Yeni Uygulama Fan TV

İos içinde yapabilirim fakat uygulama lisanslı olarak satın aldığım hazır bir uygulama olduğu için ios versiyonu içinde bir satın alma yapmam lazım dolar kuru üzerinden olduğu için bütceme uygun zaman olması gerekli eğer ki ios içinde yaparsam forumda paylaşmış olurum zaten
Scarlet yetki vermiyor ipa yamasına gerek yokki apk yazan yeri ipa yap

android tv üzerinden indirip kurabilirsiniz tv uyumlu
kurdum kardeşim teşşekür ederim izninle küçük birşey söylemek istiyorum eklenen kanallar çok sisli çikiyor bunu düzeltirsen fena olmaz ayreten kanallar yukari aşaği duğmelerle hareket edip çalişmiyor bunlari düzeltebilirsen program güzel

tvbox ve tlf icinde var ucretli bir panel fakat maclar ucretsiz sampiyonlr ligi cogu maclari veriyor yararlanmak istiyenler icin

Merhabalar, Film, Dizi, Canlı TV Uygulaması Hazırladım Boş Vakitlerimde İçerikler Ekliyeceğim. Uygulama İçinde Reklam Yoktur Reklamsız Bir Uygulama Olacak, Kullanıcıları Reklama Boğmak İstemiyorum Uygulama İsmini Fan TV Yapmamın Sebebi İstiyen Herkes Admin Yetkisi Alabilir ve Kendi Uygulamanız Gibi İçerikler Ekleyebilecek Olmanızdan Geliyor Basit Bir Websitesi Hazırladım Oradan İndirebilir ve Yetki Almak İçin Başvurabilirsiniz. Film, Dizi veya Canlı TV Kanalları Eklemek İsteyen Herkes Admin Başvurusu Yapabilir.
Aşağıdaki Dosya Ek'inde Uygulamanın Videosu Mevcuttur.

1 Günde 100 Üzeri İndirme için Teşekkürler :)

2afqlx9.png

spor yayınları ekleniyor şuan aktif
, kolay gelsin neden sürekli kapanıyor bu yayınlar

Böyle güzel uygulamanın linki çok sağlam olması gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri