

vpn önerin varmı tv box için özellikle
  3. B

bilgin gitti mi??

bende homatics tv box var onda evet açılmıyor hata veriyor menüler gelmiyor en başta bilgin resim de kalıyor ama aynı bilgin pc de emilatör de sorunsuz çalışıyor aşırı ilginç durum
  4. B

Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box

ben bu nu kullanışlı bulmadım benim istedğim şu şekilde aynı ağdaki pc ye bağlansın onda indirdiğim uygulamarı ulaşıp kurmak istiyorum yani aynı ağda pc deki klosörüme ulaşmak istiyorum
  5. B

pc ile bağlanmıyor nedeni ni anlamaadım belkide pc kablo ile box tv ise wifi ile ondan mıdır anlamadım
  6. B

öncelikle belirtiyim cihaz hız ve seri olarak sorunsuz ama bazen ara sıra kumanda çalışmıyor mecburen fiş çekip yeniden takmak zorundayım yoksa asla işlev olmuyor ek not bu çalışmam sorunu sadece cihaz kapatıp daha sonra yeniden kullanmak istedğimde yapmakta 2,ci merak ettiğim cihaz aldığımdan...

Geri