İstek Yıldız EN TV

hknkrylmz

Üye
Konular
2
Selamlar , babam için hazırlayacağım m3u listesine Yıldız en tv'yi eklemek istiyorum birçok m3u listesini kontrol ettim lakin çalışan bir link bulamadım , paylaşabilecek olursa çok makbul geçer.

Selamlar , babam için hazırlayacağım m3u listesine Yıldız en tv'yi eklemek istiyorum birçok m3u listesini kontrol ettim lakin çalışan bir link bulamadım , paylaşabilecek olursa çok makbul geçer.
Konunuzu görene kadar bu kanalı duymamıştım, bu linki bulabildim. Çok kısa denedim, sorunsuz çalışıyor gibi. İyi seyirler.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

merhaba bunlar var üç adet, M3U IPTV playerde denedim en alttaki hızlı açıldı ama bu senin kullandığın oynatıcına bağlı birazda

Ekin TV:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
merhaba bunlar var üç adet, M3U IPTV playerde denedim en alttaki hızlı açıldı ama bu senin kullandığın oynatıcına bağlı birazda

Ekin TV:

Tivimate ile kullanacağım hocam lakin açılmadı bende , çok teşekkür ederim yine de paylaşımınız için.

@ismailturret Hocam sizlerden istirhamım Ekin Tv'de varsa linkini paylaşabilir misiniz?
Buyrun bir deneyin, sorun olursa yazarsınız çözmeye çalışırım. Benim denemelerimde şimdilik sorun gözükmüyor
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Geri