Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konunuzu görene kadar bu kanalı duymamıştım, bu linki bulabildim. Çok kısa denedim, sorunsuz çalışıyor gibi. İyi seyirler.Selamlar , babam için hazırlayacağım m3u listesine Yıldız en tv'yi eklemek istiyorum birçok m3u listesini kontrol ettim lakin çalışan bir link bulamadım , paylaşabilecek olursa çok makbul geçer.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam çok teşekkürlerimi iletiyorum , sağ olun var olun.Konunuzu görene kadar bu kanalı duymamıştım, bu linki bulabildim. Çok kısa denedim, sorunsuz çalışıyor gibi. İyi seyirler.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam son olarak Ekin TV'yi de paylaşır mısınız?Konunuzu görene kadar bu kanalı duymamıştım, bu linki bulabildim. Çok kısa denedim, sorunsuz çalışıyor gibi. İyi seyirler.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
En alttaki tokenli link kardeşimmerhaba bunlar var üç adet, M3U IPTV playerde denedim en alttaki hızlı açıldı ama bu senin kullandığın oynatıcına bağlı birazda
Ekin TV:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tokenli link nedir sileyimmi ???En alttaki tokenli link kardeşim
İsterseniz sunucuya çekerim
Tivimate ile kullanacağım hocam lakin açılmadı bende , çok teşekkür ederim yine de paylaşımınız için.merhaba bunlar var üç adet, M3U IPTV playerde denedim en alttaki hızlı açıldı ama bu senin kullandığın oynatıcına bağlı birazda
Ekin TV:
Yani en fazla 1-2 güne kapanır link bide ıp adresin görünüyortokenli link nedir sileyimmi ???
Ayarlamaya çalışıyorum yakın zamanda paylaşırım@ismailturret Hocam sizlerden istirhamım Ekin Tv'de varsa linkini paylaşabilir misiniz?