Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl alcaz site linkleri var miTitan,Vera,Mpremium gibi Panellerden şaşma Gecikmesiz Yayın İstiyorsan ben bu üçünü kullanıyorum gayet de memnunum gecikme 5sn maçkolikten 10 sn önde takılma donma yaşamıyorum eğer maç izlemiyorsanız herhangi bir panelden alın farketmez bence
IPTV satışı yasaktır, linkler kaldırılmıştır - adminIch werde IPTV kaufen, aber gibt es ein Unternehmen, das Sie empfehlen können? Vielen Dank im Voraus.
İPTV Alıcam Fakat Önerebiliceğiniz Bir Şirket Varmı Şimdiden Tşk Ederim..
Arkadaşlar kullananlardan öneri ve fikir istemiş . Aratmalık bir durum yok bence.orda yazan 3 kelimeyi yanına iptv yazıp aratma zor değil arkadaşlar.
Googleye ıptv yaz da gör bi sürü site var önüne gelenden ıptv alınmaz genelde sağlam paneller telegram da oluyor Googledekiler in yüzde 80 i dolandırıcıorda yazan 3 kelimeyi yanına iptv yazıp aratma zor değil arkadaşlar.
Googleye ıptv yaz da gör bi sürü site var önüne gelenden ıptv alınmaz genelde sağlam paneller telegram da oluyor Googledekiler in yüzde 80 i dolandırıcı