İptv Almak İstiyorum

asireis

Üye
Konular
2
İPTV Alıcam Fakat Önerebiliceğiniz Bir Şirket Varmı Şimdiden Tşk Ederim..

Bende almak istiyorum merakla bekliyorum onerileri

Titan,Vera,Mpremium gibi Panellerden şaşma Gecikmesiz Yayın İstiyorsan ben bu üçünü kullanıyorum gayet de memnunum gecikme 5sn maçkolikten 10 sn önde takılma donma yaşamıyorum eğer maç izlemiyorsanız herhangi bir panelden alın farketmez bence

Titan,Vera,Mpremium gibi Panellerden şaşma Gecikmesiz Yayın İstiyorsan ben bu üçünü kullanıyorum gayet de memnunum gecikme 5sn maçkolikten 10 sn önde takılma donma yaşamıyorum eğer maç izlemiyorsanız herhangi bir panelden alın farketmez bence
Nasıl alcaz site linkleri var mi

Önerileri olanlar direk link paylaşmadan ya da birbirlerine özelden yazarak bilgi verebilirler.

IPTV satış konusu hassas bir konu, çok fazla mağduriyet yaşanma ihtimali olabilir, öneri verirken bile -bence- bunun altını çizerek ve son kararı kullanıcının kendisi vermesi gerektiğinin üstüne basa basa söylemek gerekiyor. Sonra en ufak sorunda, öneriyi veren kişi suçlanır :) İyilik yapmak isterken kötü olursunuz.

ip tv önerisi kardeşi kardeşe kırdırır :) onda çalışır sizde çalışmaz her sorun çıktığında tavsiye edene söver vs.vs :)
demo alın iyice inceleyin satana kadar her kes en iyi bizimki der dikkat edin.
mümkün olan en kısa aboneliği alın önce , beğenirseniz aynı yerden uzun vadeli alırsınız.
12 aylık aldığınızda 1 sene mahkum kalırsınız.

İPTV Alıcam Fakat Önerebiliceğiniz Bir Şirket Varmı Şimdiden Tşk Ederim..

İnternet'de Optima - Mpremium - Satari yaz çıkar test yayını al karar ver, uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum ve çok memnunum.
Paranı alıp 1 ay içinde kaybolanlar var dikkat et.

Son düzenleme:
İp tv den maçlar donma yaptı. İp tvye grubtan kötü yorum yaptım adamın beni dövmediği kaldı ve beni attı.. (Sensi) iyiki atmış sayesinde cloudstream ve bu forumu buldum. Sinetech varken herşey daha güzel🙂🙂🙂.

tv kanallarına para vermek sacma zaten uydu kullanımı ücretsiz neden internette tümünü izlemek icin ücret istiyorlar

orda yazan 3 kelimeyi yanına iptv yazıp aratma zor değil arkadaşlar.

Googleye ıptv yaz da gör bi sürü site var önüne gelenden ıptv alınmaz genelde sağlam paneller telegram da oluyor Googledekiler in yüzde 80 i dolandırıcı

yukarda arkadaş " Titan,Vera,Mpremium gibi Panellerden şaşma" demiş. bu 3 tanesini aratabilir demek istedim.

titan ip tv yi bulamadım özelden atabilecek var mı

Titan panel adresi bende alabilirim özelden atabilecek varsa sevinirim.

Titanın linkini benimle de paylaşabilir misiniz?

Geri