alikoo
Paylaşımcı
- Konular
- 10
çıkarma gizli kalsın spls ve dizi işinde iyi moru hiç kullanmadım o konuda fkrm yok ama tv 24h filan gayet iyi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
çıkarma gizli kalsın spls ve dizi işinde iyi moru hiç kullanmadım o konuda fkrm yok ama tv 24h filan gayet iyi
Domates link güncellendi.Güncelleme gelmiş hayrına github linkini bir sallasanız da indirsem ben modladığım için güncellemeyi indirip kursam da paket hatası verecek üstüne kurulum yapamayacak.![]()
Son sürüme ait değil mi ?DomatesZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yaklaşık 2 Haftalık denedim sonra cihazdan kaldırdım. Eğer daha günceli varsa akşam tekrar güncelletir yedeğini alırım.Son sürüme ait değil mi ?
Şu an açılıyorsa günceldir deneyeceğim teşekkür ederim.Yaklaşık 2 Haftalık denedim sonra cihazdan kaldırdım. Eğer daha günceli varsa akşam güncelletir yedeğini alırım.
Rica ederim.Şu an açılıyorsa günceldir deneyeceğim teşekkür ederim.
Az bekle daha günceli var. Yedeğini alıp link vereceğim.Şu an açılıyorsa günceldir deneyeceğim teşekkür ederim.
Evet fark ettim indiriyorum.Az bekle daha günceli var. Yedeğini alıp link vereceğim.
Domates tv 1.5.1 apkEvet fark ettim indiriyorum.
Hocam teşekkür ederim reklamları bile kaldırdım :dDomates tv 1.5.1 apkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim bende reklamları kaldırıyorum fakat sizin kadar profesyonel değilim.Hocam teşekkür ederim reklamları bile kaldırdım :d
Estağfurullah, bu uygulamanın zaten koruması sizleri etkilemiyor ama beni etkiliyor telefonumda kaynak kodlarına bakmak, modlamak için dex crackerlara kadar bir çok uygulama olduğu için ben uygulamayı dahi açamıyorum hepsini bypass edip girmem gerekiyor. Sizinde elinize sağlık kendi başınıza başarabiliyosanız ne mutlu.Bende reklamları kaldırıyorum fakat sizin kadar profesyonel değilim.
evet doğru paylaşım.dns.adguard.com idi sanırım
Link kaldırılmış galibaDomatesZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
uygulama güzel tv kanallarını izlerken oynatıcı üzerindeyken değiştirme imkanı olsa güzel olur cloudstream uygulamasındada bu soruna bir çözüm bulmadılar o da ayrı konu
benim dediğimi başkaları yazmış hatta biri türkçe yazmış geliştirici ingilizce yaz demiş o sayfalarada bakıyorum bazen güzel kullanışlı olan özellikleri bile kaldırıyorlar eklentilerin hepsini indir seçenegi vardı depoların içeriğine girdiğinde son zamanlarda güncellemede gelmiyor kırmızı olana sanırım geliştiriciler eskisi gibi ilgisini çekmiyor inşallah bizdeki eklenti geliştiricilerin ilgisi bozulmazZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buyrun cloudstream proje sayfası bu sayfadan geliştiricilerine ulaşıp isteğinizi dile getirebilirsiniz.
https://tinyurl.com/domatestv