ENS
Paylaşımcı
- Konular
- 37
Sorun YouTube ve Google kaynaklı. Kimisi yazılım ile ilgili kimisi Google ile lisans sözleşmeleri ile ilgili. Keyfi yazılan bir şey yok. Okuduklarım, arastrdiklarim net. Şu an 2020 LG sorunu olan cihazlar mevcut. Belki dünyada ilk geçici çözüm sunan forum oldu burası. Kusura bakmayın da bu halimle yatarak yazıyorum. Yerli firmalar bari ücretli üyeliği olanlara ok verin diye kıvranıyor. Bilgim net. Olmasa yazmam. Hayatım boyunca boş konuşmadım. Smarttube zaten kendi sorunları var şu an. 33. den 28 çalışabilir. 33.64 çalışıyor mu ona bakın. Resmi youtube uygulaması da sürüm düşürünce çalışıyor. Ve uyardık. Her cihazda değil diye. Mibox ilk nesilde tık yok şu an çünkü parayı basmış adamlar. Herkes cihaz marka model adroid sürümü bilgisi ve mevcut hangi YT uygulamasını hangi sürümünde kullanıyor yazsın lütfen. Buna teknoloji feodalism deniyor arkadaşlar. L1 lisansını bir anda hiç edebilirler. Bu mümkün. O büyük markalar bu yüzden daha pahalı. Biz hep ücret veremeyene destek için buradayız ve çözüm için araştırıp yardımcı olmaya çalışıyoruz. Lütfen biraz saygı.
Güncel bilgiler geldikçe direkt aktarılacak. Lütfen yukarıdaki yazdığım bilgileri detaylı yazın. Elimizde bir veri deposu olsun.
Güncel bilgiler geldikçe direkt aktarılacak. Lütfen yukarıdaki yazdığım bilgileri detaylı yazın. Elimizde bir veri deposu olsun.