Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yapımcıya söyledim umarım düzeltir reklam olayını. çünkü bende reklam çıkmıyorHer yeri reklam dolu uygulamanın adam gibi izlettirmiyor bile.
Kanal linki nedir?Telegram kanalı var ordan ulaşabilirsiniz isteklere genelde yanıt veriyor
dns.adguard.com idi sanırımTelefon veya tablette Gizli vpn varsa, gizli vpn kısmına vpn.adguard.com adresi girilmesi durumunda reklamların %90 kısmını engelliyor. Tv ve android boxta gizli vpn kısmına rastgelmedim.
Kanal linki nedir?
Şimdi yükledim. Mor yayınlar açılmıyor.Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Reklam yok arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yha Hocamİzmirliler bu uygulamaya DOMAT derlerse problem olur mu acaba?
Kanımca hiç sakıncası yok. Saygılar.İzmirliler bu uygulamaya DOMAT derlerse problem olur mu acaba?
Aynen stabil yayınlarYıllardır kullanırım.. Burdaki çogu mac film izleme uygulamalarından iyidir. Reklamı kaldırmak için tek secenek var o da dns.adguard.com yapıp gizli dns i açmak ... Zaten ben telimden gizli dns sürekli açık kullanırım .. Forumlarda olsun inat da olsun veya diger reklamli uugulamalarda olsun 1 kere bile reklam gelmedi gelmez... Spor kısmında ki mor kanallar 3 farklı sunucudan çektiği için donma cok az veya hiç olmaz. Ve çok hızlı ve akıcıdır... Bana kalırsa maç izleme açısından donmayan 2 tane uygulama var asla donmuyorlar asla ... Birisi Hd streamz digeride Netv gold... Bu ikisi asla donma yapmiyor. İp tv ler falanda donma yapıyor ama bunlar asla yapmiyor... Canli spor kanali acisindan en iyisi Hd streamz tam ekran aşırı kaliteli. Netv gold da yayın biraz kucuk ekranda geliyor ama ondada donma olmuyor .. Yüzlerce apk inceledim maçlar açısından ikisi favorimdir...
Android TV için uyarlanmamış o nedenle mobil uygulamalar Android TV'nin arayüzünde görünmez. Projectivy Launcher tarzı başka bir arayüz kullanmak gerek ya da Nebula manager, WBS gibi uygulamalar ile Android TV'nin ekranına yeni bir kanal listesi gibi bu uyumsuz uygulamaları ekleyen uygulamalar kullanmak gerek.Merhaba uygulamayı android tv ye kurdum ancak uygulamalar kısmında gözükmüyor, ayarlar üzerinden uygulamalar kısmından açabiliyorum, sorun ben de mi acaba? Hep böyle uğraşmak istemiyorum çünkü
Teşekkür ederim projectivy ile hallettimAndroid TV için uyarlanmamış o nedenle mobil uygulamalar Android TV'nin arayüzünde görünmez. Projectivy Launcher tarzı başka bir arayüz kullanmak gerek ya da Nebula manager, WBS gibi uygulamalar ile Android TV'nin ekranına yeni bir kanal listesi gibi bu uyumsuz uygulamaları ekleyen uygulamalar kullanmak gerek.
Ne yaptı bu domates Tv müdahale etmesem 100 den fazla ayni şekilde dosya indirecek , lütfen yapımcısı ilgilensin.Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Reklam yok arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tv ye nereden yükledin?Ben tvde kullanıyorum reklam hiç yok mobilde kullanmadm hiç