bilgin gitti mi??

dacunha10

Paylaşımcı
Konular
91
bilgin açılmıyor konu hakkında BİLGİSİ olan :D :D :D

vpn filan gereksiz de bunun için dün inat da aynısı olmuştu acaba bir devir kapanmaya mı gidiyor sürekli apklar guncellenmek zorunda mı kalıcak :)

vpn ile de içeri girilmiyor açmak için deniyim dedim vpn lat ile mi denedin ben başka bir vpn ile denedim?

deha vpn lat ile süreklı vpn kapatın diyip hata veriyor sende aynı sorun olmadı mı 1 kez şansa girdi ama hata verip süreklı sonunda vpn kapatıyor
Bende 1 kere denedim zaten ona denk geldi galiba :)

2.kez girdim 1 taktik var sanırım acaba sorun ne guncelleseler bari :D vpn latı aktif kullanıyomusun nasıl hız konusunda ben pek vpn tercıh etmıyorum baya dolu gibi ulkeler fılan

2.kez girdim 1 taktik var sanırım acaba sorun ne guncelleseler bari :D vpn latı aktif kullanıyomusun nasıl hız konusunda ben pek vpn tercıh etmıyorum baya dolu gibi ulkeler fılan
Neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum, arada çok denemeler oldu, gördüğüm en iyisi bu

Neredeyse 1 yıl oldu kullanıyorum, arada çok denemeler oldu, gördüğüm en iyisi bu
güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmaz :) hızı nasıl lat ın vpn açıkken ?

güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmaz :) hızı nasıl lat ın vpn açıkken ?
Kapanması programla ilgilidir, hız illaki düşüyor fakat diğerlerine göre daha hızlı kalıyor.

Son düzenleme:
yok ya bu uygulama guncellemedikçe böyl oluru yok şansa girip kalırsa kalıyor yoksa açmıyor

bilgin artık güncelle kendini yada ön kapıyı aç yeni yıl gelmeden sen geri gel :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri