Domates TV

alikoo

Paylaşımcı
Konular
10
Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.

Son düzenleme:
Merhaba, domatesten de TV olursa ... isim bulmakta zorlanan bir millet olduk galiba, meyve sebzeye kadar uzadı bu iş ;)

1744966080123

Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Reklam yok arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.

@alikoo arkadaşım öncelikle emeğinize sağlık. Güzel bir uygulama olmuş. Yalnız reklam yok demişsin de her kanal geçişlerinde reklam çıkıyor. Reklam olayı biraz abartılı. Birde benim cihazdanmı bilmiyorum ama indirme bağlantısına tıkladığımda 8 kere aynı uygulamayı indirdi

Aylardır kullandığım bir uygulama. Yapımcısı burda paylaşmamda bir sakınca görmedi. İçerik olarak yeterli. TV kanalları film dizi. Reklam yok arayüz gayet kullanışlı. Kumanda desteği var.

orta seğment fiyat performans pardon bu telefon yorumuydu :D aslında fena değil dizi kısmı için konuşuyorum biraz daha klasör tarzına kaçsa girşi daha iyi olurmuş reklam ağzımızın içine her seferde çıkması da uygulamayı domates değil patatese çevirir bu hali ile

@alikoo arkadaşım öncelikle emeğinize sağlık. Güzel bir uygulama olmuş. Yalnız reklam yok demişsin de her kanal geçişlerinde reklam çıkıyor. Reklam olayı biraz abartılı. Birde benim cihazdanmı bilmiyorum ama indirme bağlantısına tıkladığımda 8 kere aynı uygulamayı indirdi
Ben tvde kullanıyorum reklam hiç yok mobilde kullanmadm hiç

orta seğment fiyat performans pardon bu telefon yorumuydu :D aslında fena değil dizi kısmı için konuşuyorum biraz daha klasör tarzına kaçsa girşi daha iyi olurmuş reklam ağzımızın içine her seferde çıkması da uygulamayı domates değil patatese çevirir bu hali ile
Mobilde kullanmadm hiç TVde kullanıyorum sıfır reklam

Uygulama bana ait değil bu arada ben de kullanıcıym

Bu reklamlara bir benmi denk gelmiyorum . inat dahil hiç bir tane reklam görmedim bu zamana kadar.

Bende de çıkmıyor reklam demekki cihaz veya internet altyapısı kaynaklık değişiyor durum
Telefon veya tablette Gizli vpn varsa, gizli vpn kısmına vpn.adguard.com adresi girilmesi durumunda reklamların %90 kısmını engelliyor. Tv ve android boxta gizli vpn kısmına rastgelmedim.

Geri