Merhaba arkadaşlar,
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan kanal listesinde @kerimmkirac arkadaşımızın listesini kullandım, kendisine emekleri için teşekkür ediyorum.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz. Dosyayı sürüklerseniz kanal listesine kanallar eklenir.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:
Aşağıdaki bağlantı yedektir, sertifika olmadığı için bağlantı güvenli değil diyebilir. Devam et diyerek siteye giriş yapabilirsiniz.
Yedek:

Bug hata gibi durumlarda bildirirseniz sevinirim.
Eksikler/Sorunlar
- User-agent ve proxy desteği yok, kodlar hazır ancak proxy serveri çalıştırmak için gerekli imkanımız yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
- Bazı kanal listeleri eklenemeyebilir.
keyifli seyirler dilerim.
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan kanal listesinde @kerimmkirac arkadaşımızın listesini kullandım, kendisine emekleri için teşekkür ediyorum.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz. Dosyayı sürüklerseniz kanal listesine kanallar eklenir.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Aşağıdaki bağlantı yedektir, sertifika olmadığı için bağlantı güvenli değil diyebilir. Devam et diyerek siteye giriş yapabilirsiniz.
Yedek:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.

Bug hata gibi durumlarda bildirirseniz sevinirim.
Eksikler/Sorunlar
- User-agent ve proxy desteği yok, kodlar hazır ancak proxy serveri çalıştırmak için gerekli imkanımız yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
- Bazı kanal listeleri eklenemeyebilir.
keyifli seyirler dilerim.

Son düzenleme: