Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bende homatics tv box var onda evet açılmıyor hata veriyor menüler gelmiyor en başta bilgin resim de kalıyor ama aynı bilgin pc de emilatör de sorunsuz çalışıyor aşırı ilginç durumbilgin açılmıyor konu hakkında BİLGİSİ olan![]()
![]()
![]()
VPN ile çalışıyor evetYurtdışı çalısuyor simdilik bilgin tv sanirim
vpn önerin varmı tv box için özellikleVPN ile çalışıyor evet
https://forum.sinetech.tr/konu/vpn-lat.842/vpn önerin varmı tv box için özellikle
vpn lat da lutfen vpn kapatın diyor ulke seçimin hangisi yani denediysen vpn açıp sorna uygulamayıVPN ile çalışıyor evet
deha vpn lat ile süreklı vpn kapatın diyip hata veriyor sende aynı sorun olmadı mı 1 kez şansa girdi ama hata verip süreklı sonunda vpn kapatıyorhttps://forum.sinetech.tr/konu/vpn-lat.842/
bunu deneyebilirsiniz.
Bende 1 kere denedim zaten ona denk geldi galibadeha vpn lat ile süreklı vpn kapatın diyip hata veriyor sende aynı sorun olmadı mı 1 kez şansa girdi ama hata verip süreklı sonunda vpn kapatıyor
Neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum, arada çok denemeler oldu, gördüğüm en iyisi bu2.kez girdim 1 taktik var sanırım acaba sorun ne guncelleseler barivpn latı aktif kullanıyomusun nasıl hız konusunda ben pek vpn tercıh etmıyorum baya dolu gibi ulkeler fılan
güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmazNeredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum, arada çok denemeler oldu, gördüğüm en iyisi bu
Kapanması programla ilgilidir, hız illaki düşüyor fakat diğerlerine göre daha hızlı kalıyor.güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmazhızı nasıl lat ın vpn açıkken ?
valla şuan adnan sanırım senın di vpn lat paylaşımı google tv arayuzunde vpn latın 30 sanıyede atması işime geliyor o sayede başlangıcı geçebiliyorum bilgin de kullanılıyor ama tabi düzelirse veya yenilenırse iyi olurBilgin ile ilgili bilgilendirme,
Ekli dosyayı görüntüle 1406