YouTube Bu Cihazda Desteklenmiyor Hatası...! ( Genel Sorun )

tekkan

Müdavim
Konular
155
Evet arkadaşlar an itibariyle elimde bulunan tüm cihazlarda Youtube ve Tizentube çökmüş durumda. Eski sürümlere dönüş yaparak sorun çözülmekte, lakin temel sorun nedir bilgilenelim.

Ekstra bilgisi olanlar paylaşsın.. Siz de aynı sorunu yaşıyorsanız, cihaz marka modelini yazınız.

Son düzenleme:
@tekkan benim o mesajı buraya alıntı gibi koyar mısın rica etsem. Çok yorgunum. Her yanım ağrıyor. Çıkacağım.

Arkadaşlar merhaba. Halim yok. Uzun uzadıya yazamayacağım. Basitçe anlatıyorum. Özellikle bir çok düz Android TV, Youtube desteğini kaldırmış durumdadır. Önceden de yaşanmış bir vukuattır. 4-5 yıl kadar önce kadar da yaşanmıştır. Boxlarda sorun genellikle yaşanmıyor ancak Google TV'lerde bile sorun mevcut. Firmasına göre değişiyor. Sorun Tizen ile ilgili değil. Youtube ile TV ya da box firmalarının arasındaki bir sorun. Böyle sorun yaşayıp paralı üyeliği olanlar Apdoite miydi neydi. Ondan Youtube sürümünü düşürsünler ve güncellemesinler. Tizen kullananlar. 1.0.3 kurup güncelleme yapmadan yola devam etsinler. Hangi marka hangi özellikleteki TV ya da sorun yaşıyorsa aşağıya deyaylıcaa yazsın lütfen. Nöbet geldi. Çok yorgunum. Size acil çözüm için yazdım. Sağlıkla kalın.
Alıntı yaptığın yerde belirttim. Google TV'lerden bile bu sorun olanlar var. Smart TV yani Android TV'lerin bundan kaçışı gözükmüyor. İlk açıklama mesajımda yaplılanı uygulayınız. Youtube'un da ta.....

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorun görünmüyor şu an, her iki uygulama da çalışıyor. Yanlış alarm mı verdik acaba. 🤔

Homatics r 4k plus, fobem vision s,nova2,hiremco smile promax hepsine baktım normal YouTube , stube , tizen sorunsuz çalışıyor.

Bence modem DNS sorunu olabilir Google DNS’lerini kullanıyorsanız olabilir . Sevgili tekkan DNS değiştir adguard DNS yapıp denermisin.

Homatics r 4k plus, fobem vision s,nova2,hiremco smile promax hepsine baktım normal YouTube , stube , tizen sorunsuz çalışıyor.

Bence modem DNS sorunu olabilir Google DNS’lerini kullanıyorsanız olabilir . Sevgili tekkan DNS değiştir adguard DNS yapıp denermisin.
Dns kullanmıyorum reis, ayrıca aynı sorunu yaşayan başka kişiler de oldu. Şu an bir sorun yok mesela.

Valla reis @ENS üstad ile dm den konuşuyorduk, benim cihazlarda sorun yoktu. Sonra hepsi tek tek gitmeye başladı. Denemeler yaptım yine olmayınca konuyu açtım, aynı sorunu yaşayanlar vardır diye ki, varmış.

üstad konuyu açmakla çok iyi yaptın çünkü sıkıntıyı fark edince nedeni burada paylaşılır diye düşündüm hemen foruma geldim 😀 Teşekkürler..

Geri