YouTube Bu Cihazda Desteklenmiyor Hatası...! ( Genel Sorun )

3 cihaz sorun yok bu nerden çıktı yavv. Smarttube çok kullandığım bi uygulama aman diyim. Resmi uygulama premium bile olsa çöp.

3 cihaz sorun yok bu nerden çıktı yavv. Smarttube çok kullandığım bi uygulama aman diyim. Resmi uygulama premium bile olsa çöp.
Smarttube sorunlu şu an. Kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tizentube'a geçin.

Google playden kaldırdım uygulamayı, yeniden bu sefer cihazın kendi içinde kurulu olarak gelen Uygulama Mağazasından kurdum. Kurarken google play uyarı verdi. Niye bilmem. Ama açtı. Gogle play de sorun var.
Sorun komple Google yüzünden zaten. Tekelin dibi olma yolunda ilerliyor. Durmak istemediği için böyle hamleler yapıyor.

Smarttube sorunlu şu an. Kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tizentube'a geçin.
Bende şu an bi sorun gözükmüyor. Eski versiyonları kaldırdım hem stabil hem beta yeni versiyonlarını kurdum. 3 cihazda 6 smarttube sıkıntı yok.
Bir de Tizentube Smarttube un getir götürünü yapar anca. Smarttube gerçekten çok özelliklşi ve çok başarılı.

Kimsenin hakkını yemeyeyim. İkisi de başarılı ama orjinal youtube deneyimi istiyorsanız Tizentube. Yoksa Smarttube daha özelleştirilmiş. Ama onun imza sorunu vardı en son. Dikkat edin. Alt sürümleri çalışıyor olabilir. En son olması gereken sürüm 34.96 idi. Sonra geliiştirici imzası kopyalanmış. Cihazlardan birden kalktı zaten. Bulunanlarda virüs olduğu yazıldı. geliştirice de uyardı. Bir süre Tizentube kullanın derim güvenlik açısından.

Kimsenin hakkını yemeyeyim. İkisi de başarılı ama orjinal youtube deneyimi istiyorsanız Tizentube. Yoksa Smarttube daha özelleştirilmiş. Ama onun imza sorunu vardı en son. Dikkat edin. Alt sürümleri çalışıyor olabilir. En son olması gereken sürüm 34.96 idi. Sonra geliiştirici imzası kopyalanmış. Cihazlardan birden kalktı zaten. Bulunanlarda virüs olduğu yazıldı. geliştirice de uyardı. Bir süre Tizentube kullanın derim güvenlik açısından.
ST arayüzü yok üstad ya 😀 beğenmedim
Tizentube devam biz 😅

ST arayüzü yok üstad ya 😀 beğenmedim
Tizentube devam biz 😅
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir saçmalık var maalesef. Ben ondan önce güvenliğe bakarım. Uyarmak bizden. Kimin neyi izleyeceğini, hangi programı kullanacağı beni bağlamıyor. Ama Google çok fena kafa attırmaya başladı. Çinli her marka kendi ekosistemini geliştirecek. Buraya yazıyorum. Kaçarı kalmadı. Zaten Çin içinde kendi sistemleri felaket gelişmiş. Onu daha özgürlükçü yapıp sunsalar bitti. Ki gidişat o yönde.

Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir saçmalık var maalesef. Ben ondan önce güvenliğe bakarım. Uyarmak bizden. Kimin neyi izleyeceğini, hangi programı kullanacağı beni bağlamıyor. Ama Google çok fena kafa attırmaya başladı. Çinli her marka kendi ekosistemini geliştirecek. Buraya yazıyorum. Kaçarı kalmadı. Zaten Çin içinde kendi sistemleri felaket gelişmiş. Onu daha özgürlükçü yapıp sunsalar bitti. Ki gidişat o yönde.
Güvende değiliz üstad 😀

Çinliler özgür falan vermez sistemlerini. Bakınız Huawei, harmonyos gelmeden yıllar önce bootloader açmayı kapattı cihazlarında , şu anda zaten öyle bişi yok.
İstesek de istemesek te hepsi Apple gibi tamamen kapalı olmaya gidiyor

Çinliler özgür falan vermez sistemlerini. Bakınız Huawei, harmonyos gelmeden yıllar önce bootloader açmayı kapattı cihazlarında , şu anda zaten öyle bişi yok.
İstesek de istemesek te hepsi Apple gibi tamamen kapalı olmaya gidiyor
Pazar büyük. Yok olmamak için kendi ülkeleri hariç verecekler mecbur. Tayvan meselesinin de diğer yüzü bu zaten. RAM bellekler bizde kalsın. İstediğimizi yapalım. Şu an bildiğiniz Google dışı kalmakla yüzyüzeler Çin firmaları. Konuyu detaylıca konu açıp yazacağım. Busan görüşmesi bitti.

Geri