bunu sadece tv box olarak değil telefon olarak da düşün aslında saçma sapan telefona yüklenen uygulamlar yüzünden dolandırılıp sonra da android güvensiz imajı çiziliyor adamlar markete gel de demiyor benim cihazlarıma uygulamasını yapanlar kimdir ilerde bu uygulamadan sorun yaşayanlar şikayet ederse bizde gerekeni yaparız diyor virüs mü yedin onun yüzünden adam seni koruyor bakınca yani yapılan iyi bişe aslındaGoogle ve Android kendini batırmaya uğraşıyor heralde sonra vazgeçerler bundan
Korsan artik kullanmak zor olacakbunu sadece tv box olarak değil telefon olarak da düşün aslında saçma sapan telefona yüklenen uygulamlar yüzünden dolandırılıp sonra da android güvensiz imajı çiziliyor adamlar markete gel de demiyor benim cihazlarıma uygulamasını yapanlar kimdir ilerde bu uygulamadan sorun yaşayanlar şikayet ederse bizde gerekeni yaparız diyor virüs mü yedin onun yüzünden adam seni koruyor bakınca yani yapılan iyi bişe aslında
şimdi aslında kullanıcılar ikiye ayrılır benim klas bir cihazım olsun derlerse kendi kutuları ıle devam eder zaten uygulamasına guvenen markete de gırer her yere girer uygulamaya içinde kod ile ekleme yapılır fina stremio da var market de burdaki arkadaşların uygulamaları da 1 tane lisansız cihaz maximum alanlar olur ve bu durum sonrası lisansız yeni cihazlar çıakr hiremco dışıdna next dreamstar yeni kutular yapar ha ne kadar olur seneye 4 den aşagıya cihaz zor bulunur ama yinede beklemek görmek lazım amazon sadece farklı bir işletim sistemine geçiyormuş bu box işlerini fiyat olarak da çok abartıyoruz 4 5 neyse alıyorsun uzun vadeli kullanıyorsun o yüzden zamana bırakılır bu konu bekleyelim görelimKorsan artik kullanmak zor olacak
Nasıl önüne geçeriz bi yolu olmalı01:01:2027 tarihinden itibaren yeni cikan google yasasi sonucu market disi olan bir cok apk artik cihazlardan sessiz sedasiz silinecek
basta bildigim apk lar sunlar
inat tv
rec tv
golge tv
smart tube
new pipe
ve bunun gibi bir çok apk artik cihazlardan kaldirilacak google tarafindan
Ekli dosyayı görüntüle 31315
Unlinked Üzerinden İndirme Şansımız Olacak Mı01:01:2027 tarihinden itibaren yeni cikan google yasasi sonucu market disi olan bir cok apk artik cihazlardan sessiz sedasiz silinecek
basta bildigim apk lar sunlar
inat tv
rec tv
golge tv
smart tube
new pipe
ve bunun gibi bir çok apk artik cihazlardan kaldirilacak google tarafindan
Ekli dosyayı görüntüle 31315
Google çalışan tüm cihazlarda büyük ihtimalleBu Android Tv lerde de geçerli olur mu acaba
Sürdürmek isterse iphone olur telefonlar ve tvboxlar, özgürüz diye kullanıyoruz , alternatiflere yöneliriz belkideAndroidde careler tükenmez açık kaynaklı bir sisteme bir sürü sey bulurlar googlenin bu kistlamayi daha fazla sürdüreceğini düşünmüyorum
Senelerdir bu sekilde gelmis Android demek özgürlük demekti şimdi bir anda gel emrime gir demezler bence ki kaldiki hadi bir çılgınlık yapti böyle devam dedi sayet birçok çözüm yolu bulunur bu uyarıları asmak için şuanda bircok tvbox ve tv Android 14 sürümünde bu şekilde devam edersin guncelleme gelirse güncellemezsin eski sürümleri cok etkilemez tahminimceSürdürmek isterse iphone olur telefonlar ve tvboxlar, özgürüz diye kullanıyoruz , alternatiflere yöneliriz belkide![]()
Android sürümünden bağımsız bu. Play Store üzerinden yürütülecek bu sistem.Senelerdir bu sekilde gelmis Android demek özgürlük demekti şimdi bir anda gel emrime gir demezler bence ki kaldiki hadi bir çılgınlık yapti böyle devam dedi sayet birçok çözüm yolu bulunur bu uyarıları asmak için şuanda bircok tvbox ve tv Android 14 sürümünde bu şekilde devam edersin guncelleme gelirse güncellemezsin eski sürümleri cok etkilemez tahminimce
boyle birsey yapsınlar 3 gün sora çözümüde düser piyasaya googleplayi bile cracklerlerAndroid sürümünden bağımsız bu. Play Store üzerinden yürütülecek bu sistem.
Bu Google Play Hizmetleri ile sağlanan bir hizmet olduğu için Google istediği zaman değiştirebilir. Ben bunu bizi kandırmak için yaptıklarını diye düşünüyorum.Cihazlarda yüklü olan uygulamalar silinmeyecek o yanlış anlaşılmış. Öte yandan ufak tefek ayarlar yapıp, 1 gün bekleme suresini doldurduktan sonra aynen eskisi gibi uygulama yüklenecek. Çoğunlukla yeni cihazlarda bu tip dertlerimiz olacak zaten kullandığımız cihazlar çok etkilenmeyecek.