CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Farkındaysanız, konu off-topicte açılmış olmasına rağmen 192k görüntülenmiş, 2593 kişi yorum yapmış. Yani konu ile alakalı çok mağdur kullanıcı var demektir bu. Geliştirici arkadaşlarımızın emeklerine çok saygı duyuyorum ama geldiğimiz günde CS kullanımı çok sıkıntılı bir hale geldi. Herkesin ihtiyacı belli, film, dizi, spor ve diğer canlı yayınlara "sorunsuz" ulaşabilmek. Altyazı ya da dublajla istedikleri içerikleri kolayca, bağlantı sorunsuz izlemek.

Mesela 4.5.2 versiyonuna güncellediğimiz son versiyonu 4.5.1'e bile düşürdüm, kekik reposu belki tekrar çalışır diye. O da olmadı. :) Gönderilen tabloları da inceledim, ekledim kurdum yine çalışmadı kaldırdım, kurdum, kaldırdım. Çorbanın tam orta yerindeyim.

Söyleyin nasıl yapalım nasıl ilerleyelim? (basit-sade-sorunsuz)
Kimse mağdur değil ki. Mesajların çoğu eklenti talebi , bir kısmı da nasıl indircez diyenler. Hatalar kullanıcı kaynaklı çıkıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar makoto kapatılmış reposunu hazır repolardan birine fork etme şansınız var mı eklentileri çok iyiydi sadece onlar bile bana yetiyordu
Bende bunu yazmaya gelmiştim
Bütün eklentiler devre dışı görünüyor
Geliştirici arkadaşlar makoto reposundaki eklentileri kendinize alma durumunuz var mı? Çok iyi bir repoydu özellikle SineWix harikaydı

Latte reposu sinetech olarak mı değişti?
Hayır. Depo ekleme adı Latte idi en başta ama asıl amacım Sinetech forum için bir depo olması olduğu için deponun adı en başından beri Sinetech olarak geçiyordu. Sadece bu ismin hak sahiplerinin bu konuyla bir ilgisi olmadığı için onlara atfen de olsa depo kısaltma kodun Latte olduğu için öyle biliniyordu.

Sadece sonradan depo ekleme kısa kodu olarak Latte dışında sinetech'i de ekledim. Yani iki şekilde de eklenebiliyor. Yaptığım eklenti ve depo listesi sayfasında Latte yerine sinetech gördüğünüz için böyle düşündünüz muhtemelen.

SineWix eklentisi diğer repolara geçse bile yeter. İçerik olarak çok iyi bir site , cehennem ayarında adeta film deryası
Benim için uygulama eklentileri çok önemliydi bir tek onlar bana yetiyordu önceden üyeliksiz giriyorduk çok iyiydi kimse değerini bilmiyordu sonra üyelikle girmeye başladık yine iyiydi onu da kaybettik bir kişi herhalde makotoyu tehdit etmiş o da her şeyi devre dışı bırakmış yapacak bir şey yok sağlık olsun şu an tek yapılabilecek şey diğer geliştiricilerin kendi deposuna çekmesi

Daha geçen makotoya buradan yazacaktım bir öneri olarak diyecektim ki uygulamalara üyelikle girmek yerine tek üyeliği kodlar arasına bir şekilde ekleyip sadece bir üyelik bilgisi ile herkesin girebileceği şekilde yapar mısın... o da nasip olmadı

Devre dışı olan depo için şöyle bir şey söyleyebilirim.
Biz diğer depo sahipleri hiç bir eklentinin kaynak kodunu gizlemiyoruz. Herkes bir diğerinden alıp kullanabiliyor. Fakat eskiden beri devam eden Vietnamlı depo sahibi gibi kaynak kodları yerine sadece CS3 dosyalarını paylaşırsanız onları kimse alıp devam ettiremez. Sadece olduğu halleriyle kullanılır ve bir sorun olursa site adresi değişmesi vs müdahale edilmez.

Bu yüzden bu hallerini alıp deposuna ekleyip sunacak varsa buyursun elbette ama açık kaynak kodlu projenin bu kadar kapalı tutulması benlik bir durum değil. Diğer arkadaşları bilemem elbette.

Biz diğer depo sahipleri hiç bir eklentinin kaynak kodunu gizlemiyoruz. Herkes bir diğerinden alıp kullanabiliyor. Fakat eskiden beri devam eden Vietnamlı depo sahibi gibi kaynak kodları yerine sadece CS3 dosyalarını paylaşırsanız onları kimse alıp devam ettiremez. Sadece olduğu halleriyle kullanılır ve bir sorun olursa site adresi değişmesi vs müdahale edilmez.

Bu yüzden bu hallerini alıp deposuna ekleyip sunacak varsa buyursun elbette ama açık kaynak kodlu projenin bu kadar kapalı tutulması benlik bir durum değil. Diğer arkadaşları bilemem elbette.
Site adresi değiştirmek gibi nispeten basit şeyler değiştirilebilir. Hatta işi bilen biri istediği değişikliği yapabilir. Java compile edildikten sonra smali koduna çevrilir. Makine diline yakın bir şey. Oradan editleyip tekrar build edilebilir diye düşünüyorum.

Site adresi değiştirmek gibi nispeten basit şeyler değiştirilebilir. Hatta işi bilen biri istediği değişikliği yapabilir. Java compile edildikten sonra smali koduna çevrilir. Makine diline yakın bir şey. Oradan editleyip tekrar build edilebilir diye düşünüyorum.
Çok güzel. Forumda bunları kullanmaya devam etmek isteyen arkadaşlar için anlattığınız gibi yaparsanız memnun olacaklardır.

Çok güzel. Forumda bunları kullanmaya devam etmek isteyen arkadaşlar için anlattığınız gibi yaparsanız memnun olacaklardır.
Hocam SineWix eklentisini kendi reponuza ekleme durumunuz olabilir mi?
Bazı eklentiler vardır gerçekten zirvede yer alır. SineWix bunlardan biri

Hocam SineWix eklentisini kendi reponuza ekleme durumunuz olabilir mi?
Bazı eklentiler vardır gerçekten zirvede yer alır. SineWix bunlardan biri
kekikdevam'da da varmış. Ulaşılabilir ise sorunu varsa halleder umarım. Ben diğer depolarda olanları genelde eklemiyorum, özellikle kendi kullanmak istediklerimi seçiyorum o yüzden pek fazla değil içerik listem.
Çok da işin erbabı sayılmam o yüzden söz de vermek istemiyorum açıkçası kusura bakmayın.

kekikdevam'da da varmış. Ulaşılabilir ise sorunu varsa halleder umarım. Ben diğer depolarda olanları genelde eklemiyorum, özellikle kendi kullanmak istediklerimi seçiyorum o yüzden pek fazla değil içerik listem.
Çok da işin erbabı sayılmam o yüzden söz de vermek istemiyorum açıkçası kusura bakmayın.
Kekikdevam'daki SineWix uzun zamandır çalışmıyor sadece makoto daki çalışıyordu

Geri