01:01:2027 İtibari ile yeni google yasasi sonucu bir çok apk calimayacak

En kötü ihtimalle Kodi üzerinden devam ederiz.

Çok emin değilim ama Linux tabanlı işletim sistemlerine baya yarayabilir bu iş, bekleyip görmek lazım

Custom Rom yükler keyfimize bakarız, panik yok.

cihaz güncellemesi yapılmazsa bu iş bence cözülür . Yada bu doğrulama hangi uygulama yapıyorsa o sıfırlanabilir . Zaten böyle birşey olursa kesin bypass methodu çıkar. Kafa yormaya gerek yok .

Tv de nasıl yapacaksın Hocam bunu :/
Hocam sıfırdan mini-pcye androidtv kurup kullanıyoruz merak etme custom rom çıkartır bir sürü geliştirici tvler için. En kötü sıfırdan iso Android kurarız Tvlere.

Ne kadar sıkmaya çalışırsa çalışsın olmaz bu iş. 1000 tane yöntem geliştirilir. Muhtemelen gelen tepkiler sonrası geri vites yapacaklardır.

Bu Google Play Hizmetleri ile sağlanan bir hizmet olduğu için Google istediği zaman değiştirebilir. Ben bunu bizi kandırmak için yaptıklarını diye düşünüyorum.
Yakında komple APK yasaklanır.
Kendi açıklamalarında bunu yazdılar. Apk yuklenebilecek. Geliştiriciler gelsin bize kaydolsun falan filan diyorlar. Tabii bu başlangıç ilerleyen zamanda daha ileri de giderler o ayrı.

Redditte fmhy, android pirates başlıklarına bakın şimdiden çözümünü anlatan bir dolu adam var. Zaten newpipe uyarısında da çözüme tıkladığınızda bir sürü alternatif sunuyorlar. Panik yapılacak bir durum yok şimdilik.

Geri