CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Forum kültürüm hiç yok hocam öyle birileri kullanıyor mu benim repoyu diye google da falan aratınca buldum, kekikdevam'ı biliyordum kekikakademi ona yönlendirdi diye fakat hiç bir güncelleme gelmeyip her şey bozulunca sıfır kodlama bilgisi ile sırf inat edip kendi kendime düzeltmeye çalışıp bir şeyler yaptım forumu keşfedince benim gibi uğraşanlar olduğunu farkettim kimsenin umursamadığını düşünüyordum cloudstream'i öyle ailem kullansın diye kendimce bir şeyler ekleye ekleye ilerliyordum forumu keşfedince kekikdevamın developer falan olmadığını sadece emek verenlerin emeğini hiç kimseye ulaşmadan bir github isteği bile göndermeden ya da bir issues ile rica etmeden çalan biri olduğunu farkettim biraz yapay zeka biraz saf inat ile ilerliyorum bundan sonra forumda daha aktif olmaya çalışacağım güzel dileklerini ileten herkese de teşekkürler.
Her ne kadar 3 Mayıs'ta katılmış olsanda aramıza hoş geldin hocam emeklerine sağlık :)

Filmmodu adresi açılmıyor bende adresi değişmiş ama diğerleri açılıyor.

Hangi ülkedesiniz?
Almanya'dayım,
bende sorunun yurtdışı kaynaklı olduğunu düşünüyorum daha çok.
Ama çokta önemli değil, bazı siteler çok hızlı yayınlıyor yeni çıkan film ve dizileri. Eğer oralara ulaşamazsak bir kaç gün geç izleriz :)

Burada ki parayla izleyen komşularım spoiler yapmasın yeter :ROFLMAO:

Almanya'dayım,
Ama çokta önemli değil, bazı siteler çok hızlı yayınlıyor yeni çıkan film ve dizileri. Eğer oralara ulaşamazsak bir kaç gün geç izleriz :)

Bana log gönderirseniz çözerim.

Teşekkürler. İçeriğe göre var aslında medya türü seçimi listesinden seçilen medya türlerini listeletebiliyorsunuz ama isme göre sıralama özelliğini de ekleyeceğim @AgresifB de rica etmiş bunu çünkü mesajlardan gördüğüm kadarıyla.
Çok makbule geçer alfabetik olarak sıralanması sağ olun

@fsozkan 'ın uğraşısını görüp o işe kolaylık getirmek adına eklentilerden oluşan tabloyu web sayfası şeklinde otomatik hale getirdim.
@patr0n kardeşimin ilk mesajında yazdığı yerli depoları ekledim. İlk mesajına dahil edebilirsin @patr0n 😂

Ekli dosyayı görüntüle 8201

Çok fazla anlatmaya gerek yok lakin kısaca özellikleri:

• Toplam eklenti ve toplam yerli depo sayısı
  • Bilgilerin en son ne zaman güncellendiği (60 dakikada bir otomatik güncellenir eklentiler tablosu)
  • Medya türüne göre eklenti filtreleme
  • Depoya göre eklenti filtreleme
  • Arama ile eklenti bulma
Listeleme Özellikleri:
  1. @fsozkan 'ın yaptığıyla aynı mantıkta tüm depolardaki toplam eklenti sayısı (ortak eklentiler 1 sayılır)
  2. Eklentilerin türleri
  3. Aynı eklentiye sahip depoların gösterimi
  4. Eklentilerin simgeleri
  5. Eklentilerin dilleri
  6. Eklentilerin versiyonları (en yüksek versiyon kime aitse onun versiyonu)
  7. Eklentilerin açıklamaları
  8. Yetişkin içerik ise sansürleyerek listeleme
Listeye bir ara güncellediğim tablo tarzında bir seçenek eklersen veya başka bir bağlantı olarak yapsan fena olmaz sadece bir öneri
Yani sayı olarak değil de eklentilerin bulduğu depo şeklinde
SıraÜlkeAd Bulunduğu depolarİndirildi/İndirilmedi
1🇹🇷4KFilmIzlesene...gibi✅
2🇹🇷AnimeciX...❌
3🇹🇷AnimeIzlesene

Son düzenleme:
Listeye bir ara güncellediğim tablo tarzında bir seçenek eklersen veya başka bir bağlantı olarak yapsan fena olmaz sadece bir öneri
Yani sayı olarak değil de eklentilerin bulduğu depo şeklinde
SıraÜlkeAd Bulunduğu depolar
1🇹🇷4KFilmIzlesene
2🇹🇷AnimeciX
3🇹🇷AnimeIzlesene
4🇹🇷Animeler
5🇹🇷Animex
6🇹🇷Anizm
7🇩🇪AniworldMC
8🇹🇷AsyaAnimeleri
9🇹🇷AsyaFanatiklerim
10🇹🇷AsyaFilmIzlesene
11🇹🇷AsyaWatch
12🇹🇷BelgeselX
13🇹🇷CanliTelevizyon
14🇹🇷CanliTV
15🇹🇷CizgiMax
16🇹🇷CizgiveDizi
17🇹🇷Crucify
18🇹🇷DaddyLive
19🇹🇷DDizi
20🇹🇷DiziBox
21🇹🇷DiziFun
22🇹🇷DiziGom
23🇹🇷DiziKorea
24🇹🇷Dizilla
25🇹🇷DiziMag
26🇹🇷DiziMom
27🇹🇷DiziMore
28🇹🇷DiziPal
29🇹🇷DiziYo
30🇹🇷DiziYou
31🇹🇷DMax
32🇨🇳Donghuastream
33🇹🇷DragonTV
34🇹🇷Exxen
35🇹🇷FilmBip
36🇹🇷FilmEkseni
37🇹🇷FilmHane
38🇹🇷FilmIzleCx
39🇹🇷Filmİzlesene
40🇹🇷FilmKovasi
41🇹🇷FilmMakinesi
42🇹🇷FilmModu
43🇹🇷FullHDFilm
44🇹🇷FullHDFilmizlesene
45🇹🇷FullHDFilmİzlede
46🇹🇷Gain
47🇹🇷GinikoCanli
48🇹🇷GolgeTV
49🇹🇷HDFilmCehennemi
50🇹🇷HDFilmCehennemi2
51🇹🇷HDFilmIzle
52🇹🇷HDFilmSitesi
53🇹🇷InatBox
54🇹🇷IpTvPlayStream
55🇹🇷iptvSevenler
56🇹🇷JetFilmizle
57🇹🇷Kanal 7
58🇹🇷KickTR
59🇹🇷KoreanTurk
60🇹🇷KultFilmler
61🇹🇷mywayTV
62🇹🇷NeonSpor
63🇮🇳NetflixMirror
64🇹🇷Puhu
65🇹🇷powerDizi
66🇹🇷powerSinema
67🇬🇧RareFilmm
68🇹🇷RecTV
69🇹🇷RoketDizi
70🇹🇷SelcukFlix
71🇹🇷Selcuksports
72🇹🇷SetFilmIzle
73🇹🇷SezonlukDizi
74🇹🇷Sinefy
75🇹🇷SinemaCX
76🇹🇷SineWix
77🇹🇷SSportPlus
78🇹🇷SuperFilmGeldi
79🇹🇷Tabii
80🇹🇷Tafdi
81🇹🇷TLC
82🇹🇷TOGrup
83🇹🇷TorrentFilm
84🇹🇷TRanimaci
85🇹🇷TRasyalog
86🇹🇷TrDiziIzle
87🇹🇷TRGoals
88🇹🇷TurkAnime
89🇹🇷TvBahcesi
90🇹🇷TvDiziler
91🇹🇷UgurFilm
92🇹🇷Vavoo
93🇹🇷vavooSpor
94🇬🇧Watch2Movies
95🇬🇧Watch32
96🇹🇷WebDramaTurkey
97🇹🇷WebteIzle
98🇹🇷WFilmİzle
99🇹🇷XPrime
100🇹🇷YabanciDizi
101🇹🇷YerelDiziler
102🇹🇷YerelProgramlar
103🇹🇷YouTube
104🇹🇷YTCanliTV
105🇹🇷YTEglence
106🇬🇧YTS
Hepsi Türkiye eklentisi zaten.
Dil kodları da içeriğin dilini göstermek için var listede.
Her eklentinin hangi depolarda olduğu da yazıyor.

Orada olmayıp da istediğiniz şeyi anlayamadım.

Hepsi Türkiye eklentisi zaten.
Dil kodları da içeriğin dilini göstermek için var listede.
Her eklentinin hangi depolarda olduğu da yazıyor.

Orada olmayıp da istediğiniz şeyi anlayamadım.
Amacım ülkenin dilin yazılması değil listeyi güncelledim şu haliyle bakar mısınız
Yani listenin kaç depoda bulunduğunu rakam olarak yazılması değil de şu şekilde yanına bir boş kutu koyarsınız kurduğumuzun üstüne basarız oradan gizlenir yani Google workspace keep notları gibi
IMG 20250527 234347

Amacım ülkenin dilin yazılması değil listeyi güncelledim şu haliyle bakar mısınız
Yani listenin kaç depoda bulunduğunu rakam olarak yazılması değil de şu şekilde yanına bir boş kutu koyarsınız kurduğumuzun üstüne basarız oradan gizlenir yani Google workspace keep notları gibi

Siz siteye bakmadan mı yazıyorsunuz pek anlayamadım.
Listenin kaç depoda olduğunu rakamla göstermiyorum ki ben.

Neyse cloudstream eklentileri konusunu bununla fazla dağıtmamak lazım. Sanki başka bir yere gidiyor gibi olur böyle durumlarda içerikler ve asıl takip etmek istedikleri şeyi takip edemez oluyor konuya abone kullanıcılar.

Ben yapmak isteidiğim değişiklikleri ekleyip buraya iletirim. Zaten yardımcı olması açısından yaptığım bir proje. Bu kadar detaylandırmaya gerek yok ama yine de olabilecek maksimum veriyi göstermeye çalışıyorum.

İlgilenen ve takip eden arkadaşlar için de sıralama seçeneğini ekledim yarım saat önce.
Tablo başlıklarına basarak sıralama değiştirebilirsiniz alfabetik olarak isim, depo kodu, tür vb her bir başlık için.
Her bir tık A-Z veya Z-A şeklinde sıralamasını değiştirir içeriklerin listelenişinin.
@neocan ve @AgresifB 'nin isteğiydi.

Siz siteye bakmadan mı yazıyorsunuz pek anlayamadım.
Listenin kaç depoda olduğunu rakamla göstermiyorum ki ben.

Neyse cloudstream eklentileri konusunu bununla fazla dağıtmamak lazım. Sanki başka bir yere gidiyor gibi olur böyle durumlarda içerikler ve asıl takip etmek istedikleri şeyi takip edemez oluyor konuya abone kullanıcılar.

Ben yapmak isteidiğim değişiklikleri ekleyip buraya iletirim. Zaten yardımcı olması açısından yaptığım bir proje. Bu kadar detaylandırmaya gerek yok ama yine de olabilecek maksimum veriyi göstermeye çalışıyorum.

İlgilenen ve takip eden arkadaşlar için de sıralama seçeneğini ekledim yarım saat önce.
Tablo başlıklarına basarak sıralama değiştirebilirsiniz alfabetik olarak isim, depo kodu, tür vb her bir başlık için.
Her bir tık A-Z veya Z-A şeklinde sıralamasını değiştirir içeriklerin listelenişinin.
@neocan ve @AgresifB 'nin isteğiydi.

Ver yazdığınız kısmı yanlış anlamışım olabilir insanlık hali gözden kaçmış ama diğer söylediğim bence mantıklı bir şeydi neyse yine de teşekkürler

@nikyokki @feroxxcs3 @kraptor @patr0n
Forumda olduğunuz için sizi etiketleyerek yazıyorum ama şöyle bir durum var.
Normalde bunu fark etmem pek mümkün olmazdı ama repo listesi sayfasından bakınca filtrelemede görünen sonuçlardan sonra anladım ki ben de dahil sizler de bazı eklentilerde build.gradle içerisinde mediatype eklerken bazılarında farklı eklemişiz.

Yani birden fazla olduğu zaman özellikle mediatype eklediysek ("Movie, TvSeries") gibi eklemişiz o yüzden filtrelemede onlar sanki farklı birer medya türü gibi görünüyordu.
Ben kendi depomda bunu yaptığımı fark ettiğim iki eklentiyi düzelttim. Forumda olmayan diğer depolarda da var bu durum mesela makoto gibi. Movie, Tv Series şeklinde farklı eklenmiş eklentileri de var TvSeries yerine boşluklu yazma gibi.

Muhakkak ki eklentilerin çalışmasını engellemiyor ama yine de düzen seviyorsanız sizi de haberdar etmek istedim.

Tespit edilen eklentiler (genelde 3-4 depoda aynı anda var olanlar)
  1. AsyaWatch - Movie, TvSeries (nikstream makoto kekikdevam)
  2. SelcukFlix - Movie, TvSeries (nikstream kekikdevam)
  3. YerelDiziler - Tv Series (makoto)
  4. CizgiVeDizi - Cartoon, TvSeries (makoto)
  5. YerelProgramlar - Tv Series (makoto)
  6. Puhu - Movie, TvSeries (makoto)
  7. Sinefy - Movie, TvSeries (kekikdevam kekikan)
  8. FilmHane - Movie, TvSeries (kekikan)

Sadece ilgili eklentilerin build.gradle.kts dosyalarındaki yazımı değiştirmeniz yetiyor biliyorsunuz ki. Zahmet olmazsa eğer;
    tvTypes = listOf("Movie, TvSeries") şeklinde her biri ayrıca tırnaklar içine alınmadan yazılanları tvTypes = listOf("Movie", "TvSeries") şeklinde yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

@nikyokki @feroxxcs3 @kraptor @patr0n
Forumda olduğunuz için sizi etiketleyerek yazıyorum ama şöyle bir durum var.
Normalde bunu fark etmem pek mümkün olmazdı ama repo listesi sayfasından bakınca filtrelemede görünen sonuçlardan sonra anladım ki ben de dahil sizler de bazı eklentilerde build.gradle içerisinde mediatype eklerken bazılarında farklı eklemişiz.

Yani birden fazla olduğu zaman özellikle mediatype eklediysek ("Movie, TvSeries") gibi eklemişiz o yüzden filtrelemede onlar sanki farklı birer medya türü gibi görünüyordu.
Ben kendi depomda bunu yaptığımı fark ettiğim iki eklentiyi düzelttim. Forumda olmayan diğer depolarda da var bu durum mesela makoto gibi. Movie, Tv Series şeklinde farklı eklenmiş eklentileri de var TvSeries yerine boşluklu yazma gibi.

Muhakkak ki eklentilerin çalışmasını engellemiyor ama yine de düzen seviyorsanız sizi de haberdar etmek istedim.

Tespit edilen eklentiler (genelde 3-4 depoda aynı anda var olanlar)
  1. AsyaWatch - Movie, TvSeries (nikstream makoto kekikdevam)
  2. SelcukFlix - Movie, TvSeries (nikstream kekikdevam)
  3. YerelDiziler - Tv Series (makoto)
  4. CizgiVeDizi - Cartoon, TvSeries (makoto)
  5. YerelProgramlar - Tv Series (makoto)
  6. Puhu - Movie, TvSeries (makoto)
  7. Sinefy - Movie, TvSeries (kekikdevam kekikan)
  8. FilmHane - Movie, TvSeries (kekikan)

Sadece ilgili eklentilerin build.gradle.kts dosyalarındaki yazımı değiştirmeniz yetiyor biliyorsunuz ki. Zahmet olmazsa eğer;
    tvTypes = listOf("Movie, TvSeries") şeklinde her biri ayrıca tırnaklar içine alınmadan yazılanları tvTypes = listOf("Movie", "TvSeries") şeklinde yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Demek ki o yüzden tercih edilen medya dilini filtrele dediğimizde sıkıntı çıkıyordu 😆

Son düzenleme:
@fsozkan 'ın uğraşısını görüp o işe kolaylık getirmek adına eklentilerden oluşan tabloyu web sayfası şeklinde otomatik hale getirdim.
@patr0n kardeşimin ilk mesajında yazdığı yerli depoları ekledim. İlk mesajına dahil edebilirsin @patr0n 😂

Ekli dosyayı görüntüle 8201

Çok fazla anlatmaya gerek yok lakin kısaca özellikleri:

• Toplam eklenti ve toplam yerli depo sayısı
  • Bilgilerin en son ne zaman güncellendiği (60 dakikada bir otomatik güncellenir eklentiler tablosu)
  • Medya türüne göre eklenti filtreleme
  • Depoya göre eklenti filtreleme
  • Arama ile eklenti bulma
Listeleme Özellikleri:
  1. @fsozkan 'ın yaptığıyla aynı mantıkta tüm depolardaki toplam eklenti sayısı (ortak eklentiler 1 sayılır)
  2. Eklentilerin türleri
  3. Aynı eklentiye sahip depoların gösterimi
  4. Eklentilerin simgeleri
  5. Eklentilerin dilleri
  6. Eklentilerin versiyonları (en yüksek versiyon kime aitse onun versiyonu)
  7. Eklentilerin açıklamaları
  8. Yetişkin içerik ise sansürleyerek listeleme
İznin olmadan basit bir app haline getirdim herkes kullansın diye umarım kızmazsın 🫣
⚡ ⚡

Son düzenleme:
İznin olmadan basit bir app haline getirdim herkes kullansın diye umarım kızmazsın 🫣
⚡👻 ⚡
Kızacak bir şey yok ama gerekiyorsa kendim de yapardım. Hala kodlarını güncelliyor ve değiştiriyorum bu arada versiyon olarak eskide kalır yaptığınız.

Kızacak bir şey yok ama gerekiyorsa kendim de yapardım. Hala kodlarını güncelliyor ve değiştiriyorum bu arada versiyon olarak eskide kalır yaptığınız.
App daha pratik olduğu için emaneten kendi kullanımım için böyle bir şey yaptım siz yaparsanız daha da güzel olur tabii 😁

Almanya'dayım,

Bende Almanya da yaşıyorum ve dediğiniz gibi problem burda olmamız dan kaynaklı bazı siteler sadece TR den açılıyor VPN lazım onun için

Konuyu görüntüleyenler

Geri