sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Ne gerek var ki aynı sistem budsAynen hocam id'li sistem gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ne gerek var ki aynı sistem budsAynen hocam id'li sistem gibi
Çalışıyor emeklerinize sağlıkVpnsiz vavoo yayınları m3u
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/vavoo/refs/heads/main/vavoo.m3u
Not: Lütfen Herhangi bi saldırı veya kötü niyetli yazı yazmayın iyi kullanımlar
Ekstra olarak telif nedeniyle github linkleri değişebilir o yüzden her zaman ilk mesajı okuyunuz
Hangi kanaldadonma oluyor bende
Aynı değil hocam. Linki aldım kendi listeme ekledim açmadı o yüzden sormuştum. Evet bu da id'li ama linki alıp kendi listeme ekleyince açılmadı, açılmıyor. Onun için sormuştum.Ne gerek var ki aynı sistem buds
Aynısı dirket o linki al kullanırsınAynı değil hocam. Linki aldım kendi listeme ekledim açmadı o yüzden sormuştum. Evet bu da id'li ama linki alıp kendi listeme ekleyince açılmadı, açılmıyor. Onun için sormuştum.
Pekala tekrar deneyeyim öyleyse hocamAynısı dirket o linki al kullanırsın
Refefer yok bir şey yok sabit M3u8 her türlü aktifPekala tekrar deneyeyim öyleyse hocam
Şu anlık liste kapalıTelevizoda liste boş diyor, sildim bir daha ekledim gene aynı, ne yapacaz?
Tamamdır. Önceki listeleriniz mükemmel, herşeyden önce emeklerinize sağlık. Vpn siz vavoo açılma durumu var mı?Şu anlık liste kapalı
Şuan liste kapalı üstümden para kazanan arkadaşlar varmış birazdan düzelttip atacamTamamdır. Önceki listeleriniz mükemmel, herşeyden önce emeklerinize sağlık. Vpn siz vavoo açılma durumu var mı?
Bak ya ne kadar dusuncesizlik emeklerinizi çalıyorlarŞuan liste kapalı üstümden para kazanan arkadaşlar varmış birazdan düzelttip atacam
Vay ******** haysiyetsizler bunlarda utanma, arlanma yok! Ardamarlar'ları patlamış bunların!Şuan liste kapalı üstümden para kazanan arkadaşlar varmış birazdan düzelttip atacam
Şuan banladim baya kişiyi ana URL kullanıyo çoğu kendini uyanık sanıyorVay ******** haysiyetsizler bunlarda utanma, arlanma yok! Ardamarlar'ları patlamış bunların!![]()
Ayıp cidden bak insan bı der ben bundan para kazanıyorum eklim mi diye hayır onu geçtim Vavoo yayınları abartilcak bir şey değil ama sonuçta sunucu hosting alıyorum bı der insanVay ******** haysiyetsizler bunlarda utanma, arlanma yok! Ardamarlar'ları patlamış bunların!![]()
Emek hırsızlığı maalesef bizim toplumun genlerine işlemiş. Toplumun değerlerini ve yapısını bu kadar yozlaştırıp aşındırırsanız işte sonuç bu.Şuan liste kapalı üstümden para kazanan arkadaşlar varmış birazdan düzelttip atacam