Merhaba arkadaşlar,
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun
Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
Güncelleme:
Tasarımda ufak bir değişiklik yapıldı.
Yapay bir mobil destek eklendi.
Tam ekranda dokunmatiği sağa kaydırdığınızda önceki kanala sola kaydırdığınızda sonraki kanala geçer.
Yukarıya doğru kaydırırsanız ses yükseltir, aşağıya doğru kaydırırsanız ses azaltır.
Varsayılan liste harici birden fazla liste ekleyip geçiş yapabilirsiniz.
Eksikler/Sorunlar:
HLS, user-agent ve proxy desteği şu an yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
Bazı listeler eklenince hata veriyor.
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim.

Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun
Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
Güncelleme:
Tasarımda ufak bir değişiklik yapıldı.
Yapay bir mobil destek eklendi.
Tam ekranda dokunmatiği sağa kaydırdığınızda önceki kanala sola kaydırdığınızda sonraki kanala geçer.
Yukarıya doğru kaydırırsanız ses yükseltir, aşağıya doğru kaydırırsanız ses azaltır.
Varsayılan liste harici birden fazla liste ekleyip geçiş yapabilirsiniz.
Eksikler/Sorunlar:
HLS, user-agent ve proxy desteği şu an yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
Bazı listeler eklenince hata veriyor.
Son düzenleme: