YouTube Bu Cihazda Desteklenmiyor Hatası...! ( Genel Sorun )

Sorun YouTube ve Google kaynaklı. Kimisi yazılım ile ilgili kimisi Google ile lisans sözleşmeleri ile ilgili. Keyfi yazılan bir şey yok. Okuduklarım, arastrdiklarim net. Şu an 2020 LG sorunu olan cihazlar mevcut. Belki dünyada ilk geçici çözüm sunan forum oldu burası. Kusura bakmayın da bu halimle yatarak yazıyorum. Yerli firmalar bari ücretli üyeliği olanlara ok verin diye kıvranıyor. Bilgim net. Olmasa yazmam. Hayatım boyunca boş konuşmadım. Smarttube zaten kendi sorunları var şu an. 33. den 28 çalışabilir. 33.64 çalışıyor mu ona bakın. Resmi youtube uygulaması da sürüm düşürünce çalışıyor. Ve uyardık. Her cihazda değil diye. Mibox ilk nesilde tık yok şu an çünkü parayı basmış adamlar. Herkes cihaz marka model adroid sürümü bilgisi ve mevcut hangi YT uygulamasını hangi sürümünde kullanıyor yazsın lütfen. Buna teknoloji feodalism deniyor arkadaşlar. L1 lisansını bir anda hiç edebilirler. Bu mümkün. O büyük markalar bu yüzden daha pahalı. Biz hep ücret veremeyene destek için buradayız ve çözüm için araştırıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. Lütfen biraz saygı.

Güncel bilgiler geldikçe direkt aktarılacak. Lütfen yukarıdaki yazdığım bilgileri detaylı yazın. Elimizde bir veri deposu olsun.

Arçelik grubu smart yani düz android cihazlara destek veremeyeceğini 1 hafta önceden belirtmiş servislerine. Model ve yıl bazlı değişebilir. Uzun konuşamadım. Sorunu olanlar yazsın. Apdoite ile düşük sürümleri deneyip sonucu tekrar yazsın lütfen.

Lg de smart yazılımlı olanlarda YouTube’la anlaşma sonlandırıldı. 3 boyutlu TV olarak aldığımız tvler birden smart desteği son buldu. Webos çıkardılar 2014 de bu yazılımla hız destek arttı. Lg de durum böyleydi.

Burada Google ve YouTube artık ilke vs bırakmadı istediğini koruyor destekliyor istediğini arka plana atıyor. Önerileri tamamen keyfi ve iç ilişkileri ile yapıyor . Geçen halktv YouTube kanalında dijital yayın sorumlusu biz haber yapıyoruz bizim yaptığımız haber az izleniyor dedi. Önerilerde öne çıkarmalarda halk TV yokBizim haberleri alıntıyan kanallar bizden fazla izleniyor YouTube şikayette bulunduk kem küm demişler geçiştirmeler YANİ YOUTUBE artık ilkeli yayıncılık vs derdinde değil tamamen kapitalist keyfi çıkar siyasi odaklı aşırı kar anlayışa Sapmış durumda.

Lisanslar vs YouTube nedeniyle artık yenilenmeyebilir ekseni kaymış YouTube nedeniyle burada firmalar kendisinden çok şey isteyen YouTube la çalışmayabilir.

Yaşananlar tamamen YouTube iç işleyişinde yapılan durumlardan çalışmalardan ibaret.

Lg de smart yazılımlı olanlarda YouTube’la anlaşma sonlandırıldı. 3 boyutlu TV olarak aldığımız tvler birden smart desteği son buldu. Webos çıkardılar 2014 de bu yazılımla hız destek arttı. Lg de durum böyleydi.

Burada Google ve YouTube artık ilke vs bırakmadı istediğini koruyor destekliyor istediğini arka plana atıyor. Önerileri tamamen keyfi ve iç ilişkileri ile yapıyor . Geçen halktv YouTube kanalında dijital yayın sorumlusu biz haber yapıyoruz bizim yaptığımız haber az izleniyor dedi. Önerilerde öne çıkarmalarda halk TV yokBizim haberleri alıntıyan kanallar bizden fazla izleniyor YouTube şikayette bulunduk kem küm demişler geçiştirmeler YANİ YOUTUBE artık ilkeli yayıncılık vs derdinde değil tamamen kapitalist keyfi çıkar siyasi odaklı aşırı kar anlayışa Sapmış durumda.

Lisanslar vs YouTube nedeniyle artık yenilenmeyebilir ekseni kaymış YouTube nedeniyle burada firmalar kendisinden çok şey isteyen YouTube la çalışmayabilir.

Yaşananlar tamamen YouTube iç işleyişinde yapılan durumlardan çalışmalardan ibaret.
Aynen. O nedenle takip ediyorum. Şu an Londra'da ücretli premium hesabı olan bir arkadaşım sürüm düşürerek çalıştırabildi. Küresel bir sorun bu. Laf olsun diye konu açmış değiliz. Google TV'ler bir tık daha sanşlı ama her box ve smart tv için aynı şeyi söyleyemem. Bundan sonra kimse de L1 lisansına güvenmesin. Android 9 sertifikasız cihazım çalışıyor. L1 lisanslı Android 14 cihazımda YT gitti. Tekno feodalism diye tam olarak buna denir. Son kontrolümde Android 11 Google L1 lisans düzeldi. Mibox'u hiç sevmemişimdir ama helal olsun. İlk cihazlarından bile hala sorun alan ve bana dönen olmadı. Olsa şimdiye 30 kere telefon çalardı. Next 4K Pro bu işten nasıl çıkacak merak ediyorum ama o yeni üretti. Yeni anlaştı değil mi?

@tekkan bu yapay zeka denilen şey çeviri yapamıyor mu? En azından İngilizce'yi çevieriyordur diye umut ediyorum. Forum çevirmeni olarak mı etiket alsam ne yapsam :)

Yakında android ekosisteminde her uygulama yüklenemeyecek özgürlük bitiyor. Dünya değişiyor kontrol kontrol herkes izlenecek kontrol edilecek düzen kuruluyor. Böyle bir düzen kurulmaya çalışılsa da asla başaramayacaklar korkmaya gerek yok sadece akıllı davranıp tepki vermeyi bilmeliyiz

Yakında android ekosisteminde her uygulama yüklenemeyecek özgürlük bitiyor. Dünya değişiyor kontrol kontrol herkes izlenecek kontrol edilecek düzen kuruluyor. Böyle bir düzen kurulmaya çalışılsa da asla başaramayacaklar korkmaya gerek yok sadece akıllı davranıp tepki vermeyi bilmeliyiz
Yazdığınız özelinde net bilgilerle yazacağım biraz kendime gelince. Son mahkeme dün sonuçlandı Amerika'da. Konu bölünmesin diye girmedim. Ama bu durum da bir tepki gibi algılabilir. Şimdi aklıma o geldi. Neden mahkeme kararının ertesi günü bu oluyor yani?

Mi Box'ta herhangi bir sorun yaşamazken diğer Android cihazlarda bizde aynı sorunu yaşadık. Yüksek ihtimalle Lisanssız cihazları test ediyorlar ve yakın zamanda erişime kapatacaklarını düşünüyorum.

Evet arkadaşlar an itibariyle elimde bulunan tüm cihazlarda Youtube ve Tizentube çökmüş durumda. Eski sürümlere dönüş yaparak sorun çözülmekte, lakin temel sorun nedir bilgilenelim.

Ekstra bilgisi olanlar paylaşsın.. Siz de aynı sorunu yaşıyorsanız, cihaz marka modelini yazınız.
Üstat , 1.0.3 versiyonunu nereden bulacağız ?

Son düzenleme:
Chip de yazan ise YouTube bugün itibari ile çöktüğü ve dünya genelinde ulaşılamama veya yayınların donması vb sorunlar olduğu ,bende YouTube smarta donuyor çekmiyor veriyi bu sorunu yaşaya olabilir.İntternet sandım önce değil galiba.şu anlık böyle bende.

sadece youtube çalışıyor bendede tabi tvde test etme şansım olmadı pc başında whatsapp instagram vb. açılmıyor çoğu zaman düzeliyor sanırım bant daraltma gibi birşeyler var sabahtan beri devam ediyor dns değiştirdim bir nebze düzeldi vpn açınca direk interneti kesiyor ttnet çözemedim iss sorun yok diyor telefonlar internet yok diyor pc kablolu değişken bir bağlantı var

Android 9 TV x86 üzerinde tizen - notube - libre - youtube - smartube - newpipe etc hepsi çalışıyor ;)

Son düzenleme:
sadece youtube çalışıyor bendede tabi tvde test etme şansım olmadı pc başında whatsapp instagram vb. açılmıyor çoğu zaman düzeliyor sanırım bant daraltma gibi birşeyler var sabahtan beri devam ediyor dns değiştirdim bir nebze düzeldi vpn açınca direk interneti kesiyor ttnet çözemedim iss sorun yok diyor telefonlar internet yok diyor pc kablolu değişken bir bağlantı var
.Aynen internettede bir gariplik var sanki Vpn kullanırsanız YouTube akıcı sorun yok.Umarız en kısa zamanda düzelir Pek Türkiye kaynaklı değil gibi.Ne işler dönüyorsa artık.internette manyaklaştı🙂Google DNS herşeye el mi attı acep,Online oyun oynuyorum dün geceden beri pingler vs.hayırlısı.

Dün itibarıyla A.B.D.^de Supreme Court'un Google alehine verdiği karar sonucu olduğuna emin olduğum vukuat. Sanırım üreticilerin üzerinde baskı hissetirmek amaçlı olmuş. Bu gidişle herkes kendi ekosistemini inşa edecek gibi duruyor. Düz Smart TV grubu, özellikle yerli olanlar gelişme dahilinde durumu iletsinler lütfen.

Reis şu an bir sorun yok 1.0.4 çalışıyor. Yok illa ben 1.0.3 isiyorum dersen...
👇 Buradan indirebilirsin..

Evet haklısın.
Dün akşam çalışmayan Tizen Tube bu akşam çalışıyor.
Sorun yok, teşekkür ederim.

Dün itibarıyla A.B.D.^de Supreme Court'un Google alehine verdiği karar sonucu olduğuna emin olduğum vukuat. Sanırım üreticilerin üzerinde baskı hissetirmek amaçlı olmuş. Bu gidişle herkes kendi ekosistemini inşa edecek gibi duruyor. Düz Smart TV grubu, özellikle yerli olanlar gelişme dahilinde durumu iletsinler lütfen.
Vestel smart tv de sorun yok. Çalışıyor

Geri