Domates TV

Güncelleme gelmiş hayrına github linkini bir sallasanız da indirsem ben modladığım için güncellemeyi indirip kursam da paket hatası verecek üstüne kurulum yapamayacak. :D

Yaklaşık 2 Haftalık denedim sonra cihazdan kaldırdım. Eğer daha günceli varsa akşam güncelletir yedeğini alırım.
Şu an açılıyorsa günceldir deneyeceğim teşekkür ederim.

Bende reklamları kaldırıyorum fakat sizin kadar profesyonel değilim.
Estağfurullah, bu uygulamanın zaten koruması sizleri etkilemiyor ama beni etkiliyor telefonumda kaynak kodlarına bakmak, modlamak için dex crackerlara kadar bir çok uygulama olduğu için ben uygulamayı dahi açamıyorum hepsini bypass edip girmem gerekiyor. Sizinde elinize sağlık kendi başınıza başarabiliyosanız ne mutlu. :)

uygulama güzel tv kanallarını izlerken oynatıcı üzerindeyken değiştirme imkanı olsa güzel olur cloudstream uygulamasındada bu soruna bir çözüm bulmadılar o da ayrı konu

uygulama güzel tv kanallarını izlerken oynatıcı üzerindeyken değiştirme imkanı olsa güzel olur cloudstream uygulamasındada bu soruna bir çözüm bulmadılar o da ayrı konu
buyrun cloudstream proje sayfası bu sayfadan geliştiricilerine ulaşıp isteğinizi dile getirebilirsiniz.

buyrun cloudstream proje sayfası bu sayfadan geliştiricilerine ulaşıp isteğinizi dile getirebilirsiniz.
benim dediğimi başkaları yazmış hatta biri türkçe yazmış geliştirici ingilizce yaz demiş o sayfalarada bakıyorum bazen güzel kullanışlı olan özellikleri bile kaldırıyorlar eklentilerin hepsini indir seçenegi vardı depoların içeriğine girdiğinde son zamanlarda güncellemede gelmiyor kırmızı olana sanırım geliştiriciler eskisi gibi ilgisini çekmiyor inşallah bizdeki eklenti geliştiricilerin ilgisi bozulmaz

Geri