Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

PSG maçını inat TV'den seyrettim.ilk yarısını. 2.yarisini Gölgeden seyredeyim dedim görüntü 10 numara ana ses yoktu. İlginç.

an itibari ile yayın yok mu bende mı yok :D

an itibari ile yayın yok mu bende mı yok :D
24 dakika önce domain değişikliliğine gitmiş.Açmadığı zaman gerekli kontrolleri burdan bakarak yapabilirsiniz
Kod:
https://github.com/keyiflerolsun/Kekik-cloudstream

Merhabalar.. Cloudstream için yabancı eklentiler arıyorum ama bulamadım.. bilen birisi paylaşırsa çok iyi olur..Teşekkürler.​

Kod:
https://github.com/hexated/cloudstream-extensions-hexated

Selamlar eklenti nedir yazarsanız sevinirim teşekkürler
Eğer cloudstream yüklüyse ve o cihazdan bu foruma girip kullanıyorsanız:

bu bağlantıya tıkladığınız zaman depo yüklenir.

Yoksa manuel olarak ekleyecekseniz Ayarlar/Eklentiler/Depo Ekle'ye girerek kekik ya da kekikakademi yazın.

Cloudstream yüklü eklenti yok hangi eklenti girilmesi gerekiyor onu bilemiyorum
Üst mesajda da yazdığım gibi.

1. CloudStream'i açın.
  2. Solda bulunan menünün en altındaki ayarlar simgesine tıklayın.
  3. Açılan menüden en alttaki Eklentiler'e tıklayın.
  4. Açılacak sayfada sağ altta +Depo Ekle butonu var ona basın.
  5. Açılacak olan alanda depo ismi kısmını boş bırakıp altındaki adres kısmına "kekikakademi" ya da "kekik" yazıp tamam deyin.
  6. Gelecek olan uyarı ekranından Açık Depo yazısına tıklayın.
  7. Ekranda göreceğiniz ekli olan kekikakademi deposunun adına tıklayın.
  8. Karşınıza kategoriler halinde ve tümü bir yerde o depoya ait eklentiler çıkacak.
  9. Hangilerini yükleyecekseniz her birinin adının en sağ tarafında yer alan yükleme simgesine tıklayın.
  10. İstediğiniz tüm depo eklentilerini yükledikten sonra ana sayfa butonuna tıklayın sol menüden.
  11. Artık anasayfadan istediğiniz tüm içerikleri kullandığınız cihaza göre sağ alttaki ya da sağ üstteki izlenecek olan eklentiyi değiştirerek kullanabilirsiniz.

Sıfırlayıp eklentiyi tekrar yükledim ama gölgetv açılmadı 🤔

tekrar yükledim inat açıyor fakat gölge açmıyor

Geri