İptv Almak İstiyorum

Önerileri olanlar direk link paylaşmadan ya da birbirlerine özelden yazarak bilgi verebilirler.

IPTV satış konusu hassas bir konu, çok fazla mağduriyet yaşanma ihtimali olabilir, öneri verirken bile -bence- bunun altını çizerek ve son kararı kullanıcının kendisi vermesi gerektiğinin üstüne basa basa söylemek gerekiyor. Sonra en ufak sorunda, öneriyi veren kişi suçlanır :) İyilik yapmak isterken kötü olursunuz.
Arkadaşlar, daha önce de bahsettiğimiz gibi bu konu hassas bir konu. Kendi kullandığınızı önerirseniz anlarız fakat bu iş ticari anlam taşıdığı anda gereken yapılır. Bu işin satışı, tanıtımı yönlendirme yapmak yasaktır. Önerinizi,kullandığınızı söyler geçersiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, daha önce de bahsettiğimiz gibi bu konu hassas bir konu. Kendi kullandığınızı önerirseniz anlarız fakat bu iş ticari anlam taşıdığı anda gereken yapılır. Bu işin satışı, tanıtımı yönlendirme yapmak yasaktır. Önerinizi,kullandığınızı söyler geçersiniz.
Öncelikle uyarınız için teşekkürler...
Kimse üstüne alınmasın ama malum kanalların m3u listelerini toparlayıp yasalmış gibi paylaşmakta doğru değil.?

Normal de IPTV konusu yasadışı bir konu değil, Tivibu da Tabii de Todd da Netflix de vs vs bir IPTV'dir, onu yasadışı yapan kısmı belirtiğim ücretli içeriklerin izinsiz olarak Telif hakkı ödemeden ücretsiz yayınlanması yasal değildir, bu içerikleri yayınlayan kadar izleyende suçludur, ancak ekonomik şartları da göz önüne alırsak aylığı 14500TL olan bir emeklinin de asgari aylık 500TL verip de yasal IPTV kullanmasını da beklememek gerekiyor, bu konuda söylenecek o kadar çok şey varki kısacası değneğin iki tarafı da pis...

@Adnan K. hocam yazımı sizin uyarınıza cevapmış gibi yazdım ama kastım size değildir, sözüm meclis dışıdır.
Yanlış anlaşılırsam şimdiden özür dilerim saygılarımla...

Son düzenleme:
Kimse üstüne alınmasın ama malum kanalların m3u listelerini toparlayıp yasalmış gibi paylaşmakta doğru değil.?

Normal de IPTV konusu yasadışı bir konu değil, Tivibu da Tabii de Todd da Netflix de vs vs bir IPTV'dir, onu yasadışı yapan kısmı belirtiğim ücretli içeriklerin izinsiz olarak Telif hakkı ödemeden ücretsiz yayınlanması yasal değildir, bu içerikleri yayınlayan kadar izleyende suçludur, ancak ekonomik şartları da göz önüne alırsak aylığı 14500TL olan bir emeklinin de asgari aylık 500TL verip de yasal IPTV kullanmasını da beklememek gerekiyor, bu konuda söylenecek o kadar çok şey varki kısacası değneğin iki tarafı da pis...

@Adnan K. hocam yazımı sizin uyarınıza cevapmış gibi yazdım ama kastım size değildir, sözüm meclis dışıdır.
Estağfurullah. Benim de bahsettiğim değneğin durumu.. Her şeyi her yerde konuşmamak lazım derler ya..

Normal de IPTV konusu yasadışı bir konu değil, Tivibu da Tabii de Todd da Netflix de vs vs bir IPTV'dir, onu yasadışı yapan kısmı belirtiğim ücretli içeriklerin izinsiz olarak Telif hakkı ödemeden ücretsiz yayınlanması yasal değildir, bu içerikleri yayınlayan kadar izleyende suçludur, ancak ekonomik şartları da göz önüne alırsak aylığı 14500TL olan bir emeklinin de asgari aylık 500TL verip de yasal IPTV kullanmasını da beklememek gerekiyor, bu konuda söylenecek o kadar şey varki kısacası değneğin iki tarafı da pis...

Liste paylaşımı yapmanın doğru olmayışı ile, bunun ticaretini yapanlara aracı olmak farklı şeylerdir. Birisin de ''sorumlu'' paylaşan kişi iken , diğerin de paylaşan, alan, satan, aracılık eden , vs vs vs . herkes sorunludur. Forum da böyle bir şeye ortak olmamak için , ticari kısmına net kurallar koymuştur. Konu bu kadar basittir.

saygılar.

Geri