CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@Latte içerik olarak bir şey fark ettim eklentiler tekrar ediyor bazı eklenti türleri mesela movie, tv series 2 defa yazılmış bakar mısın

Son düzenleme:
@Latte içerik olarak bir şey fark ettim eklentiler tekrar ediyor bazı eklenti türleri mesela movie, tv series 2 defa yazılmış bakar mısın
Tekrar etmiyor. Sizin baktığınız yer liste değil filtreleme seçeneği.

Oradaki durumun öyle olma sebebi eklenti içine eklenen kodlarda farklılıklar olması. Birkaç mesaj önce diğer arkadaşların düzeltmelerini istediğim konu oydu.

Yani eklenirken standart kalıpta eklenirlerse içerisinde hem dizi hem film diye de geçse listede Dizi, Film olarak yer alır ama filtreleme listesinde Dizi ve Film ayrı ayrı görünürdü. Yani öncelikle benim filtrelemem tüm eklentilerin depolara ekleniş şekline göre işlem yapıyor ve depoların bir standartı olmazsa sadece o filtreleme alanında böyle bir durum ortaya çıkıyor.

Olur da bu farkın ortaya çıkmasına yol açan diğer depo geliştiricileri toplasanız 5-6 tane eklentide bu tek satırlık düzenlemeyi yaparsa sorun kalmaz.

İznin olmadan basit bir app haline getirdim herkes kullansın diye umarım kızmazsın 🫣
⚡ ⚡
Körün istediği 1 göz ,Allah verdi 2 göz oldu benim için :D Emeğinize sağlık 👍 bence hem web sayfası hem bu app ilk mesaja eklenirse çok faydalı olur

Değerli ustalar,
Benim cs de hala ilk yüklediğim kekik akademi duruyor. Onun içini boşaltmıştım. Eklentilerden tamamen sileyim mi? (verdiğim rahatsızlık cahiliktendir, mazur görün) saygılar.

Cloudstream en iyi uygulamaydı çıktığında ve kekikakademi reposuyla, tek başına şa-ha-ne çalışıyordu. Forumdaki repoların neredeyse hepsini denedim. "Bağlantı bulunamadı" uyarısından gına geldi artık, onda bu mu var şu mu çalışıyor, yok çalışmıyor vs. uygulamayı silme kaldırma noktasına geldim artık.

Bilen arkadaşlar lütfen kekikakademi kalitesinde tek bir repo altında konsolide bir repo yapsın. Çok güzel bir uygulama ve işletim sistemi bizim için, ama şu an berbat artık. Karambole bir film açabiliyorsam şanslı hisseder oldum kendimi, artık girip bir şey izleyesim bile gelmiyor.

Benimle hem fikir olanlar lütfen bir beğeni atsın mesaja, durum ortaya çıksın.

Hocam aynı durumdayız, artık bağlantı bulunamadı çıkmaması mucize gibi, aslında çalışan tek bir tane dediğiniz gibi yapılsa çok faydalı olur.

Geliştirici arkadaşlar birlikte ekip olarak hareket edip tek bir repoyu beslese daha stabil kaliteli bir sonuç çıkar gibi geliyor, hem iş yükü de azalmaz mı, ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var. Örneğin ''Sinetech Repo'' .

Son düzenleme:
Değerli dostum Netflix mirror a bakmanız mümkünmüdür. Saygılarımla
geri bildirim için teşekkür ederim. netflix mirror için reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatın ya da hata ekranında çıkan siteyi whitelist e ekleyin. adguard vb gibi dns kullanıyorsanız netflix mirror a girmeden önce kapatınız. nf ye girebilirsiniz.

Hocam aynı durumdayız, artık bağlantı bulunamadı çıkmaması mucize gibi, aslında çalışan tek bir tane dediğiniz gibi yapılsa çok faydalı olur.

Geliştirici arkadaşlar birlikte ekip olarak hareket edip tek bir repoyu beslese daha stabil kaliteli bir sonuç çıkar gibi geliyor, hem iş yükü de azalmaz mı, ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var. Örneğin ''Sinetech Repo'' .

Repoları hazırlayan geliştiriciler defalarca tek bir repo oluşturmayacaklarını kendi nedenleriyle anlattılar.Yani bunu tekrar tekrar dile getirmenin anlamı yok düşüncesindeyim.Bu yüzden ben kendi çözümümü yazayım.Önce Cs ye tüm repoları kaydettim.Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor bunun listesini Patron ilk sayfada paylaşmış durumda , o listeden hangi repoda en çok eklenti varsa ben o repodaki tüm eklentileri yükledim.Diğer kayıt ettiğim repolardan hiçbir eklentiyi yüklemedim.Şimdiye kadar arayıpta bağlantı kurulamadı hatası aldığım film dizi olmadı.Şayet olursa hangi eklenti olduğuna bakıp yüklü repodan onu silip diğer kayıt ettiğim hazır repoların içinden o eklentiyi yükleyeceğim.Başka bir çözüm şu an için yok diye biliyorum.

Repoları hazırlayan geliştiriciler defalarca tek bir repo oluşturmayacaklarını kendi nedenleriyle anlattılar.Yani bunu tekrar tekrar dile getirmenin anlamı yok düşüncesindeyim.Bu yüzden ben kendi çözümümü yazayım.Önce Cs ye tüm repoları kaydettim.Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor bunun listesini Patron ilk sayfada paylaşmış durumda , o listeden hangi repoda en çok eklenti varsa ben o repodaki tüm eklentileri yükledim.Diğer kayıt ettiğim repolardan hiçbir eklentiyi yüklemedim.Şimdiye kadar arayıpta bağlantı kurulamadı hatası aldığım film dizi olmadı.Şayet olursa hangi eklenti olduğuna bakıp yüklü repodan onu silip diğer kayıt ettiğim hazır repoların içinden o eklentiyi yükleyeceğim.Başka bir çözüm şu an için yok diye biliyorum.
Farkındaysanız, konu off-topicte açılmış olmasına rağmen 192k görüntülenmiş, 2593 kişi yorum yapmış. Yani konu ile alakalı çok mağdur kullanıcı var demektir bu. Geliştirici arkadaşlarımızın emeklerine çok saygı duyuyorum ama geldiğimiz günde CS kullanımı çok sıkıntılı bir hale geldi. Herkesin ihtiyacı belli, film, dizi, spor ve diğer canlı yayınlara "sorunsuz" ulaşabilmek. Altyazı ya da dublajla istedikleri içerikleri kolayca, bağlantı sorunsuz izlemek.

Mesela 4.5.2 versiyonuna güncellediğimiz son versiyonu 4.5.1'e bile düşürdüm, kekik reposu belki tekrar çalışır diye. O da olmadı. :) Gönderilen tabloları da inceledim, ekledim kurdum yine çalışmadı kaldırdım, kurdum, kaldırdım. Çorbanın tam orta yerindeyim.

Söyleyin nasıl yapalım nasıl ilerleyelim? (basit-sade-sorunsuz)

Farkındaysanız, konu off-topicte açılmış olmasına rağmen 192k görüntülenmiş, 2593 kişi yorum yapmış. Yani konu ile alakalı çok mağdur kullanıcı var demektir bu. Geliştirici arkadaşlarımızın emeklerine çok saygı duyuyorum ama geldiğimiz günde CS kullanımı çok sıkıntılı bir hale geldi. Herkesin ihtiyacı belli, film, dizi, spor ve diğer canlı yayınlara "sorunsuz" ulaşabilmek. Altyazı ya da dublajla istedikleri içerikleri kolayca, bağlantı sorunsuz izlemek.

Mesela 4.5.2 versiyonuna güncellediğimiz son versiyonu 4.5.1'e bile düşürdüm, kekik reposu belki tekrar çalışır diye. O da olmadı. :) Gönderilen tabloları da inceledim, ekledim kurdum yine çalışmadı kaldırdım, kurdum, kaldırdım. Çorbanın tam orta yerindeyim.

Mağdur 😐🤨?

Tekelleşme hiç bir zaman iyi olmamıştır hocam bunu unutmayın. Eldeki reponun birisi dmca yerse diğerini kullanmak varken hepsini tek repoya toplayıp neden riske atalım ? Tek repo olsa telif yese hepsi patlayacak ama bu şekilde bir sürü alternatif var o yüzden tekelleşme değil de çeşitliliğe gidiyoruz.

Konunun bu kategoride olma sebebi başta sadece soru amaçlı açmış olmamdı ilk başlarda ki konuyu bilmediğiniz için konunun bu kategoride olması biraz garip gelmiş size. 😅

Sonradan baktım konu ciddileşti ana konu haline getirdim ama kategori dert değil değiştirilir ama gerek yok sonuçta her yerden bakıp takip edilebiliyor çokta kasmamak lazım.

Cs sürümünü 4.5.2 sürümüne güncelleyin daha sonra ilk mesajda verdiğim repoları kurun içlerinde ki eklentilerin hepsini yüklemeyeceksiniz mesela nikstream içinde dizipal var makotoda dizipal yok nikstream içinden ekleyin aynı repo feroxta da var ondan eklemeyin, feroxta dizigom var nikstreamde de var o zaman feroxta ekleyin nikstream içinden eklemeyin yani eklentiler sadece tek olacak 2 ayrı repodan 2 aynı eklentiyi kurmayın kodlarda ki en ufak farklılık çakışmaya yol açar yani dizipal eklentisini birinden kurduysaniz diğerinden kurmayın

Bu arada inatla bağlantı bulunamadı hatası alıyoruz diyenler cloudstream sürümünüzü ilk mesajda vermiş olduğum linkten indirip 4.5.2 stabil sürüme güncelleyin. Bazı içeriklerde link bulunamadı hatası vermesi site yapısından kaynaklı bir sorun örnek veriyorum rocky filmi diyelim jetfilmizle de sinetech.tr domainde olsun eklentiye eklerken sinetech.tr domain adresine göre yapı yapılıyor ama sonradan jetfilmizle bunu alıp sinetech123.tr domaine taşıyor yani filmler o host üstünden veriliyor hâliyle eklenti ilkine göre uyarlandığı için sorun oluşuyor o zaman yapmanız gereken şey ise genel arama butonu kullanmak tek bir eklentiye çakılı kalmayın genel arama butonundan ne izleyecekseniz aratın çalışanı açıp izleyin yani her şeyin bu kadar kolay olmasını da beklemeyin 2 tuşa basmak zor bir şey değil iyi forumlar herkese.

Geri